Misschien heb je, net als ik, alles gedaan wat hoorde. Elke dag posten, drie keer per dag zelfs. Goeie content creëren. Social Media, Webinars, Podcasts, alles om maar zichtbaar, hoorbaar, voelbaar te zijn. Of juist stil: je wéét het allemaal wel maar wie hoort jou nou? Je maakt de prachtigste processen mee, diepgaand, levensveranderend, veel meer en verder dan wat je om je heen ziet. Je wéét dat jij het kan. Kan helpen, kan leiden, kan laten zien hoe. Je hebt het immers allemaal gedaan.

En dan volg je de mensen die de volgers hebben. Die weten hoe het moet, succesvol zijn. Geld verdienen. Waarde hebben. Zo moet je het doen, zeggen ze. Kijk! Bij mij werkt dit! Doe hetzelfde! Maar wat nou…. Wat nou, als jij jouw unieke manier hebt? En geld verdienen niet jouw doel is, maar vrij zijn?  

Wat nou, als jij komt om je helemaal te herinneren wie jij werkelijk bent? Om daarmee vervolgens anderen weer te kunnen helpen?

Niet op een weg die al duizend keer begaan is, maar jouw manier, jouw unieke prachtige waardevolle en bijzondere manier?

Wanneer je een Home Going LifeTimer bent, loopt alles voor jou net even anders. Want al die strategieën, die zijn gebaseerd op hoe dingen werken binnen de consensus. Daar werkt het perfect. Maar als je andere plannen hebt, ja dan. Dan werkt het voor geen meter. Of in elk geval niet voor altijd.

Want dan zal er altijd een moment zijn waarop de omslag komt, vroeg of laat. Dan komt de tijd dat jouw succesmaat niet is: Zoveel volgers. Zoveel geld. Zoveel reviews. Zoveel kijkers. Zoveel likes. Dan wordt jouw succesmaat als vanzelf: Zoveel van mijn shit opgeruimd. Zoveel zelfliefde. Zoveel capaciteit om te ontvangen. Zo vrij. Zo echt. Zo eerlijk. Zo puur. Zo veel ontsluierd.

Dan ga je van proberen de boel onder controle te houden naar achterover leunen en jouw prachtige, fantastische plan laten ontvouwen. En krijg je, in dat proces, alles wat je wilde. Rust. Veiligheid. Liefde. Geluk.

 •  Je leert met jouw eigen team van lightbeings werken, jouw allerbeste maatjes en degenen met wie je hier bent. Ja, ze zijn er, ze houden van je en doen alles om je te helpen.
 • Je leert vertrouwen op jezelf, dat je inderdaad een geweldig plan had, samen met je team. En dat je heus niet scheutig bent geweest!
 • Je leert jouw relatie met tijd helen, en ongeduld en dat gevoel van ik-ben-te-laat en ik-moet-opschieten loslaten.
 • Je leert al jouw shit op te ruimen en alle delen in jou die onvervuld zijn alsnog te vervullen.
 • Je leert onderscheid te maken tussen wie jij bent, en wie de ander is. En je leert jezelf te voelen, jóuw keuzes, dat wat past bij jou.
 • Je leert jezelf kennen. Die échte jij.
 • En je leert dus ook daar de onmetelijke waarde van te zien, zodat je vrij en vrolijk gewoon goed geld kunt ontvangen voor wat je biedt.
 • Je leert vrij te zijn van schuld, schaamte en oordeel.
 • En je leert vergeven. Megabelangrijk. Vooral jezelf. Want tja, anders wordt dat ontvangen nogal lastig ;-)
 •  Je leert je woede te ontladen, ook daarin eerlijk te zijn. Want het leven op aarde is soms gewoon f*ing moeilijk!
 • En je leert in dat alles dat je het allemaal, helemaal, zelf kunt. Jij en je team. You’ve got this. Echt. Je bent veilig, je hoort hier, je bent gewaardeerd en gezien.

Je leert nog veel meer, trouwens. Te veel om op te noemen. Dit alles wat hier staat is pas het begin. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: bekijk de reviews. Daar zie je het pas echt, hoe levensveranderend dit is.

 

Die 7 maanden vliegen voorbij en tegelijk is het alsof je tien levens verder bent.

Makkelijk is dit niet. Only the brave, zeg ik altijd.

Maar als dit is, wat jij wil, maak dan een afspraak om alles te weten te komen over Wakker Buiten De Consensus of Wakker Ondernemen Buiten De Consensus. Want in deze trajecten geef ik je 7 maanden lang alles wat ik heb. Alles wat ik zelf heb gedaan om vrij te zijn, en alles wat er nog komt. En ik gebruik de Language of Light, ten dienste van jouw bevrijding. Op alle vlakken, in alle dimensies. Totaal.

Vergeet vooral niet naar de reviews te kijken. De mensen van het Intensive Traject kunnen het ‘t beste vertellen, maar eigenlijk geeft alles wel een goede indruk.

Gebruik deze link voor alles over de Language of Light:
https://mariekezwinkels.com/language-of-light/

Gebruik deze link om de reviews te bekijken:
https://mariekezwinkels.com/reviews/

Gebruik deze link om een afspraak te maken:
https://free-meeting.youcanbook.me

Dit zit er in…

In Wakker Buiten De Consensus en Wakker Ondernemen Buiten De Consensus zit alles wat ik heb en alles wat nog komt. En je wordt intensief begeleid. Want dat is nodig, in zo’n mindshifting en lifechanging proces. Livedagen, Language of Light sessies, Check-Ins, onbeperkt contact via mail, Whatsapp en telefoon. We spreken elkaar echt elke week, leert de ervaring. Ik vertel je graag precies hoe die begeleiding eruit ziet. 

…en er komt meer bij

Omdat ik steeds blijf ontwikkelen en kan, kan ik ook steeds meer aanbieden. De omgeving van The Freedom To Fly blijft groeien en je bent daar deelnemer van dus je blijft toegang houden en krijgt ook al het nieuwe materiaal. Dus ja. Het wordt meer en meer en meer. I love it.

Oja! Bijna vergeten :-)
Als extra feestelijke start van dit alles krijg je het kaartje voor het HomeGoing LifeTimer Event op 12-12 nu gratis bij de inschrijving op een van deze trajecten.

Ik hoop je te zien, tijdens een Free Meeting. Een afspraak maken doe je hier: 
https://free-meeting.youcanbook.me

Tot gauw, hoe dan ook,