Serie
You Remembering You |
Wakker op steeds dieper niveau

Het werd echt meer dan tijd voor deze nieuwe serie Free Webinars want de vragen die in deze serie worden beantwoord heb ik afgelopen jaar ongelofelijk veel, vaak en op verschillende manieren gehoord.

Want je wil het weten. Je kunt het namelijk voelen. Je bent wakker aan het worden op steeds dieper niveau. En je begint je te herinneren, meer en meer.

‘Marieke, waarom zeg je altijd herinneren in plaats van leren?’
Ook die vraag krijg ik regelmatig. En het antwoord is simpel: Omdat het zo is. Je kunt het niet leren omdat het van jou is. Het is van jou, deel van jou, jouw recht, jouw power, jouw keuze. Deel van jouw plan. Allemaal. Jouw Language of Light, werken met jouw team, helemaal vanuit jezelf leven. Alles.

Lees verder

Of niet
Maar dan ben je hierin niet geinteresseerd en ben je al helemaal niet dit aan het lezen. Want dan was je afgehaakt toen jouw oog viel op ‘Language of Light’. Of bij ‘Live your true, free and happy Life’. Of bij ‘The Freedom To Fly’. Dan ben je daarin gewoon niet zo geïnteresseerd. Niet omdat je ‘dom’ of ‘nog niet zo ver’ of ‘er nog niet klaar’ voor bent. Nee. Gewoon, omdat je andere dingen komt doen. Een ander plannetje hebt. Als de Powerful Reality Creator die je bent weet je best, wat voor jou wel en niet interessant is. En weet je best, waarheen jouw hart wel of niet getrokken wordt. en weet je best, wat wel en niet bij jouw plan hoort.

Voor wie is dit?

Maar sommigen hebben al vaker gehoord of gelezen dat je ‘een team’ hebt, dat je niet alleen bent, nooit. Dat je altijd ondersteund wordt en geholpen, geliefd en gezien, gedragen en verwarmd. En ze willen meer weten. Hoe dan? Wat dan? Hoezo dan? Sommigen werken nauw samen met hun team, praten ermee, stellen vragen en krijgen antwoorden, en willen toch dieper, verder, meer. En sommigen voelen de interesse en nieuwsgierigheid, zijn misschien bang, willen niets ‘engs’ doen of niks ‘binnenhalen’. Merken in zichzelf een gezonde bescherming en willen eerst maar eens even wat meer informatie hoe dat veilig kan, hoe weet je nou wat echt is?

En sommigen, nou ja, die willen gewoon vrij zijn. Al hebben ze gemerkt dat het helemaal niet zo gewoon is. Het begint natuurlijk al, met dat gevoel, soms diep verstopt, wat zegt: ‘Er is meer. Er kan meer.’ En ook: ‘Ik heb invloed. Meer dan misschien lijkt, meer dan anderen in mijn omgeving denken. Ik ben niet machteloos, al lijkt dat soms wel zo.’ Sommigen weten, diep van binnen: ik creëer het ALLEMAAL zelf… Wat nog helemaal niet wil zeggen dat je dan ook weet, hoe. Of dat het in jouw leven zo zichtbaar is. Misschien ben je gefrustreerd, omdat je niet begrijpt waarom je nog steeds geen overvloed ervaart. Of omdat je telkens tegen dezelfde dingen aanloopt. Of omdat je gewoon super gevoelig bent, en heel erg moe van alles om je heen.

Als je jezelf hierin herkent, op wat voor manier dan ook, dan lijkt het me wel duidelijk. Dan is dit voor jou. En kun je bij twijfels misschien eventuele schaamte of angst of kriebels van ongemak gewoon bypassen en denken: what the fck, ik ga ervoor. Je laten leiden door je gevoel, ookal kun je er met niemand over praten. Je laten sturen door jezelf. Jouw innerlijke kompas. Door Jou.

……………………………………………………………
It all depends on the extent to which you allow yourself to receive

The extent to which you allow yourself to receive depends on how much you love yourself

And so, the Key of All Keys is Self Love
……………………………………………………………

The Freedom To Fly

The Freedom To Fly helpt je je shit op te ruimen, van jezelf te houden (maar dan écht he!), en te ontvangen, en dat spreekt nou eenmaal niet iedereen aan. Dat is niet een heel makkelijk proces namelijk. Maar voor sommigen noodzaak, het kán dan gewoon niet anders!

En The Money Program richt zich op een héél belangrijk stukje: Hoe herinner ik me te ontvangen? Hoe zorg ik nou voor een doorstromende moneyflow? Terwijl ik tóch helemaal uitdrukking kan geven aan wie ik werkelijk ben? The Money Program zorgt voor persoonlijke financiële vrijheid en zelfverzekerd creëren.

Ben je daarin niet geïnteresseerd haak je lekker af, zie ik je gewoon weer bij het volgende webinar.

Ben je nu al geïnteresseerd, lees dan vooral lekker verder op mijn website. Voor alle info over The Freedom To Fly, maar ook voor alle andere afleveringen in Love and Light TV, voor mijn Podcast, eboeken en veel meer: https://mariekezwinkels.com/

#love
#freedom
#safety
#power
#thefreedomtofly

Terug naar Love and Light TV