The Language of Light

Triple Deal

Welkom

 

Welkom bij de Triple Deal. Deze deal geeft je een eerste mogelijkheid om met de Language of Light kennis te maken en te werken.

In drie maanden tijd hebben we drie sessies waarin jouw grootste blokkades en sluiers zichtbaar worden. Waarin je grote schoonmaak houdt als nooit tevoren.

En waarin je komt tot de kern. Jouw kern.

Wat is dit voor traject?

❤︎

Dit is een eerste kennismaking met de Language of Light – en misschien ook gewoon genoeg voor jou.

❤︎

Jouw belemmerend overtuigingen, blokkades, gedrag, ideeën en gedachten die jou tegenhouden op wat voor manier dan ook komen aan het licht zodat we ze ook kunnen oplossen in licht. 

We trekken de sluiers af van dat wat jou belemmerd.

❤︎

Het ene na het andere kwartje valt, en na drie sessies heb je zoveel inzicht, kennis, inspiratie dat je verder kunt op jouw pad.

Hoe is dit ontstaan?

 

Meteen toen ik begon te werken met de Language of Light werd duidelijk dat drie sessies 1000x meer waardevol waren dan één. Het was net of mensen in een soort versnelling kwamen en het ene inzicht leidde tot het andere. Het opruimen van de ene blokkade leidde tot het kunnen lostrekken van de volgende veil.

Bovendien waren die drie maanden gewoon nodig om alles een beetje te kunnen behappen, wat er gebeurde. Life Changing. Op een gigantische schaal.

En die waarde wil ik bieden: echte, wezenlijke, diep doorvoelde verandering.

Hoe het is gekomen, dat ik de Language of Light spreek, wat het is en wat het kan, is een heel verhaal op zich.

Ik neem je er graag in mee.

Het begon al een aantal jaren geleden, met een drang om geluid te maken tijdens mijn meditaties. Ja dag, dacht ik. Ik ben niet gek. En ik hield mijn mond. De aandrang werd sterker en er kwam zo’n moment dat ik dacht: vooruit dan maar. Wat maakt het uit. Niemand die me hoort.

Ik liet de geluiden komen en voelde me zó fijn. Zo thuis. Zo alsof mijn hele systeem reageerde met ontspanning en heling en rust.

Ik begon het normaal te vinden, zo in mijn eentje. Ik voelde inmiddels ook wel dat het iets bijzonders was. Een gouden geheim. En toen wilde mijn lijf ineens mee bewegen.

Ja dag, dacht ik. Ik ben niet gek.

Supermooie lieve woorden ❤︎

Jamie Leona – www.jamieleona.com

Wordt ik goed begeleid?

 

Als je besluit de sluiers van jouw zelf af te trekken en voor vrijheid te gaan, komt al je shit naar boven. Ik zal er voor je zijn om ermee te dealen. ik heb het zelf allemaal gedaan en meegemaakt en weet hoe het is om je angstig, overweldigd en alleen te voelen in waar je doorheen gaat. Ik had mensen om op terug te vallen. Ik voel me vereerd dat ik zo iemand voor jou kan zijn.

 

Het is me heel veel waard dat jij een veilige reis maakt.

Hoe werken we samen?

 

We spreken elkaar tijdens live sessies of via Skype, Facetime of Zoom. Verder ben ik gedurende het hele traject bereikbaar voor je via mail, telefoon of WhatsApp.

De precieze inhoud op een rij

Language of Light | 3 sessies

Met deze sessies nemen we de tijd. Elk anderhalf uur geven ze ons de kans aan de slag te gaan met het echte werk. De blokkades, de veils, de vows, de overtuigingen en de valkuilen. Alles wat je meedraagt sinds je jeugd – en heel vaak al vele levens zelfs.


Deze sessies zijn het hart en ziel van dit traject en zorgen ervoor dat jij zeker alles loslaat wat je tegenhoudt in jouw subconscious en unconscious mind. Zodat jij jouw unieke pad en proces kunt volgen zonder steeds te worden teruggetrokken in diep ingebedde oude patronen en structuren.


Je kunt deze sessies live boeken, of via Skype, Facetime of Zoom. De impact is gelijk.


Jij zult in staat zijn jouw realiteit meer en meer vorm te geven in alignement en in sync met wie jij werkelijk bent.

De Language of Light gefotografeerd in 2017
(Door Ciska Mikx | Soul Photographer | www.ciskamikx.nl)

Alle hulp die je nodig hebt

Omdat het een heftig proces is ben ik er voor je. Je kunt me mailen, appen of bellen en ik reageer snel ❤︎

Toegang tot Single Sessions

Als je eenmaal met me hebt gewerkt kun je een Single Session boeken. Ik heb ontdekt dat wanneer de allergrootste blokkades eenmaal weg zijn, het belangrijk is dat je een sessie kunt hebben wanneer je daar behoefte aan hebt. En nu je de enorme impact hebt ervaren, met de energieën hebt gewerkt en jouw grote proces hebt doorgemaakt wil ik je steun bieden. Deze Single Sessions zijn dus – incidenteel – los te boeken naar behoefte.

Soundfile | Na elke sessie

Na elke sessie praten we over wat jou zou helpen de volgende stap te zetten. Wat jou helpt voorwaarts te gaan. We kiezen samen een soundfile die past bij die stap en die je ondersteunt in het verdiepen van jouw ervaring en die je helpt op koers te blijven – jouw koers.


Deze soundfiles krijg je thuisgestuurd als .mp4 via WeTransfer zodat je ze kunt downloaden. Op die manier kun je de soundfile altijd en overal luisteren zoals jij dat wilt.


En je elke keer dieper en dieper in jezelf meenemen, zo vaak je wilt.


Sommige mensen hebben een hekel aan soundfiles, dat kan natuurlijk. In dat geval zal ik je de outline geven van een meditatie of visualisatie die je zelf kunt doen, op jou afgestemd.

Upgrade mogelijkheid

Als Triple Deal-er heb je de mogelijkheid na één sessie kosteloos te upgraden naar het Intensive LightWork Guidance traject of elk ander traject met de Language of Light wat ik ontwikkel, met uitzondering van Unveiling the Goddess within.

Eerste keuze

Als je eenmaal de Triple Deal hebt gedaan krijg je vervolgens altijd eerste keuze voor deelname aan welk event of programma ik ontwikkel dan ook. Ik werk alleen met kleine groepen en zo ben je altijd verzekerd van een plaatsje.

Jij aan het stuur

Omdat ik geloof in persoonlijke vrijheid, wil ik dat jij aan het roer staat. Ik heb een agenda voor jou beschikbaar en je kunt al jouw afspraken zelf inplannen en wijzigen. Precies zoals jij het wil.

 

Gratis meeting

Ik weet dat het een grote stap kan zijn, een proces als dit aan te gaan.

Boek daarom een gratis meeting via Skype, Facetime of Zoom. Al jouw vragen, al jouw onzekerheden, jouw twijfels en alles waarover je het verder wilt hebben kunnen we dan doorspreken en dan kijken we samen of dit goed voor je is ❤︎

Nog meer liefs!❤︎

Opt-out clausule

Dus je hebt de sprong gewaagd en je bent gewoon helemaal niet blij met onze eerste sessie. Wat nu? Om te beginnen, no worries. We maken allemaal wel eens fouten. Laten we praten. En als tijdens ons gesprek blijkt dat dit proces toch écht niet is wat je zoekt kun je na de eerste sessie stoppen en krijg je de rest terug. Alles? Ja, alles.

Wat kost de Triple Deal?

Alle prijzen zijn in euro en inclusief btw

Language of Light | 3 sessies | 1,5 uur

De bevrijding van alles wat jou tegenhoudt: unveiling the truth of you

Soundfile | Na elke sessie

Om jouw ervaring te verdiepen en je op koers te houden – jouw koers

Alle hulp die je nodig hebt

Voor de hobbels onderweg: om te re-focussen, re-allignen en re-connecten

Upgrade mogelijkheid

Om door te gaan wanneer je de drive voelt

Eerste keuze

Om jouw ervaring, kennis en kunnen en weten uit te breiden naar behoefte

Jij aan het stuur

Voor vrijheid en selfempowerment

Gratis Meeting

Voor alle vragen, twijfels, onzekerheden of wat je maar wilt bespreken

654,00 inclusief btw

Betaling mogelijk in All-in-one, of Drie keer.
All-in-one is een beetje goedkoper vanwege administratieve kosten.

Boek hier

jouw Triple Deal

Ben jij er klaar voor jouw diepste kern te onthullen? Wil je vrij zijn, vrij leven, vrij denken en vrij bewegen? Wil jij weten hoe het voelt om écht als Powerful Reality Creator in jouw kracht te staan?

Boek jouw gratis meeting via Skype, Facetime of Zoom.

Dan kun je me alles vragen wat je nog nodig hebt om deze super belangrijke beslissing te nemen!

 

Boek hier jouw Triple Deal