Koop hier je tickets
voor het Free To Fly Festival!

Weekticket: 50 euro

Dagticket: 15 euro

Hoe werkt het?

Zodra je jouw ticket koopt kom je op de betreffende maillijst te staan. Je krijgt ruim van te voren een mailtje met jouw dagprogramma en de linkjes waarmee je toegang hebt tot de verschillende sessies. Allemaal hartstikke overzichtelijk en eenvoudig te volgen.

Hoe koop ik mijn ticket?

Ook dat is heel eenvoudig: als je over jouw ticketkeuze beweegt zie je het programma van die dag, zodat je zeker weet  dat je het goeie kaartje koopt.

Je kunt natuurlijk ook meteen een Weekticket kopen, dan kun je alle sessies van alle dagen op je gemakkie bekijken, beluisteren en beleven.

Wat heb ik nodig om deel te nemen?

Als je live bij de sessies wilt zijn heb je een internetverbinding nodig en een smartphone, laptop, tablet of desktop computer. Verder niks! Wil je ook vragen stellen of meepraten, dan heb je een microfoon en/of camera nodig. Meestal zijn deze ingebouwd in jouw apparaat.

Alle sessies via Zoom

Elk sessie vindt online plaats via Zoom. Je kunt hier anoniem aan deelnemen en je camera en/of geluid uit laten, of je kunt zichtbaar enmet naam aanwezig zijn. Die keuze is aan jou. Je hebt niks nodig voor de sessies. Je kunt eenvoudig via een link deelnemen.

Wat als ik er (toch) niet bij kan zijn?

Geen probleem! Alle sessies van de dag worden opgenomen en in een showcase op Vimeo gezet. En jij krijgt van de door jouw gekozen dag, of van alle dagen als je een weekticket koopt, de link en het wachtwoord van die showcase. Al het materiaal blijft dus voor je beschikbaar. Neem dus je tijd, herhaal zo vaak je wilt, en geniet ervan!

Onderaan vind je nog eens het gehele programma. En via de Facebookpagina en Instagram kun je ons volgen om de weg naar het festival toe, de deelnemers, het aanbod en nog veel meer te volgen!

 

Alle liefs en tot gauw,
xx het Free To Fly Festival Team

Kijk bij de verschillende dagtickets om het dagprogramma nog eens te bekijken, of scroll naar beneden voor alles op een rijtje.

Kijk bij de verschillende dagtickets om het dagprogramma nog eens te bekijken, of scroll naar beneden voor alles op een rijtje.

Klik om te lezen

Let's Walk with Clarity upon this Earth