Rechtstreeks vanaf deze website

Hartstikke makkelijk! Ga naar Love and Light Audio – de Podcast van Marieke Zwinkels. Wanneer je een beetje naar beneden scrollt vind je vanzelf de afleveringen en kun je deze gewoon direct afspelen via de play-knop in elke aflevering.

 

via Soundcloud

Met je internetbrowser
Ga naar Soundcloud en log in of maak een (gratis) account aan. Je kunt mij daar ook volgen, dan krijg je vanzelf de nieuwe afleveringen op jouw account te zien. Je kunt afleveringen opslaan in een lijst, of downloaden om ook offline te beluisteren.

Met de app
Je kunt natuurlijk ook de Soundcloud App app downloaden via iTunes of via Google Play.

 

via iTunes

Met je internetbrowser
Ga naar Love and Light Audio – de Podcast van Marieke Zwinkels. Ga met je muis over de titel van een podcast en druk op Afspelen om ernaar te luisteren. Je kunt ook het programma iTunes openen via de link die je daar vind: Bekijk in iTunes.

Met iTunes op je computer
Download eerst het programma iTunes of open het direct om mijn Podcast te kunnen beluisteren, afleveringen te downloaden om offline te luisteren en om je op mijn podcast te abonneren. Ga daarvoor naar de categorie ‘Podcasts’ en zoek gewoon op mij!

 

via Spotify

Met je internetbrowser
Niet elke browser ondersteunt de Spotify Player, maar Chrome en Mozilla in elk geval wel. Ga naar Spotify en log in of maak een (gratis) account aan. Ga vervolgens naar Love and Light Audio – de Podcast van Marieke Zwinkels op Spotify om te luisteren. Je kunt mij daar ook volgen, dan krijg je vanzelf de nieuwe afleveringen op jouw account te zien. En je kunt afleveringen in jouw bibliotheek opslaan.

Met de app
Je kunt de app voor op je computer downloaden, dat doe je hier. Verder werkt het hetzelfde als in je browser. Je kunt voor mobiel gebruik de Spotify App downloaden via iTunes of Google Play.
Kom je er niet uit? Hier vind je alle info over de Spotify App.

 

via Apple Podcasts

Heb je een iPhone, iPad of iPod Touch? Apple heeft een iOS app speciaal voor Podcasts. Je kunt hem gratis downloaden in de App Store of openen op jouw telefoon (vaak zit ‘ie er standaard op). Klik rechtsonderin in het zoekbalkje en typ mijn naam. Je kunt je abboneren om alle nieuwe afleveringen direct te zien.

Kom je er niet uit? Hier vind je alle info over Apple Podcasts.

 

terug naar Love and Light Audio