The Dreamer Awakens

Een avontuur voorbij alles

Je ogen geopend als nooit tevoren

Een nieuw perspectief 

Waarom dit boek?

Nou, dat is nogal grappig. Want ik begon juist met: deze keer maak ik géén boek. Het is niet nodig, dacht ik. Want ik had zo het gevoel, dat ik iedereen die mee zou gaan, al kende, op wat voor manier dan ook. Dat de mensen waarvoor dit is, het al wisten. Waarom dan al dat werk?

Het duurde even voor ik de informatie binnen begon te krijgen. Ik maakte me geen zorgen, daarvoor heb ik inmiddels te veel ervaring opgedaan met Unveiling the Goddess Within en Working With Elohim. Het is ook niet zo zeer ‘ik’, die dit doet hè. Het was mijn plan, zeker, maar ook dat van de deelnemers. Ik heb gezien hoe de teams van zowel mij als hen druk bezig waren alles te regelen, te stroomlijnen en voor te bereiden. No biggie voor mij, dus. Dacht ik.

En op een gegeven moment voelde ik het komen, in golven. De info, het urgente gevoel. En ik ging aan de slag. Of liever: naar het bos. Niet naar Het Bewaarde Land, deze keer. Maar naar een bos waar ik me ook deLanguage of Light heb herinnerd. Een bos waar ik me super fijn en vrij en‘in touch’ voel. Ik dacht terug aan afgelopen zomer, in 2018, en ik daar zat tussen aan de ene kant van mij de maan en aan de andere kant de zon. Waanzinnig.

En ik zat uren lang achter internet, dat ook. Te puzzelen en te zoeken en te passen en meten: de reis naar Frankrijk. Wat een gedoe. Omdat het een ware road-trip wordt omdat de afstanden te groot zijn voor één basislocatie. Omdat het hoogseizoen is. En omdat meerdere overnachtingen regelen voor een groep nogal wat voeten in de aarde heeft.

In dat harde werken verloor ik even de lijn met mij. Met mezelf. Alles warrelde maar door mijn hoofd, wat er allemaal was gebeurd, alle belangrijke momenten die aanliepen op The Dreamer Awakens. En al dat intensieve internet-werk. Dus ik liet los.

Ik bleef bij wat ik weet: als ik het zelf niet leuk, of fijn, of super excitingvind, waarom zou ik het dan doen? Ik had er geen zin meer in. Ik vond het te veel werk. Ik wilde niet meer.

Dus ik deed een paar dagen niks. Nou ja, niet waar: mijn badkamer werd verbouwd en daarvoor deed ik heel veel. Alles op mijn manier bij elkaar zoeken, door Nederland rijden om spulletjes te halen. De passende kraan,de juiste douche, de perfecte kleur. Heel fijn, die aandacht. Creëren.

Het begon weer te stromen. En ik zag ineens: natuurlijk een ebook. Want ik zal het toch moeten ordenen, bij elkaar moeten brengen. Alles zo los in mijn hoofd, ik kon er niet verder mee.

In dit ebook vertel ik je alles over The Dreamer Awakens. Sommige stukken zul je al eens gelezen hebben, zelf meegemaakt hebben misschien. Ik weet dat ik al langer aan het voorbereiden ben, dat er al van alles is gebeurd in de aanloop, en dat ik zeer zeker niet de enige ben.

Ik ben me er volledig van bewust dat veel in dit ebook misschien verder gaat dan wat je kent. En toch. Ik denk tegelijk, dat het voor velen bekend zal voelen. Als thuis, ergens. Dus lees met een open hart en kijk eens wat er met je gebeurt. Dit boek zet sowieso al veel in gang.

Dit traject is inmiddels vol. Schrijf je in op mijn nieuwtjes om op de hoogte te blijven voor een volgend traject.