Data en aanmelden losse sessies

Info en aanmelden jaarabonnement

Wat houden deze sessies in

Elke maand ben ik er. Mijn team is er ook. Daarnaast is er hulp van anderen, waar nodig, waar relevant. Mensen? Nee, van Energetic Beings, zoals ik ze al veel vaker genoemd heb. De meest prachtige, lichte, behulpzame en liefdevolle beings. Die vanuit een gigantsich perspectief alleen maar ondersteunen en bijdragen aan jouw expansie en zelfliefde.

Elke maand kom je ‘back-on-track’, als je even ‘off-track’ was. Praat ik je bij, krijg je inzicht en overzicht.

Elke maand werk ik met energie, samen met met mijn team en wie er nog meer present is, en gebruik ik The Language of Light. Maken we ruimte, ruimen we op, brengen we licht, ontsluieren we. Expansion. Om te shiften. Naar jouw eigen overzicht, jouw eigen grotere plaatje, jouw eigen plan. Jouw eigen connectie met jouw eigen team, jouw eigen multidimensionale zelf.

Daarmee is het ook duurzaam. Kan er ook echt iets veranderen. En ben je niet afhankelijk van mij, of van mijn team, maar leer je ook echt het zelf te doen, beklijft het, kan het een diepgaande en werkelijke transformatie zijn. The real deal.

Altijd dienstbaar aan jouw vrijheid – altijd weer meer zelfliefde en power en veiligheid en vrijheid voor jou.

Altijd weer meer, en meer, en meer, van jou.

Beschikbaarheid van het materiaal

Na elke sessie krijg je een automatische mail met replay link. Met deze link kun je een maand lang – tot aan de volgende sessie – jouw sessie bekijken of beluisteren, dat gaat heel makkelijk. Als podcast of als video, net wat je fijn vind.

Deze sessies mogen niet worden opgenomen, gedownload, verspreid of gedeeld, zoals genoemd in de Algemene Voorwaarden. Je vind ze onderaan elke pagina op deze site. No worries, je kunt de sessie de hele maand nog bekijken of beluisteren, zo vaak je maar wilt!

Hoe laat begint het en hoe lang duurt het?

Een sessie duurt tussen de 50 en 70 minuten. Ik begin altijd om 20 uur.

Wat kost het?

Elke deelname aan een sessie kost 18,18 euro inclusief btw. Je kunt je zo vaak inschrijven als je wilt. Je betaalt per persoon, dus als je met meerdere mensen luistert schrijf je gewoon elke luisteraar apart in.

De betalingen lopen rechtstreeks via Webinargeek en Mollie, dan gaat alles verder vanzelf.

Veel mensen hebben om een abonnement gevraagd en dat is dan ook vanaf 2024 verkrijgbaar. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Hoe schrijf ik me in?

Je gebruikt een van de knoppen op deze pagina

Je schrijft elke deelnemer apart in

Je krijgt een mailtje ter bevestiging van jouw inschrijving, en met daarin ook alle info die je nodig hebt. Krijg je geen bevestiging? Neem dan even contact op want dan gaat er iets mis!

Op de ochtend van de sessie krijg je een reminder, en in de avond, om half 8, mail ik je de deelname link

Vlak na de sessie krijg je een mail met de replay-link. Via deze mail kun je ook jouw ervaring delen, dat zou ik heel tof vinden! En de mail heeft een link om eventueel meteen voor de volgende sessie in te schrijven of een abonnement af te sluiten.

Supermakkelijk dus! En als er iets niet helemaal soepel loopt, hoor ik graag van je via sessies@mariekezwinkels.com om het zo snel mogelijk op te lossen.

Ervaringen van deelnemers

INTENSE ENERGIE

De expansion was weer zo’n bijzondere en fijne ervaring. Ik bleef maar gapen van de intense energie… En ik was zwaar onder de indruk van de kristal en de Lemurian healing chamber. Ik voelde echt een twinkelende wind mijn handpalmen binnengaan. Ik kreeg ook koude rillingen toen de Pearl Rain neerdaalde en nu na afloop heb ik het intens warm.

EEN FEEST

Elke sessie is weer een feest, een feest van herkenning. Bij die van juni kregen we een energetisch pakketje, wat open zou gaan als we er klaar voor zouden zijn. Op een nacht had ik hele intense dromen en bij het wakker worden mooie diepgaande inzichten.

Sinds die tijd ervaar ik een diepe rust, voel ik dat ik echt in mijn onvoorwaardelijke ZIJN ben gezakt. Ik kan sinds die tijd echt zijn met wat is. Positief of negatief. Alles is oké. En ben ik nog dieper gaan voelen, wat ik meteen merk in mijn werk als spiegelcoach, mijn werk heeft ook een enorme verdieping gekregen. 

Ik kijk elke maand weer uit naar de maandelijkse sessie, wat brengt het me deze keer?
In elk geval dat feestje, dat is duidelijk.

ENERGETISCHE CADEAUTJES

De sessies van Marieke zijn fijn! Het is de sfeer, het verhaal, de energetische cadeautjes. Ik weet dat het iets met me doet. Wat dat concreet is, kan ik niet beschrijven. Dat doet er ook niet toe. Het weten is voldoende.

Dikke knuffel!

IMPACT

De sessies veel impact op mij. Ze helpen me om weer bij mezelf te komen en/of te blijven. 

Fijn om ze vaker te luisteren in drukke tijden of op moeilijke momenten.

Ik geniet er elke keer weer van, Super fijn, Dank je wel!

ER SOEPEL DOORHEEN ZWEMMEN

De laatste sessie heeft me enorm geholpen me weer snel bij mezelf te brengen. Ongeveer een week lang was ik weer vergeten mezelf op de eerste plaats te zetten. Kinderen thuis en mezelf weer heerlijk weggecijferd. Dit had ik echt nodig om weer in te zien wat in de afgelopen jaren heb gedaan. Gelijk de keuze gemaakt een paar dagen voor mezelf vrij te maken en daarin gebeurd zoveel. Ook herken ik dit nu veel sneller. Tijdens het eten was ik weer met iedereen bezig en zag het gebeuren. Meteen begonnen met praten over een onderwerp wat ik zelf leuk vond en de hele sfeer veranderde. Fijn om zo soepel hier doorheen te zwemmen. 

NIEUW FUNDAMENT

De laatste sessie heeft mij zoveel gebracht. Ik heb me gerealiseerd dat ik iets nieuws kon bouwen en dat ik dat kon doen door mijzelf serieus te nemen, door het antwoord in mijzelf te zoeken, op basis daarvan een keus te maken en als laatste ernaar te handelen. Voor de update voelde ik mijzelf als los van mijn fundament, voelde ik veel onrust en chaos, niet weten wat ik moest doen. Ik realiseerde mij ineens na de update, dat de info uit de sessie de manier was om mijn nieuwe fundament te creëren.

EERSTE KEER

Ik heb voor het eerst meegedaan met de sessies. Ik was erg nieuwsgierig wat het me ging brengen. 

Na al de webinars en e-books gaf dit me ook weer het gevoel dat er meer is dan hoe ik mijn leven leef.

Ik voel de grootsheid van wat er allemaal mogelijk kan zijn, dat geeft me een gevoel waar ik geen woorden aan kan geven. 

Elke keer als ik iets volg van jou ben ik weer benieuwd wat er weer wordt aangeraakt in mij wat me een breder perspectief geeft op het leven.

Bedankt lieve Marieke voor wat je doet 

SLUIT ALTIJD AAN

Ik heb vanaf vanmiddag 5 weken vakantie en heb tijd voor bezinning, rust en diep in mijn gevoel ankeren nodig. Daar gaat je sessie mij bij helpen. Het sluit altijd aan bij de thema’s die bij mij spelen. Ik voel zoveel herkenning en aarding tijdens de sessies. En aan de andere kant een gevoel van zweven en ongekende mogelijkheden.

HELDERHEID, LICHT, LIEFDE EN VERBINDING

Jouw werk en sessies brengen mij met name veel helderheid, licht, liefde en verbinding in soms lastige proces(stukken). Door de weg die jij loopt met je eerlijkheid en positiviteit ben je een groot voorbeeld voor mij.

LIEVE MARIEKE

Wat een geweldige, indrukwekkende en ontroerende sessie was het vanavond, zeg!! Dank je wel!  En wat zag je er goed uit: je straalde zoveel rust en balans uit, prachtig om te zien, een mooierd ben je!! Bij deze nog Van Harte Gefeliciteerd met je (Heilig) Huwelijk! Zo mooi hoe je daarover vertelde, het raakte en ontroerde me enorm!

IK KIJK UIT NAAR DE VOLGENDE!

Hoi Marieke, net de replay gekeken van gisteravond, wauw wat prachtig was het. Ik heb enorm genoten en kijk uit naar de volgende!

GENIETEN

Ik heb hem zojuist teruggekeken. Wat was hij mooi!!! Heb zitten genieten van jouw verhalen en ook the expansion was heel fijn te voelen gebeuren. Dankjewel! 

DE HELE WEEK GEVOELD

Ik heb de hele week gevoeld dat er veel en veel meer licht in mijn systeem zit. Ik kan nu ook heel makkelijk contact maken met de Walvissen en hun steun en liefde voelen. Magisch! Liefs, Cora

JEETJE MARIEKE…

Ik dacht dat ik wel wist wat ik kon verwachten maar dit gaat zo veel verder dan wat ik al ken. Dit gaat zo diep en ik merk gewoon dat er echt iets veranderd is. Dankjewel!

LIEVE MARIEKE,

Dank je wel voor deze prachtige sessie. Ik kon niet live aanwezig zijn maar ook nu werkt het flink door in mijn systeem. Het voelt weldadig en liefdevol. Veel dank voor je enthousiasme en prachtige doorgave. Ik voel de Whale Energy nog in elke cel vibreren! Ik kan de volg keer wederom niet live aanwezig zijn vanwege een voorstelling maar ik neem heel graag deel. Hartegroet, Lydia

HEERLIJK WAS HET!

Ik heb er echt heel erg van genoten. Het was een verrassing te merken wat het met me deed – op een hele positieve manier!

DANKJEWEL

Ik ken jou verder niet maar ben heel blij dat ik door een vriendin werd verwezen. Doe zeker weer mee!

HEERLIJK ONTSPANNEN

Zo heerlijk en ontspannen. Er gebeuren iedere keer mooie en magische dingen. Ik blijf het bijzonder vinden.

Data en aanmelden losse sessies

Info en aanmelden jaarabonnement

Over mij

Marieke is expert op het gebied van onderwijs en opvoeding, (innerlijk-) leiderschap, zelfliefde en hoogbegaafdheid. Na een vervullende carrière in het begeleiden van kinderen, docenten, leidinggevenden en ouders vond ze haar weg naar een meer spirituele wereld die tot dan toe verborgen was gebleven. Dat geeft haar tot op heden veel helderheid en duidelijkheid en ze ontdekt daarin ontroerende informatie over vrijheid en zelfliefde.

Ze gebruikt haar expertise en kennis binnen beide gebieden om mensen te helpen zich te bevrijden van overtuigingen, patronen en structuren die hen belemmeren in hun vrijheid en zelfliefde. Marieke geeft met haar eerste boek, 40 Dagen Liefde Voor Jezelf, naast kennis, inzicht en inspiratie een helder en praktisch handvat om daarin voortdurend te kiezen en groeien. Ook het boek Kinderen van nu – Opvoeden zonder schuld, schaamte en oordeel (uit in januari 2024) draagt bij aan vrijheid en zelfliefde.

Marieke onderbouwt haar theorieën met herkenbare verhalen uit haar eigen leven en dat van haar klanten. Kristalhelder fileert en deelt ze processen. In deze kwetsbaarheid schuilt een enorme kracht die zij inzet om een perspectief te bieden waarin mensen ervaren wat echte vrijheid betekent. Zonder te veroordelen houdt Marieke de schone schijn niet op, maar ontsluiert daar waar het knelt en waar niemand over durft te spreken. Dat nodigt uit en omhelst: je bent niet mislukt. Je mag er zijn met al jouw gebreken. De manier waarop ze bewustzijn schept op groeiprocessen geeft je de wijsheid, moed en zelfliefde om het veranderingsproces echt aan te gaan.

Marieke spreekt The Language of Light, werkt nauw samen met haar team van Light Beings en is een meester in energiewerk op alle dimensies van het menselijke systeem, op aarde en daar buiten. Lees er meer over in het ebook The Language of Light.