Working with Elohim

7 Keys to Unlock your Divinity

Leven als de Powerful Reality Creator

die je werkelijk bent

Wil jij meer weten over Working with Elohim?

Dit traject is ongelofelijk magisch en bijzonder. Zelf viel ik tijdens het hele proces van verbazing in verbazing en ik wist: als ik dit ga doen, is niks meer ooit hetzelfde. En dat is ook zo, kan ik inmiddels zeggen. En weer is alles zichtbaar en voelbaar over de hele aarde heen

Lees hier het ebook

Klik op het ebook en lees alles over Working with Elohim: van hoe het is ontstaan, tot wat het precies inhoudt tot en met hoe het zich verhoudt tot 2018.

Dit programma draait nu als ik dit schrijf – we sluiten 8 december 2018 af. Ik weet nog niet of er een nieuwe ronde komt, de tijd zal het leren. Maar het is hoe dan ook heel erg gaaf het ebook te lezen! Ik denk dat je veel zult herkennen.