Het prachtige land waar je kunt herinneren wie je bent

Soul travels, The Womb of the Goddess

Vorig jaar kwam ik vandaag thuis, dit jaar vertrek ik. The Womb of the Goddess 2019 is on!💓
……….

Gezien, gedroomd, geschreven.

Jaren geleden wilde ik een Soul Journey maken. Ik googelde een beetje rond, zoekend naar dat wat mijn hart trok. Op de website van Earthkeeper las ik dat in Glastonbury het Heart Centre of the World lag. Genoeg om te Weten, met een hoofdletter.

Maar dat was niet alles. Tyberon vertelde dat hij bij zijn bezoek had ontdekt, dat het hele gebied één grote activatieplek is van alle chakra’s. Hij had gezocht en gevonden: de specifieke plekken die elk een chakra activeren.

Mijn weten werd dankbaarheid, mijn hart zong van geluk.

Ik zocht verder, plande en ging.

Een magische reis.

Jaren ervoor, op de kunstacademie, was ik afgestudeerd op het onderwerp Koning Arthur. Drie weken heb ik door de UK gereisd op zoek naar sporen van de legende waarmee ik me zo verbonden voelde. Ik werd geleid naar de mooiste plekken en ervaarde de magie. Ik sliep in Glastonbury, aan de voet van de heuvel waarop Merlijn’s Tor staat.

Ik wist van niks. Maar ik voelde veel.

Weer jaren later zag ik de ogen van een teacher op een foto en ik wist: hier moet ik zijn. De lineage van Merlijn, tovenaar, magier, werken met vortex energie. Ik leerde het en kreeg te horen van medecursisten uit Engeland: ‘Jij bent een Merlijn. Ik ben hier voor jou.’

Weer jaren later droomde ik in en piepklein plaatsje met de lekkerste scones het waarom van Avesbury, Glastonbury en Stonehenge: Ik zag het vanuit de sterrenhemel, the Womb of the Goddess, keeper of

Divine Feminine Energy for the whole earth. Een tekening op aarde van licht en liefde en vrouwelijke empowerment.

Ik ontdekte: Stonehenge, messenger, Glastonbury, activator, Avesbury, Divine Feminine Power

Ik wilde erheen, met een groep vrouwen. Eerst Stonehenge, dan Glastonbury, dan Avesbury. En vandaag gaan we. Voor her eerst met een groep los van een traject.

The Womb of the Goddess is er niet voor niets. Inmiddels ben ik zes keer in verschillende levensfasen geweest. Inmiddels weet ik waar de krachtplekken zich bevinden, waar je moet gaan staan.

Waar je de transmissies van de stenen krijgt, precies zoals het bedoeld is.

Waar het Heart Centre of the World is, en waar jouw hart verbonden en verankerd kan worden met het hart van moeder aarde: als aan de grond genageld totdat het klaar is.

Waar de plekken zijn om de andere chakra’s te activeren en te helen, informatie te krijgen, de lightcodes.

Het prachtige land waar zo veel voelbaar is, waar je kunt herinneren wie je bent.

En dan jij, een van de code keepers, die dit weer verder brengt, meeneemt, doorgeeft. De bedoeling. Jouw keuze, al voor je hier kwam.

En ik keek er zo naar uit dit allemaal te delen.

De magie ervan.

De wezenlijke verandering in je leven ervan.

The Womb of the Goddess is er voor jou.

Voel jij de verbinding met Archangel Michael, Jesus, Maria Magdalen, met Koning Arthur, Merlijn, Avalon? Misschien ook met Budha? Want ook hij zit in deze lineage.

Via The Womb of the Goddess geef je geboorte aan een enorm deel van jouw eigen energie, wat voorheen nog niet op aarde was. Je krijgt toegang tot zoveel meer van jou, jouw Divine Nature, de grootsheid van jou. Meer en meer van jou zelf kan hier zijn, om jouw werk te doen, jouw keuzes te maken, jouw licht te schijnen.

Zie het als een portal, waardoorheen jouw eigen divinity op aarde kan verschijnen.

Als dit hoort bij jouw pad, jouw plan, dat WEET je het.

Dan krijg je al een tijdje signalen, resoneert dit aan alle kanten. En voel je herkenning, opluchting, maar misschien ook angst. Het is ook best groot, best groots. En toch, niet te groot voor jou. Jij bent zelf oneindig groot. En je weet allang dat in jouw grootsheid staan, dat te durven, dat te doen, een onderdeel is van jouw pad.

Lieve deelneemsters, vandaag gaat het dan toch echt gebeuren! Jullie voelden die ja 💛 en dan is vandaag ineens gewoon de heenreis.

We zijn al een tijdje met elkaar bezig voor te bereiden en ieder heeft daarin een eigen proces. Supermooi al om te zien. En superspannend ook, voor iedereen op een andere manier. En tegelijk gewoon heel normaal😄

Hele fijne reis en tot strakkies😍💛✨✨✨✨