Zaterdag 30 juli 2022

Van 11.15 uur tot 16.15 uur
Inloop vanaf 11.00 uur, uitloop tot wanneer je zin hebt!

Locatie: Beum | Wethouder van Dijklaan 19 | Dorst

Dit is een dag van pure blijdschap, van vieren en delen, weten en herinneren en elkaar ontmoeten op een heel ander niveau. De Heart to Heart Day is te bezoeken voor hen die zin hebben in het ontmoeten van gelijkgestemden in een magische omgeving. Een warme dag vol herkenning, erkenning en (regelmatig slappe) lach.

Als je laat weten dat je komt kan ik ervoor zorgen dat er ook plaats voor je is. Daarvoor vul je even jouw naam en email in om jouw komst vast feestelijk aan te kondigen :-)

Je kunt natuurlijk ook gewoon aan komen waaien!

Hoe dan ook tot gauw,

Alle (praktische) info

 

De Heart to Heart Day is ontstaan als onderdeel van het vroegere Intensive Traject. Omdat heel veel Homegoing LifeTimers zich eenzaam en alleen voelen in alles wat ze ervaren en meemaken, in de manier waarop ze naar de wereld kijken, de manier waarop ze dingen zien en horen en voelen en weten die anderen gewoon vaak ‘missen’, was er al gauw een moment geboren om bij elkaar te komen en te delen. Maar ik wilde ook een gewoon hele fijne dag voor mensen om te vieren wat voor mooie processen ze doormaken. Met lekker eten en drinken, met veel lachen en herkenning, met verhalen en plezier. Een dag om eer te doen aan jezelf, om te vieren wie je bent ook al valt het allemaal soms niet mee, om gewoon, lekker te ZIJN.

Het werd in de loop van tijd duidelijk dat meer mensen behoefte hadden aan zo’n dag. En daarom is de Heart to Heart Day inmiddels voor iedereen te bezoeken.

 

HOE ZIET DE DAG ERUIT

We verzamelen bij Beum. Daar drinken we wat, komen we aan en zakken in de dag. Van daaruit maken we een wandeltocht door het Bewaarde Land waar we een hele bijzondere plek bezoeken: wat ik altijd Avalon noem. Je loopt zo een andere dimensie binnen. Tijdens Unveiling the Goddess within werd zichtbaar hoe daar een helende plek is waar aarde, vuur, water en lucht samenkomen en waar de Lady of the Lake en de Green Dragon een handje helpen met opruimen, helen of boosten, net wat je nodig hebt. Pure magie.

 

WAT GAAN WE DOEN

We gaan gewoon ontzettend genieten van elkaar, van de verhalen, van het Bewaarde Land en de daar aanwezige Fairies, Nature Spirits, de Green Dragon, de Gnomes en alles wat er nog meer te vinden is.

En natuurlijk is mijn team erbij, en werken ze samen met jouw team om er een dag met heel veel impact van te maken.

 

ALS HET REGENT, STORMT OF SNEEUWT

Dan gaat de dag gewoon door. Regenkleding en laarzen zijn handig. Maar als Beum dicht is wegens omstandigheden kan dit niet, want dan bevriezen we met z’n allen en hebben we nergens om op te warmen. Dan neem ik tijdig contact op via de lijst voor de betreffende datum (daarom is het ook belangrijk het formuliertje in te vullen met jouw naam en email).

 

ETEN, DRINKEN EN DIEETWENSEN

Eten en drinken die dag kun je zelf regelen. Inmiddels zijn dieetwensen zo gevarieerd dat dit simpelweg het makkelijkste is! Beum heeft in elk geval fantastisch eten, ga rustig even een kijkje nemen op de kaart.

 

WAT GEBEURT ER NU VERDER

Als je jouw naam en email invult hebt kom je op het lijstje en ik zie je vol blijde verwachting daar! Wil je komen aanwaaien? Dat kan ook. Er is wel altijd kans dat het niet doorgaat om wat voor reden dan ook, of dat we besluiten ergens anders heen te gaan, of iets anders wijzigt. Ik kan je dan niet op de hoogte houden.

 

TOCH MAAR NIET

Stel, er komt iets tussen en je wilt afzeggen. Laat het me dan zo snel mogelijk weten ivm reserveringen.

Let's walk with clarity upon this earth