The Amazing Soundfiles

Loving
healing
transforming

Welkom

Welkom bij The Amazing Soundfiles. Deze transformerende soundfiles vol liefde en heling helpen je op momenten dat je het nét even kunt gebruiken op jouw wonderschone weg naar meer vrijheid en geluk.

Hoe is dit ontstaan?

Ik begon met deze soundfiles als deel van mijn Intensive LightWork programma. Na elke sessie met de Language of Light nam ik er een op voor elke deelnemer. En het was amazing! Hoewel ik het heerlijk vond ze op te nemen (voor mij ook helend, liefdevol en transformerend) werd het me al snel duidelijk dat dit voor meer mensen bedoeld was.

Wat zijn dit voor soundfiles?

In deze soundfiles neem ik je mee in meditaties en visualisaties. Ik ga er zelf behoorlijk diep in, dus ik weet nooit van te voren wat zal gebeuren en ik ben vaak ‘amazed’ geweest!

Het grappige is, het maakt niks uit wanneer je luistert, het is allemaal ‘nu’. Ik krijg altijd enorm veel hulp en er zijn veel lightbeings betrokken met wat het doel van de soundfiles ook is. Als ik eraan begin weet ik nooit wat dat doel zal zijn. Maar dit weet ik wel: deze files zijn ‘meant to be’. En meestal, nee, eigenlijk gewoon altijd, gebeurt er precies het juiste op het juiste moment.

Mooie woorden

‘Ik werd echt weggeblazen door deze soundfiles. In het begin wist ik niet wat ik moest verwachten. Ik dacht, o, misschien een lekkere meditatie, iets om mee te ontspannen. Maar wauw, dit heeft echte impact op mij! Ik kan alles wat er gebeurt helemaal meemaken, het is alsof het speciaal voor mij gemaakt is en op de een of andere manier is het steeds nét wat ik nodig heb, ook al luister ik voor de tiende keer!’

Wil jij ook toegang?

Schrijf je dan in op mijn nieuwtjes en er vliegt een mail naar je toe met een gebruikersnaam en wachtwoord!