Spiritual Business Consultancy

Mijn onderneming is gebouwd in wat ik ‘buiten de consensus’ noem. Ik volg dus geen gebaande paden, heb geen regels om me aan te houden en er is geen stappenplan. Eigen baas zijn betekent voor mij dat ook tijd, geld en omstandigheden niet de baas zijn van mij. Vrijheid is mijn grootste goed en vanuit liefde voor mezelf gun ik mij dat. En ik gun het jou ook.

Het is makkelijk voor mij om op die manier te ondernemen omdat ik nauw samenwerk met mijn team. Dat is een groep van Lightbeings die er altijd voor me zijn, me altijd helpen en steunen en waarmee ik samen mijn route bepaal. Ik ken mijn team al vanaf mijn geboorte – en eigenlijk ook al van daarvoor – maar sinds ruim twaalf jaar communiceer ik heel bewust en doelgericht met hen.

Deze communicatie kan zo helder plaatsvinden omdat ik hen daadwerkelijk kan zien en kan horen. Ik kan dat niet alleen met mijn team, maar ook met de teams van anderen. Iedereen heeft een team, al is niet iedereen zich ervan bewust. En dat hoeft ook helemaal niet.

Een team Lightbeings is niet gebonden zoals je dat op aarde kunt zijn. Zij zijn multidimensionaal en houden zich niet aan de wetten van bijvoorbeeld tijd en ruimte.

Ook ik werk multidimensionaal. Dat betekent dat het niks uitmaakt of je online met me werkt of op locatie, of dat je iets terugluistert of live in het moment bijwoont, en of het gaat om iets in het heden, het verleden of in de toekomst. Multidimensionaal werken betekent onder andere dat er geen lineaire beperkingen zijn in wat ik ’time/space-reality’ noem.

Het betekent ook dat ik de patronen, structuren en velden waarvan alles is opgebouwd en waaruit alles bestaat kan zien. Ik kan zien wat erin gebeurt en ik kan er in werken, soms ook met hulp van Lightbeings. En soms leer ik je dit zelf te doen – al naar gelang wat passend of gewenst is. Het gaat hier om energetisch werk, wat ook logisch is want die patronen, structuren en velden waaruit alles is opgebouwd bestaan uit energie.

Waarom is dat buitengewoon handig? Stel dat er binnen je onderneming of bedrijf dingen mis gaan die eerder een soepel verloop hadden, dan kan ik het grotere plaatje zien van wat er gebeurt en waarom. Om vervolgens samen met jou te bepalen wat nodig is en daarin het energetische werk te verrichten. 

Of stel dat je een belangrijke beslissing moet nemen, dan kan ik zien wat de toekomstige gevolgen zijn van elke beschikbare optie en verborgen opties voor je ontsluieren, en dit alles aan je duiden. Zodat je vervolgens veel beter geïnformeerd en bewuster kunt kiezen.

Dit zijn slechts twee eenvoudige voorbeelden. In werkelijkheid  is mijn werk een complex geheel van ontsluiering en onthulling, het geven van inzicht en overzicht, van perspectief en positie, van healing en energetisch werk in alle lagen en nuances waarin het nodig is. En de mogelijkheden zijn eindeloos.

Bovendien spreek ik The Language of Light. Dat klinkt misschien raar maar als je erop googelt vind je talloze hits van over de hele wereld. Er zijn allerlei vormen van en dialecten in. Tijdens mijn eigen proces (wat overigens nooit ophoudt) van ontwaken en expansie heb ik het me herinnerd en mijn Language of Light staat altijd ten dienste van vrijheid. Het brengt bevrijding teweeg binnen elke structuur of elk systeem waar ik het op richt en waar ik het naar spreek. Of het nu gaat om mens of dier, onderneming of bedrijf, of grotere instituten zoals het onderwijs of een financieel systeem.

Daarnaast kan het vervullen wat niet vervuld is, losmaken wat niet meer nodig is en ontmantelen wat niet meer dienstbaar is. Je kunt dit ook ‘healing’ noemen. Ook dit kan plaatsvinden op de kleinste tot en met de grootste schaal.

En ik kan ermee bouwen, als het ware. Zo kan ik energie in elk patroon, structuur of systeem brengen, en bijvoorbeeld nieuwe patronen maken die je ondersteunen in je proces.

Waarom is dat buitengewoon zinvol? Soms bijvoorbeeld, wanneer je een bepaald idee hebt als ondernemer, is er diep van binnen iets wat er (nog) niet in gelooft. Dat kan werkelijk van alles zijn, en het kan je ervan weerhouden dat je de stappen ook daadwerkelijk zet om naar je doel te bewegen. Of je zet de stappen wel, maar je lijkt wel steeds te worden tegengewerkt.

Met mijn Language of Light help ik je op te lossen wat gevangen of krap, vernauwend of afremmend  in je systeem aanwezig is. Of in het systeem van jouw onderneming of bedrijf. Of in het systeem waarin jouw onderneming of bedrijf zich bevindt. Dit gebeurt overigens nooit ongevraagd en altijd enkel en alleen ten dienste van jou. Discretie en respect zijn immer leidend.

Het boeken van een Spiritueel Business Consult betekent het roer in handen nemen op een hele nieuwe manier. En het tillen van alles wat ondernemen inhoudt naar een heel nieuw plan. In plaats van een vernauwde focus op geld, klanten, omzet of aanzien komt het grotere plaatje van je bedrijf of onderneming in beeld en komt er naast een goede geldstroom ruimte voor geluk, ontspanning, expansie en welvaart.

Er heerst een hardnekkige consensus-gedachte dat je óf spiritueel óf welvarend kunt zijn maar niet allebei tegelijk. Dit is de grootst mogelijke onzin. Een business is wat ik een ‘Expression of Self’ noem. Je drukt je erin uit en je houdt er – als het klopt – van. Wanneer je spiritualiteit toevoegt aan het scala aan middelen dat je inzet om met jouw business je mooiste leven te leiden zet je juist de meest logische vervolgstap. En krijg je toegang tot vrijheid en expansie als nooit tevoren.

Een Spiritual Business Consult vindt online of op locatie naar keuze plaats. Vraag via onderstaande knop een consult aan en ik neem snel contact met je op om in te plannen.

Je kunt me natuurlijk ook een appje of email sturen voor vragen of om af te spreken. Mijn gegevens vind je onder contact.

 

Vraag een consult aan