Bedankt voor je inschrijving

Jouw inschrijving is succesvol in mijn systeem geregistreerd en je krijgt zo een e-mail met alle info over jouw webinar(s). Heb je de mail na een half uur nog niet ontvangen? Jikes! Controleer dan eerst even je spamfolder. Zit daar ook niks in?

Mail me dan meteen, dan lossen we het even op.

Ik wens je alvast heel erg veel kijkplezier en hoop, dat je antwoord krijgt op al jouw vragen

En je kunt je hieronder ook nog inschrijven voor mijn mailtjes, dan krijg je meteen een cadeautje.

Even tussendoor:
ik heb iets gaafs voor je.

Altijd dienstbaar aan jouw vrijheid – altijd weer meer zelfliefde en power en veiligheid en vrijheid voor jou. Altijd weer meer, en meer, en meer, van jou.

Elke maand ben ik er. Mijn team is er ook. Daarnaast is er hulp van anderen, waar nodig, waar relevant. Mensen? Nee, van Energetic Beings, zoals ik ze al veel vaker genoemd heb. De meest prachtige, lichte, behulpzame en liefdevolle beings. Die vanuit een gigantsich perspectief alleen maar ondersteunen en bijdragen aan jouw expansie en zelfliefde.

Elke maand kom je ‘back-on-track’, als je even ‘off-track’ was. Praat ik je bij, krijg je inzicht en overzicht.

Lees meer en neem deel via:
https://mariekezwinkels.com/energetic-updates-and-expansion/

Wat gebeurt er nu verder?

> Je krijgt een bevestigingsmailtje met daarin een toegangsknop voor elk webinar waar jij bij wilt zijn

> Op het moment van het webinar hoef je alleen maar op die knop te klikken, en voilà, je bent binnen

> 12 Uur vóór jouw gekozen webinar krijg je nog een reminder, kijkers hebben aangegeven dat toch wel heel erg fijn te vinden

> Je krijgt – indie van toepassing – 2,5 uur na aanvang van het webinar een mailtje met de Replay-Link

> Verder niks! Als je contact wilt houden, schrijf je dan hieronder in

Schrijf je in …

Wanneer je dit formulier gebruikt wordt je ingeschreven op mijn email lijst Marieke Zwinkels. Ik gebruik deze lijst om je op de hoogte te houden van waar ik mee bezig ben, wat ik ontdek, wat ik wil delen en wat ik wil weggeven. Dit gebeurt alleen als er echt iets te vertellen is, dus heel onregelmatig.

Natuurlijk ben jij beschermd volgens de wetgeving rondom jouw persoonsgegevens (AVG). Lees hier mijn Privacy Verklaring vóór je je inschrijft.

… ontvang jouw kado

Zodra je je inschrijft vliegt er een mailtje naar je toe met bevestiging van inschrijven en jouw toegang tot de eerste module van The Money Program.

Heb je na een half uur nog niets ontvangen?

Jikes! Controleer dan eerst even je spamfolder. Zit daar ook niks in? Dan kun je ervan uitgaan dat je niet ingeschreven staat. Dat gebeurt soms met bijvoorbeeld hotmail-adressen. Mail me dan meteen, dan lossen we het even op.

Over ontvangen en The Money Program

TMP is een onderdeel van The Freedom To Fly en het gaat niet over geld. Het gaat wel over een van de drie belangrijke dingen waarmee we bezig zijn: ontvangen. Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk ook over zelfliefde en je shit opruimen, het één kan niet zonder het ander, daar was je vast al achter.

Aflevering 5 van Alles in een nieuw licht | Vraag na vraag beantwoord vertelt over leren ontvangen en hoe dat samen hangt met jouw leven hier op aarde.

Beluister en/of bekijk hier de aflevering, en ga naar Love and Light TV voor de andere afleveringen binnen deze serie, en meer.

Hoe je écht kunt gaan ontvangen – en dat kunt blijven doen

Ontvangen is het derde gebied waarbinnen je steeds meer beweegt naar volledigheid wanneer je bezig bent met persoonlijke groei. Voor velen is ontvangen een echte bottleneck: velen van ons hebben bijvoorbeeld geld genomen als wat ik ‘commission of challenge’ noem. Hét kanaal via welke je jouw (soms hele harde) lessen leert en je de informatie krijgt om vrijer en vrijer te worden. Dat is immers jouw zielswens! In dit webinar leg ik je precies uit hoe dat zit met dat geldkanaal, waardoor het vaak knijpt en nauw is, hoe je het kunt vergroten en hoe je steeds meer kunt gaan ontvangen.

Wil je vast meer weten, lezen, horen?

Wil je vast meer info over een leven buiten de Consensus in deze Nieuwe Tijd, lees dan bijvoorbeeld eens het ebookje ‘Uit de illusie. In jezelf. Daar waar alles klopt.’

Wil jij hulp onderweg, maar tegelijk weet je al zo veel, kun je al zo veel en doe je al zo veel? Ben jij een echte Homegoing Lifetimer, soms eenzaam, soms wanhopig, soms snap je bij god niet wat je hier doet en tegelijk is daar dat weten dat er meer is – alles zelfs? Wil jij Earth Plane Reality kunnen navigeren like a boss? Wil jij aan het roer staan en jouw eigen unieke koers varen?

Check dan mijn Podcast, Videokanaal en Blog. De wind onder de zeilen voor jou.