Een bijzondere ervaring bij Stonehenge

Review, Soul travels, The Womb of the Goddess

Esther van Eersel vertelt over haar bijzondere ervaring bij Stonehenge tijdens de Womb of the Goddess reis.

“Wat een prachtige ervaring weer. Stonehenge. Het voelt eerst wat onwennig om er weer te zijn. Maar gaandeweg ontstaat er weer een flow.

De energie is zo anders dan vorig jaar. Waar toen de the love of the land over het land stroomden, voelen we nu de draken energie. De stenen zien er zelfs anders uit. Het voelt super krachtig. Heel helder, stevig en daadkrachtig. De draken zijn op bepaalde momenten ook super actief aanwezig zijn boven Stonehenge. Het lijkt wel spitsuur. Ook gaaf.

Bij de eerste stenen voel ik mijn buik, hart en keel. Mijn language of light borrelt op. En mijn hart opent zich steeds verder.

Op een gegeven moment verplaatste mijn focus meer naar de open space tussen de stenen. Op sommige plekken lijken het energy portals.

Ik ontmoet de people of the sun. Prachtig licht. Ik ontmoet de moon people, the tree people, air beings en mother earth.

De boodschap is duidelijk.
Het is tijd om mijn kracht en mijn language of light te delen.
Die stroomt heerlijk daar tussen die stenen. Mijn hart opent zich nog meer. Mijn keel ontspant. Mijn buik voelt zacht en open. Er ontstaan zachte bewegingen in mijn lijf.
En prachtige boodschappen:

We love you
Just ground yourself
Ground the energy
Let it flow
It just is.
Just stay grounded
Just be you
Just be

Dan sta ik in een lijn met 5 andere prachtige vrouwen. Een straal van licht door ons heen. Zo brengen we De Diamond codes in Stonehenge. Echt magisch.

Daarna verandert de energie voor mij. Ik kom meer in de energie van keuzes maken. Ik mag mijn plek innemen. Me niet klein houden in yoga en coaching. Maar mijn licht en liefde groter een groter laten zijn.

Ik kies voor remerging back into one. Dat betekent niet alleen dat het mannelijke en vrouwelijke samensmelt. Maar ook donker en licht. Hemel en aarde.

Ik land steeds meer in mezelf. In mijn eigen midden. Alsof ik samen smelt met en aankom in mezelf.

Ik voel me stevig staan in volheid. Balanced, centered and aligned. Met een open hart. In zachtheid en liefde voor mezelf.

En more to come.”