The Golden Aspect of Self

Consolidation of your New Choices in your New Reality

Scroll naar beneden voor de lives en het ebook

Meteen aanmelden? Mail naar ikdoemee@mariekezwinkels.com

Er is veel, heel veel gebeurd dit jaar. Nieuwe inzichten, nieuwe perspectieven, nieuwe keuzes en daarmee nieuwe mogelijkheden. Maar ook deuren die achter je dicht zijn gegaan, afscheid, loslaten. Misschien herken je het wel. Op 21 november tijdens de Energetic Update and Expansion gebeurde er iets wat ik totaal niet zag aankomen.

Een post van Grandma Chandra, die ik een paar dagen ervoor had gekregen, viel ineens op z’n plek en ik ben zelden zo verbouwereerd geweest.
[Lees eventueel de hele post hier]

Dit schreef ze onder andere over precies die avond

The bottom of all the oceans is covered with stars. The stars are shining through the water up into the air. The peaks of the mountains and pyramids in the bottom of the ocean will be activated between November 21 and 22, 2022. The stars will send signals through the water and will work with the waters of all the oceans. An energetic current is going all over Gaia from ocean to ocean and is spreading this energy.

En dit

It is like an opening of additional sources of energy, information, and timelines of creation. Whales and dolphins are a very active part of this. The Gaia grids are directing and guiding these flows.

The whales were the keepers of these frequencies. They have been preserving the frequencies for just this time.

En dit

Gaia as well as everyone else on Gaia was brought to life with this energy. This is the purest and most powerful force of energy that each of you have in your cells, and now it will be available for you to use increasing your ability to Ascend faster. Claim the power of working with this energy.
[Lees de hele post hier]

Anyway. Het klopt weer allemaal zo enorm: The Wave of The Whales afgelopen jaar – Moving Through The Portal of Self Love. En dan nu dit. Zo logisch. Zo ontroerend perfect.

En vanaf het landen van The Gold Pearl Dragon op 01-11-2022 tot en met nu lijkt het net of er bergen zijn verschoven. En is het – voor mij althans – in sneltreinvaart gegaan van Golden Pearl Dragon naar Golden Pearl Aspect of Self en vanmorgen al, één dag na mijn laatste post, is het Golden Aspect of Self.

Goud, in alle nuances.

Waarvan Pearly Gold er één is, maar niet de enige.

2022
Een jaar van loslaten

2022 was een jaar van loslaten en van het nieuwe. Steeds maar weer. Sneller dan je kunt ‘vatten’. En dat moet je misschien ook maar niet doen, dat vatten. Het is ergens heel eng, steeds maar loslaten net als je denkt dat je iets ‘hebt’. Maar mijn team zei het al: Stop resisting the transition.

You need to let go of everything
to be able to receive everything

En ja, zeker weten heeft iedereen zijn eigen Reality, en eigen positie die wordt gekozen in het ontvangen van die Reality. Jouw unieke eigenheid, jouw keuzes, jouw perspectief en jouw werkelijkheid. Zoals het ook de bedoeling is, hier op aarde, ben je God van jouw Realiteit.

Maar er is een ‘gemene deler’. Binnen Human Consciousness is er beschikbaar geworden, toegankelijk gemaakt, en dat heeft impact op jou – als je dat wilt, als je daarvoor kiest.

2022
Een magisch jaar

Dit jaar, het was me er eentje. Een magisch jaar – en dat wisten we natuurlijk, dat dit eraan zat te komen. Na alles wat er is gebeurd, na de grote shifts van werkelijk iedereen, hoe dan ook, op wat voor manier dan ook, shiftte Human Consciousness op 12-12-21 naar 4e chakra. En daarmee veranderde alles.

Te veel om op te noemen

En wat dan allemaal, hoe dan allemaal, dat is echt te veel om op te noemen. Daarom heb ik er een ebook van gemaakt. Een overzicht, vogelvlucht, en dan is het nog superveel. Lees het, deel het, herken en vier, herinner en re-live. Jij, je hebt het maar mooi gedaan. Op jouw manier, op jouw tempo, en met jouw nuances.

The Golden Aspect of Self

En het leidt allemaal – tenminste, dat kán – naar The Golden Aspect of Self. Dat heeft het bij mij gedaan. En in februari neem ik je mee, overal doorheen en diep in jouw eigen Golden Core. Wat dat betekent, is niet een-twee-drie uit te leggen. Daarom hier het ebook. En de Live die ik op 29-12-2022 heb gegeven. Ik plaats ze allebei op deze pagina, zodat je kunt inlezen en oriënteren.

2023
Een jaar van ontvangen

Met een jaar van loslaten komt er een jaar van ontvangen. Alles, helemaal. De weg en het resultaat, alles wat erbij komt kijken en alles waarnaar je liever niet zou willen kijken. Een jaar van totaal-heid.

2023
Een jaar van ongekende kracht

En met het helemaal, totaal ontvangen komt er een kracht vrij als nooit tevoren.

With great responsibility comes great power

Hoe meer verantwoordelijkheid je neemt, nergens van wegkijkt, alles durft te ontvangen en er vervolgens jouw weg in durft te kiezen, man o man, wat een kracht komt er dan vrij.

Zoals ik al schreef:

Ik wens jou dat ook: helemaal alles ontvangen. Je hele Reality, totaal. Ontvangen like a boss en navigeren like a boss en leven like a boss. Ga ervoor. Geniet ervan. Geniet zelfs van het klote ervan. Leven op aarde is magisch mooi, nergens anders kan wat hier kan. Zuig het op, haal het door je heen, aard het. Breng god op aarde. Jij. Jij bent god op aarde.

Inschrijven

Wil je meedoen met The Golden Aspect of Self? Schrijf je dan in door me een mailtje te sturen. Wil je ook ee naar Chartres als onderdeel van dit programma? Zet er dat dan bij! Lees wel eerst even alles wat betreft de praktische zaken in het ebook, achterin (zie inhoudsopgave). Zo kom je niet voor verassingen te staan.

Faceboekgroep en nieuwe Live

Op woensdag 11-1 is er weer een Live. Ik ga die geven in de groep die ik heb aangemaakt. Je kunt daar al je vragen stellen en ik vertel over mijn eigen proces naar The Golden Aspect of Self, over wat er in élk geval gaat gebeuren tijdens het traject, over alles wat je erover wilt weten!

In de groep kun je ook zelf posten en dus ook vragen stellen vast. Als de inschrijving eenmaal geregeld en gesloten is, blijft de groep bestaan alleen voor deelnemers aan The Golden Aspect of Self. Maar tot die tijd kun je lekker meegenieten van alles wat er gebeurt op weg er naar toe!

De Live van 11-01-2023

De Live van 29-12-2022

Ten slotte, recht uit mijn hart

Dit schreef ik op de dag van de Live, op de 29e. Jazeker. Ook weer 3-3! Want 29-12 :-)

Ik werd waker met een buzz in mijn buik. Ik ga namelijk strakjes iets heeeeeel gaafs doen. Ik ga strakjes tekenen. Bij de notaris. Want dit magische mooie, bijzondere jaar waarin al het oude stopt en het nieuwe begint, dit is het jaar waarin ik van Eenmanszaak naar BV ga.

Een nieuw begin. Zo voelt het ook echt. Gisteren heb ik echt alles losgelaten – weer meer loslaten – wat ik dacht te ‘hebben’. En ik voel in mezelf een grote bereidheid helemaal opnieuw te beginnen. Alles wat gaat komen vanaf de grond af aan op te bouwen. Want komend jaar is het begin, van veel. En daarmee het einde, van veel.

Komend jaar is in elk geval het begin van The Fountain Totaalopleidingen. Waar dat heengaat is me zelf nog niet duidelijk. Maar dit weet ik wel: ik voel een enorme kracht in mij. Mijn buik en hart, ik heb al een paar keer gezegd: het lijkt wel een kerncentrale.

Warm, goud, en sterk. Heel krachtig. Een enorme hoeveelheid energie die ik nodig ga hebben, ga sturen naar mijn toekomst.

En die bereidheid, die zit ‘m in het geen enkele terughoudendheid voelen, geen twijfel, en daarmee dus ook alles eromheen en erin willen ontvangen. You have to let go of everything to be able to receive everything. Ik had in mijn hoofd mezelf er twee tot vijf jaar voor te geven. Maar Peter zei, tien. Geef het tien jaar, dat lijkt me logischer.

En daarmee kwam er een ontspanning in mijn systeem. Natuurlijk tien! Misschien wel vijftien. Of de rest van mijn leven. Who cares? Ik hoef geen succesvolle ondernemer te zijn, las ik bij Astrid Davidzon. Ik ook niet. Niet meer, in elk geval.

Succes zat ‘m bij mij nooit in de consensus maatstaven: hoeveelheid klanten, hoeveelheid omzet, hoeveelheid likes, hoeveelheid wat dan ook.

Mijn maatstaven waren: de juiste mensen, voor wie het zo precies de bedoeling was. De juiste dingen op het juiste moment. Bevrijding. Love, freedom, safety, power. Re-Merging back into One-ness. En daarna door: through the Portal of Selflove met The Whales. Daarna via impeccability en alles van dit jaar (vanavond meer daarover) naar Unconditional Love. En dan nu.

The Golden Aspect of Self.

En nu is alles anders. Alles voelt anders. Alles beweegt anders en vloeit anders. Ik hoef geen succesvol ondernemer te zijn. Ik wil succesvol Marieke zijn. Ik vertrouw erop dat iedereen zijn of haar weg weet te vinden. Alles is zooo beschikbaar, nu. Er is geen noodzaak, die drive is ontspannen nu, het IS er, nu. We zijn er. Na alles wat we met elkaar hebben meegemaakt: we zijn er.

En laat je door niemand iets anders wijsmaken: alles is beschikbaar. The whole shebang. The whole thing and everything.

Geen noodzakelijke stappen meer, geen nu-of-nooit.
We zijn er.
We zijn beland in The Golden Core.

Ik ga leven – op een andere manier. Hier. Nu. In mijn lijf. Mijn adem, mijn hart, mijn zijn. ik deed het al, natuurlijk. En toch is het nu anders. Next level.

Alles wat ik ben, neerzetten, IN de consensus.

Galexis heeft het me jaren geleden al verteld: First you will be Free outside of Consensus, be your Self outside of Consensus, be Whole outside of Consensus, then Consensus will be you.

En dat geldt voor jou ook. Dit is hoe je jouw Nieuwe Wereld vormgeeft. Je draait je om en kiepert zo alles wat je hebt ervaren en geleerd en meegemaakt de consensus in en bent thuis, hier, op aarde, helemaal. In jezelf en in relatie tot alles, wat ook weer jezelf is. Snappie? Jij bent het allemaal en alles is jou.

Dit jaar is het jaar geweest voor mij van Mastery. Van Fysical Plane Reality: Energy, Time en Money Mastery. Van Zelfliefde naar Unconditional Love naar Unconditional Love of Self. Dit jaar is het jaar geweest van het doorgaan, doorduwen en door-expanden en nu is de grote omkering er, voor mij.

Ik snap zo goed waarom ik al die opleidingen en al dat werk nog ‘moest’ doen in 2022. Al die opleidingen uitzetten, maar ook herinneren en opnieuw doorleven. ‘This year you will set your perimeters’, zeiden ze. ‘After that you will build upon that, fill it up, for years to come’.

Dus stapje voor stapje gaat het worden in 2023 en de years to come. Schrijven – waarvan ik hou. Opleiden – waarvan ik hou. En leven – waarvan ik hou.

Ik heb ook ontdekt dat ik een enorme visie heb. Alles wat ik ga doen met The Fountain Totaalopleidingen, de manier van lesgeven, de manier van opleiden, de totaalheid ervan – het meenemen van het hele Human Being systeem, alle dimensies.
– Heden, verleden en toekomst
– Fysieke, mentale en emotionele lichaam
– Conscious, subconscious en unconscious mind
– Kind, puber en jong volwassene ontwikkelfasen
– En daarin de Energy Mastery, Time Mastery en Money Mastery (wat ontvangen is)

Dat alles is in mijn visie de enige manier van echt opleiden. En ik ben me er volledig van bewust dat dit op het moment nog geen gemeengoed is maar dat gaat wel gebeuren. Ik kan het voelen. En misschien duurt het 50 jaar en maak ik zelf het hoogtepunt van The Fountain niet eens meer mee, ik begin er maar vast aan.

Voor wie dan, als je alles al bent?
Gewoon, voor hen die willen. Die er zin in hebben. Die het gevoel hebben dat het voor hen is, die de passie voelen en die er meer over willen weten. Die het interessant vinden, of er zichzelf in willen ontwikkelen en ontsluieren.

En ja, dat geld ook voor The Freedom To Fly. Want dat blijft relevant: jezelf ontsluieren, jezelf onthullen, het is een magisch, heerlijk en prachtig proces. Het is spelen, ontdekken, en daarmee eigenlijk waar alles om gaat. En er is een enorme vraag naar, manieren om te ontsluieren. Zo velen zijn de afgelopen drie jaar bewust geworden van zo veel meer. En iedereen zal zijn of haar eigen weg daarin vinden – no matter what.

Galexis heeft ook ooit gezegd: many of you start things you will never see the results of this lifetime. But that’s okay. You can always come back to see what it flowered into.

En zo voelt het nu. Na mijn ‘levenswerk’ van Re-Merging back into One-ness, na Mastery of the Fysical Plane, na het vervolg met The Whales en daarna Unconditional Love, nu ik ben aanbeland in mijn Golden Core, nu start ik iets nieuws – wat tegelijk de totaalheid is van alles hiervoor.

En ben bereid het helemaal te ontvangen – alles wat het inhoudt. Het hele proces, de ontwikkeling, de keren op mijn bek gaan en de keren dat het werkt, de zorgen en de stress en de joepiedepoepie en de opgeef-momenten en de doorpak-momenten en alles, alles wat erbij hoort.

En jij? Ik wens jou dat ook: helemaal alles ontvangen. Je hele Reality, totaal. Ontvangen like a boss en navigeren like a boss en leven like a boss. Ga ervoor. Geniet ervan. Geniet zelfs van het klote ervan. Leven op aarde is magisch mooi, nergens anders kan wat hier kan. Zuig het op, haal het door je heen, aard het. Breng god op aarde. Jij. Jij bent god op aarde.

Alle liefs,

 

Let's walk with clarity upon this earth