Serie
The Bigger Picture (2021)
The Restoring of the Divine Male Powers

Dit is het laatste deel van de serie Re-Merging back into One-ness van 2019/2021.

Aflevering 1 | Foundation of Unconditional Love

Over The Great Wound of Soul in combinatie met het gemis aan compensatie ervan (doordat je moeder/vader dat niet heeft kunnen compenseren met onvoorwaardelijke liefde door eigen issues – denk aan narcisme, verslaving, postnatale depressie, etc).
.
Over het ‘gebrek aan fundering’ daardoor, wat leidt tot een intens gevoel van eenzaamheid, ik-ben-helemaal-alleen en er-is-niemand-voor-mij, desolaat voelen en voelen dat je er helemaal niet toe doet – ookal geloof je er niet in, toch steeds terugkerend).
.
Over wat dat nu aan deze kant van The Membrane doet, en hoe het de eerste en de laatste ‘wond’ is, hoe het naar de voorgrond komt om af te leggen voor je ‘verder wandelt’ als Giant.

Aflevering 2 | Durf je te ontvangen

Maandag de 28e vond er een enorme shift plaats in ieders Reality. Ik heb nog eens gecheckt met mijn team: echt iedereen? Ja, zeiden ze. Echt doorheen heel Human Consciousness, of je er nu van bewust was of niet. ‘Iets’ is er, echt voor iedereen, verschoven. Dit is overigens niet hetzelfde als de verschuiving van The Full Range of Possibilities in 2020 (als je daar meer over wilt weten, dit staat in het ebook van The Giant Arises, onder tabblad ‘Boeken’ op deze site), maar een hele persoonlijke shift in ieders eigen reality-Bubble, om het zo maar even te noemen.

Op donderdag 1 juli gaf ik hierover een Facebook Live waarin ik het heel duidelijk uitleg, die je hieronder als Podcast kunt beluisteren.

Aflevering 3 | Live Q&A Foundation Day
Aflevering 4 | The Restoring of the Divine Male Powers

We bewegen nu serieus naar 12-12-21 toe en dat heeft veel, heel veel impact. Op die dag worden de Divine Male Powers doorheen Human Consciousness hersteld en tja, zoals altijd met grote gebeurtenissen heeft de aanloop ernaartoe nogal wat voeten in de aarde (no pun intended)
.
Presence
Vulnerability
Discovery
.
Jouw team, jouw systeem, jouw reality, alleen maar totaal helpend en ondersteunend aan jouw diepste verlangen, jouw plan, alles werkt mee daar naar toe.
.
Let’s Walk with Clarity upon this Earth
.
THE BIGGER PICTURE

Aflevering 5 | The End of the Cycle of The Serving Mother

Aflevering 5 | The End of the Cycle of The Serving Mother

Dit is de Live om je bij te praten over wat er nu allemaal aan de hand is en speelt, en waarom, en ook waarheen dat gaat leiden. Ik heb een heeeeeleboel informatie gekregen van mijn team en vast een tipje van de sluier: het gaat super goed en we lopen he-le-maal ‘op schema’. En man o man wat worden we met veel interesse gevolgd. En hé, just so you know: jeeminee wat is er ongelofelijk veel ontzag voor wat er gebeurt en wat we aan het doen zijn!

Terug naar Love and Light TV