Mijn droom: the Womb of the Goddess

Soul travels, The Womb of the Goddess

‘Het is al jaren een droom van mij. 

Gezien, gedroomd, geschreven.

Nooit eerder was het tijd.

Ik ben zooooo benieuwd of dat het nu wel is…?

Jaren geleden wilde ik een Soul Journey maken. Ik googelde een beetje rond, zoekend naar dat wat mijn hart trok. Op de website van Earthkeeper las ik dat in Glastonbury het Heart Centre of the World lag. Genoeg om te Weten, met een hoofdletter.

Maar dat was niet alles. Tyberon vertelde dat hij bij zijn bezoek had ontdekt, dat het hele gebied één grote activatieplek is van alle chakra’s. Hij had gezocht en gevonden: de specifieke plekken die elk een chakra activeren.

Mijn weten werd dankbaarheid, mijn hart zong van geluk.

Ik zocht verder, plande en ging.

Een magische reis.

Jaren ervoor, op de kunstacademie, was ik afgestudeerd op het onderwerp Koning Arthur. Drie weken heb ik door de UK gereisd op zoek naar sporen van de legende waarmee ik me zo verbonden voelde. Ik werd geleid naar de mooiste plekken en ervaarde de magie. Ik sliep in Glastonbury, aan de voet van de heuvel waarop Merlijn’s Tor staat.

Ik wist van niks. Maar ik voelde veel.

Weer jaren later zag ik de ogen van een teacher op een foto en ik wist: hier moet ik zijn. De lineage van Merlijn, tovenaar, magier, werken met vortex energie. Ik leerde het en kreeg te horen van medecursisten uit Engeland: ‘Jij bent een Merlijn. Ik ben hier voor jou.’

Weer jaren later droomde ik in en piepklein plaatsje met de lekkerste scones het waarom van Avesbury, Glastonbury en Stonehenge: Ik zag het vanuit de sterrenhemel, the Womb of the Goddess, keeper of 

Divine Feminine Energy for the whole earth. Een tekening op aarde van licht en liefde en vrouwelijke empowerment.

Ik ontdekte: Stonehenge, messenger, Glastonbury, activator, Avesbury, Divine Feminine Power

Ik wil erheen, met een groep vrouwen. Eerst Stonehenge, dan Glastonbury, dan Avesbury. Wie gaat er mee?’

Ik schreef dit voorgaande op 5 november 2017, in een opwelling.

En op het moment dat Unveiling the Goddess within helder werd, in die flits, zag ik dat ik daarom dus zo lang had gewacht. Meer dan 10 jaar had gedroomd. Omdat het hierbij hoorde. Het was tijd. Ik noemde het in mijn hoofd altijd ‘de chakra trip’, maar dat was slechts de werktitel. Het was zó veel meer dan dat.

The Womb of the Goddess is er niet voor niets. Inmiddels ben ik vier keer in verschillende levensfasen geweest. Inmiddels weet ik waar de krachtplekken zich bevinden, waar je moet gaan staan. 

Waar je de transmissies van de stenen krijgt, precies zoals het bedoeld is. 

Waar het Heart Centre of the World is, en waar jouw hart verbonden en verankerd kan worden met het hart van moeder aarde: als aan de grond genageld totdat het klaar is. 

Waar de plekken zijn om de andere chakra’s te activeren en te helen, informatie te krijgen, de lightcodes. 

Het prachtige land waar zo veel voelbaar is, waar je kunt herinneren wie je bent. 

En dan jij, een van de code keepers, die dit weer verder brengt, meeneemt, doorgeeft. De bedoeling. Jouw keuze, al voor je hier kwam. 

En ik kijk er zo naar uit dit allemaal te delen. 

De magie ervan. 

De wezenlijke verandering in je leven ervan. 

The Womb of the Goddess is er voor jou. 

Voel jij de verbinding met Archangel Micheal, Jesus, Maria Magdalen, met Koning Arthur, Merlijn, Avalon? Misscien ook met Budha? Want ook hij zit in deze lineage.

Via The Womb of the Goddess geef je geboorte aan een enorm deel van jouw eigen energie, wat voorheen nog niet op aarde was. Je krijgt toegang tot zoveel meer van jou, jouw Divine Nature, de grootsheid van jou. Meer en meer van jou zelf kan hier zijn, om jouw werk te doen, jouw keuzes te maken, jouw licht te schijnen. Zie het als een portal, waardoorheen jouw eigen divinity op aarde kan verschijnen.

Als dit hoort bij jouw pad, jouw plan, dat WEET je het.

Dan krijg je al een tijdje signalen, resoneert dit aan alle kanten. En voel je herkenning, opluchting, maar misschien ook angst. Het is ook best groot, best groots. En toch, niet te groot voor jou. Jij bent zelf oneindig groot. En je weet allang dat in jouw grootsheid staan, dat te durven, dat te doen, een onderdeel is van jouw pad.