40 dagen liefde voor jezelf

Jouw persoonlijke route naar meer vrijheid, rust en geluk

Meteen bestellen bij ANDERZ, BOL.com of MANAGEMENT BOEK

E-books

Uit de illusie in jezelf

Stel, je wilt wakker zijn in wie je werkelijk bent, ontsluierd en puur. En je wilt daar ook uitdrukking aan kunnen geven op jouw eigen unieke manier, zowel met de woorden als met hetgeen je doet. Elke dag. Elke minuut.

Stel, dat jij hebt besloten dit leven vrij te zijn. Vrij om te vliegen.

Remerging back into Oneness

Wat volgt is een serie boeken die samen – zo bleek achteraf – het proces vertellen van Remerging back into Oneness. Dit proces begon in 2017, met Unveiling the Goddess within, en het loopt door tot en met The Massive Shift van 12-12- 2021.

In Love and Light TV en Podcast vind je er nog veel meer informatie over.

The Massive Shift of 2021

Divine Male back into Full Power

En alles werkte naar 12-12-2021 toe: deze Massive Shift die op die dag gaat plaatsvinden. Als je dit leest, is het vrij waarschijnlijk dat ook jij er al heel je leven, op de een of andere manier, mee bezig bent. En dan is het weer vrij waarschijnlijk dat je dat al levens en levens lang doet. We zijn met velen.

2021

With that small brown stone in my hand I walk on. And after a few minutes I pass this cemetery. It’s a Military cemetery and as I walk pass it, it happens. The hairs in my neck still stand up just telling you about it. Because I feel, but really, FEEL, the energy of Giants. And they are there. And they flow power through me. Through that little stone, through me. And they tell me…

They came to Earth, fought for Freedom while they were at it and died for it and waited on Earth for this moment in space/time. Because they were going to help. Big time.

2020

‘We will take you with this wave deep into the heart of the new era of Love, Freedom, Safety and Power’, zeiden ze. ‘The work is done’. Weet je nog, twee weken geleden, de LIVE met het gouden hart en de roos? ‘The Choice has been made’, zeiden ze.

2020

Zojuist ben ik er naar toe gewandeld, vol verwachting als een kind die naar de sinterklaasintocht gaat. En daar was ‘ie. Ik weet gewoon dat alle info over The Diamond Codes bijna kan gaan komen nu. Nog één puzzelstukje ontbreekt, maar daarover later meer. Voor nu, voel ik vooral de steen in mijn hart en ik in het hart van de steen. My Diamond Buddy.

2019

Ik weet dat het raar klinkt (hoewel, na al het voorgaande misschien niet zo! ;-), maar er wordt iets in ere hersteld, er komt iets rond. Beter kan ik het niet uitdrukken. En hoe dichter we bij de startdatum komen, hoe duidelijker het voor me wordt dat Unveiling the Goddess within een soort ‘part one’ was. En dat Working with Elohim een soort ‘part two’ is.

2018

Ik keek op en zag fel wit licht zachtjes binnenkomen. Ik werd me er langzaam van bewust. ‘We hebben bezoek!’ zei ik. En ik vroeg me af: Engelen? Nou, hele bijzondere dan! Het voelde als groter. Het voelde HUGE. Ik hoorde in mijn hoofd een stem die zei: Elohim. Ah, ok. Nooit van gehoord.

2017

‘Het prachtige land waar zo veel voelbaar is, waar je kunt herinneren wie je bent. En dan jij, een van de code keepers, die dit weer verder brengt, meeneemt, doorgeeft. De bedoeling. Jouw keuze, al voor je hier kwam. En ik kijk er zo naar uit dit allemaal te delen. De magie ervan. De wezenlijke verandering in je leven ervan.’

Over mij en over jou

Mijn leven heeft geleid naar vrijheid – in alle opzichten. Dat is altijd het allerbelangrijkste voor me geweest. En ik wist dat het kon! Het was een rocky road, hier naar toe. En het begon en eindigde met mij, zelf.

The Language of Light

‘Ja! Dat is het precies, dat is precies hoe ik het zie!’. Tracy was heel blij, want ik was de eerste die ze ontmoette die hetzelfde zag en ervaarde. Ze vertelde me dat het Star Language is en dat er meerdere dialecten zijn. Ze herkende mijn gevoel dat de taal inderdaad niet het geluid is wat je voortbrengt, maar het licht is de taal. Er is veel over te vinden op internet, en iedereen klinkt anders.