fbpx

The Light Side | Updates

25 januari 2021

The Black Dragon Tribe together with AnRa speak of Love, Freedom, Safety and Power and all that is now.⁣

Ze hadden het al gezegd: This is The Time of the Dreamer. En ze hadden het al gevraagd: kun je alles loslaten? Alle verhalen, alle waarheden, alle feiten en meningen en alles wat waar was, voor jou?⁣

Het creëren van die nieuwe wereld ziet er misschien wel anders uit dan je dacht. En er wordt misschien wel iets anders van je verwacht, dan je dacht.⁣

Vasthouden aan verhalen, waarvan ze ook komen, is hercreëren van de verhalen. En alles, maar dan ook alles, op aarde, is een verhaal. Jij, de Powerful Reality Creator, je hebt misschien geen idee hoe powerful je bent. Elk verhaal wat je vertelt. Elke waarheid die je aanneemt. Elke poging om buiten jezelf gered te worden. Elke poging een ander te redden. Elke manier van je macht weggeven. Je hoeft het maar te doen, te denken, te voelen, en het is er voor jou. The Abundant Universe. It is ALL there for you.⁣

Wat nu, dan? Wat gebeurt er nu?⁣

Uit de illusie, in jezelf. En dan vanuit jouw licht, naar buiten. Dat is de volgende stap. Vanuit jouw eigen licht keuzes maken: Zo wil ik, dat het voelt. Dit is wat ik wil ervaren. Zo wil ik het. Zo wil ik het. Love, Freedom, Safety, Power. Happiness, Joy, good talks, good food, laughing, hugging. Sensuality, Truth, Creativity. Presence, Vulnerability, Discovery.⁣

Wat als om jouw nieuwe wereld te vormen, je moet loslaten hoe het was? Je de banden moet verbreken met elk verhaal hiervoor verteld? Durf je het? Kun je het?⁣

**De Diamond Codes, nu is het moment ze te leven**⁣

Belief⁣
Het geloof in jezelf als Powerful Reality Creator, a spark of Divine Light, creating realities, always⁣

Play⁣
Alles, maar dan ook alles, for the Joy of it. Mistakes are okay, Failure is okay. Allowing the process to take place. Allowing your path to unfold.⁣

Truth⁣
De hele totale waarheid van jou. Alles wat buiten zichtbaar werd, zat ook in jou. De waarheid van jouw licht en de waarheid van wat verhuld was. De sluiers zelf en het licht eronder. Alles.⁣

Hope⁣
Creating a new world, a new reality, resonating with who you truly are, now. Making powerful choices that are alligned with you.⁣

Forgiveness⁣
Accepting all that is as part of your own inner growth, your process, your creation. Claiming your responsibility. And to forgive yourself and all others for it.⁣

****⁣

Dit is misschien het lastigste wat je ooit ‘moest’ doen, want het is het loslaten van alles wat je al die tijd verteld hebt. Maar wat er voor in de plaats komt is alles wat je altijd wilde.⁣

……….⁣

Let’s Walk with Clarity upon this Earth⁣

30 december 2020

Ik wist het wel. Nog een laatste stapje, laatste puzzelstukje, nog een laatste dingetje te doen voor we het nieuwe jaar in gaan.

Gisteren einde dag voelde ik het komen. Pijn in mijn stuitje, onderrug, mijn hoofd. Getver. Niet weer he, dacht ik. Jongens kom op. Het is genoeg geweest dit jaar.

Ik ging vroeg slapen, deed van te voren wat stretches, bewoog wat, en hoorde de storm om me heen. Jaja, dacht ik. Op een gegeven moment werd ik wakker. In mijn onderrug, ruggengraat, bekken, één grote energie bal. Ik wilde het aarden en terwijl ik bezig was, greep mijn team in. No no, Marieke, you need this to build with. Huh? Build with. Tuurlijk. Ik viel weer in slaap en werd weer wakker, ging weer als vanzelf weer proberen te aarden. De enorme opbouw aan energie in mijn systeem laten afvloeien, weg ermee, want weer enorme hoofdpijn, daar had ik geen zin in.

Weer grepen ze in. Zeiden hetzelfde. Zo lief en geduldig, zo vasthoudend tegelijk. You need this to build with. Dus ik werd een beetje meer wakker, probeerde te begrijpen. Ik voelde de enorme hoeveelheid energie die in mijn bekken lag, als een bal in een kom. Ik vroeg, Do you mean my Future? My Reality? Yes! Ik begon me te focussen op waarheen ik wilde gaan. Dacht terug aan de toekomst die Doug en ik in Zuid Limburg gedroomd hadden. Ik dacht aan de Azez en aan Draken, aan mijn kinderen, gelukkig en in hun kracht. En begon de energie die kant op te sturen. De druk werd minder, ik werd aangemoedigd. Ik ben de toekomst aan het baren, schoot er door me heen. Wat een opluchting. Ik viel weer in slaap terwijl ik bezig was, en ‘s ochtends sprak ik een berichtje in voor Doug.
Het was verwarrend, en stormig geweest. Ik snapte het nog niet helemaal. Had ook geslaapwandeld. Ik vertelde hoe ik mijn Azeztuliet in de Motherstone/Anchorstone genesteld had en haar er niet meer uit mocht halen. Hoe ik de drakensteen die ik op het strand in Egmond had gevonden erbij in had gelegd, hoe deze erin klikte als een puzzelstukje op z’n plek, en hoe ze AAN waren gegaan, met z’n drieën, als nooit tevoren. Hoe ze al dagen lagen te werken voor mijn raam, van alles en nog wat aan het doen waren en hoe het me soms de adem benam. Doug sliep al en ik sprak het hele verhaal in een spraakberichtje in.

En toen kreeg ik ineens appjes van hem. Hij zag precies wat er was gebeurd. Hij schreef over Traveling en Reality en Downloads en Data. Bleef maar schrijven ook. Zag de Divine Male Powers die komend jaar terug worden gebracht. Fully restored. Schreef over de impact ervan, hoe het bij zowel mannen als vrouwen doorwerkte, het belang ervan. En bij mij vielen er steeds meer kwartjes. Ik realiseerde me: dat building waar mijn team het over had, dat was dit.

En juichend (echt, zo voelt dat dan) beaamde mijn team. Nog eentje dan? zei ik. Ja, nog eentje. Op de dag voor nieuwjaarsdag. Want de Divine Female Power of Creativity gaat de Restoration of the Divine Male Powers voortbrengen. Geboren laten worden. Baren. Nee, niet alleen vrouwen. Beiden lopen doorheen zowel mannen als vrouwen heen. Vanuit Divine Female Wisdom – which is Truth, en vanuit Sensuality – The Celebration of Being in a Physical Body.

Dus als je dit laatste stapje mee wilt maken, bewust, dan zie ik je de 30e. Met ons team, het mijne en het jouwe, wat één groot team is. Ons nieuwjaarsfeestje. En nodig rustig iedereen uit waarvan je denkt, nee, wéét: die hoort hier ook bij. Mannen en vrouwen. Iedereen.

Ik vertel tijdens deze 20 minuutjes over de Drakensteen van het strand en hoe deze de andere steen die ik begon dit jaar vond – For Love of Humanity, heeft vervangen – die ging terug in zee. Dat is klaar, geïntegreerd. Ik vertel over wat Doug heeft ontdekt over de Divine Male Powers en hoeveel impact restoration daarvan gaat hebben op, nou ja, alles. En we doen een korte mega powerful proces waarin we de energie verzamelen in ons bekken en Full Restoration of the Divine Male Powers geboren laten worden.

Let’s walk with Clarity upon this Earth

20 december 2020

REGENERATION OF SELF
Zojuist had ik een wonderlijke Lanuage of Light sessie met Birgit. Gisteravond en vanmorgen stond ik steeds op het punt haar te appen: is het wel nodig nu? Er gebeurt zoveel, ik geloof niet dat ik er veel aan ga bijdragen, misschien beter de sessie op een ander moment in te zetten? Maar mijn team liet me toch elke keer weten dat het door moest gaan. Ik was benieuwd.

Eenmaal bezig ontstond er een korte, enorm krachtige keuze, een Regeneration Of Self. En ik wist meteen, hierom dus. Om zo morgen in te gaan. En ja, vandaag dus, want dat is als je koffers pakken en je ticket klaarleggen samen met je paspoort en je rijbewijs.

Dit proces neemt ongeveer een kwartiertje in beslag, van korte uitleg tot en met Language of Light.
See you there! En nodig rustig ook anderen uit. We are of the Light

26 november 2020

Yesss, een Light Side Update. En het zal je niet verrassen maar opt dit moment draait alles, maar dan ook alles, om Re-Merging Back Into One-ness.

We maken daarin – iedereen, ook jij – gigantische stappen. Op 12-12-2019 (en tel even: 2019 is ook 12, namelijk 2+1+9=12) werd The Frequency of One-ness geboren op aarde, en als een veld ‘vastgezet’, gestold als het ware (maar ook weer niet echt, want zeer zeker niet zonder beweging) om de aarde heen.

Toen wisten we al: komend jaar gaat er heel, heel veel veranderen. Nou, dat hebben we geweten. En op 21-9-2020 werd The Full Range of Possibilities gelift, en viel er als het ware aan de onderkant een heleboel af. Nou, dat hebben we ook geweten. Ontsluierd, onthuld, van in het duister naar in het licht. Van verborgen naar in de schijnwerper. Dat wat in het donker verborgen is, kan niet helen. En dat wat aan het licht komt, kan niet anders.

Wanneer je het hele verhaal vanaf een afstandje bekijkt zal het je niet ontgaan hoe onwaarschijnlijk perfect alles in elkaar past. Wanneer je er midden in zit zal het je niet ontgaan hoe heftig, zwaar, confronterend en uitputtend het is. Zeker, ook met mooie, lichte en magische momenten. Maar over de grote lijn is opruimen en shiften keihard werken. En we doen het, alsof we ervoor geboren zijn. Oja, dat is ook zo :-D

Want jij bent een Powerful Reality Creator die het allemaal allang weet. Die het van te voren heeft uitgeplozen met je team, die precies de juiste mensen op de juiste plekken en de juiste gebeurtenissen tijdens de juiste periodes en de juiste ervaringen in het juiste moment, precies goed bij elkaar heeft gebracht. En nu leef je het. Jouw glorieuze plan. Jouw glorieuze pad. samen met jouw team

En de kans is vrij groot dat als je dit leest, je niet een leven middenin Consensus Reality hebt. De kans is groot dat je een Home Ging Lifetimer bent. En daarbij is het misschien wel zo, dat ook jij meewerkt aan Re-Merging Back Into One-ness. En ben ook jij bezig met het her-enigen van beide in jezelf. Speel je het uit met jouw partner, of dat nou man-man, vrouw-vrouw of vrouw-man is. Of misschien wel met anderen, in elke relatie kun je dit uitwerken en onderzoeken en er data over verzamelen.

Deze Light Side Update gaat over heel veel, en zal dus waarschijnlijk ongeveer anderhalf uur duren.

Ik praat je bij:

Over Doug en mij, en wat we hebben gedaan, hier in Nederland

Over de Azez, en wat zij allemaal aan het doen zijn

Over ons team, ja ook het jouwe! want die zijn druk bezig alles op te lijnen en ‘klaar te zetten

Over 12 december en wat we dan gaan doen

…………………..

Let’s Walk with Clarity upon this World

15 oktober 2020

Morgenavond was er eigenlijk een LIVE in de groep van The Freedom To Fly. Maar met de bekendmaking van de nieuwe maatregelen en de enorme boosheid die dat zich voor velen met zich meebrengt, maak ik er een Light Side Update van.

Hoe hou ik me hierin staande? Hoe ga ik ermee om? Hoe verdrink ik er niet in? Hoe deal ik met mijn woede en razernij? Wie heeft er nou gelijk? En kan dit wel zomaar, mag dit wel zomaar?

Ik krijg zoveel vragen hierover dat het nu vooral op zijn plek is hierin duidelijkheid en handvat te geven.

En ja, mijn team heeft een boodschap voor je. En ik ga met de Language of Light wat ruimte geven, hoe en wat zien we morgen🥰

Let’s walk with clarity upon this world

4 oktober 2020

Op dit moment zijn alle ankers los, en daarom voelen velen zich stuurloos, onrustig en ongemakkelijk. ‘You are floating freely in time/space and the feeling this generates is one of dissociation, restlessness and unease.’

‘You have been bumped out of course, which is a good thing because the timeline as it were was compromised and leading into great disaster. This is no longer so.’

Vandaag dus, vanwege dringend verzoek van zowel mijn team als lieve mensen, een Lightside Update om 16 uur. Ik ben nu met mijn team aan het praten en krijg zoveel te horen dat wachten tot donderdag (mijn eigenlijke plannetje) echt niet logisch is. Dus tot strakkies!

Ik ga vandaag ook een Energy Upgrade geven. De Azez spelen inmiddels een grote rol op aarde (The Nameless Light) en zij gaan helpen de frequentie van Love, Freedom, Safety, Power vast te houden en je er (hernieuwd) dieper in te verankeren.

Over de Azez vertel ik strakjes ook veel meer!

En je kunt natuurlijk weer al jouw vragen stellen.

Deel gerust met iedereen die wil weten waar we staan, wat er gebeurt en wat je kunt doen.

Let’s walk with clarity upon this world

10 september 2020

Onverwachte update vanwege een event dat plaatsvond op 8 september, ‘s avonds. Als inluiding en onderdeel van 09-09-2020

1 september 2020

Veel van jullie voelen het al een paar dagen (maar vandaag was het echt MEGA voelbaar): er wordt een heleboel angst, schuld, schaamte en oordeel in het Human Consciousness Field ‘gedumpt’. En dat heeft een doel en een functie en helpt alleen maar heel, heel erg mee. Sterker nog, het is de volgende logische stap. Right into The Era of Love Freedom, Safety, Power.

Waarom dat gebeurt, wat het oplevert en hoe je ermee om kunt gaan vertel ik allemaal op dinsdag 1 sept.

Lieve jij die snakt naar licht en vrijheid, dit is waarom je al een hele tijd vraagt. Stay steady. Laat je niet afleiden. Eyes on the prize🤗💛✨

Verder ook een Message from my Team, Language of Light en antwoorden op alle vragen.

Let’s walk with clarity upon this world

1 augustus 2020

Dit hoorde ik van een deelnemer: het lijkt wel een avonturenroman.

Ik kan haar alleen maar gelijk geven. Hoe The Third Wave van The Diamond Codes is gekomen en ons heeft meegenomen op vleugels van licht is inderdaad een verhaal vol van alles wat er in een avonturenroman te vinden is.

Bijzondere ontmoetingen, spanning en versmeltende harten, een einde wat explosief en een ultiem feestje was en tegelijk weer een belofte inhoudt, en veel, heel veel ontroerende, prachtige, diep doorvoelde en hart openende ervaringen voor iedereen.

Dinsdag 28 juni was de laatste bijeenkomst van The Dragon Wave. Het was was een ultiem feest van openen, herkenning, clearing, een deep dive into the heart of the new era. Ik kan niet wachten dit verhaal te vertellen en te duiden in deze tijd, in wat er in en om je heen speelt.

Dus gaf ik een Light Side Update. Ik neem je mee in het hele verhaal van The Third Wave/The Dragon Wave.

Dit gaat ook jou aan, ook jij bent hiervoor gekomen. Ik ben enorm benieuwd in hoeverre je hebt meebeleefd, meegeresoneerd en meegeleefd.

 #thewombofthegoddess
#thediamondcodes
#thedragonwave

11 juli 2020

Uitleg over wat er nu speelt, welke fase je in zit en welke keuzes je kunt maken. Over hoe reality werkt en hoe je deze het makkelijkst kunt shiften, en over The Pillars of Truth. Een boodschap voor de Truth-seekers en een stukje met de Language of Light – waar er ineens draken bij kwamen😃

Dit was de aankondiging:

Ik post er de laatste tijd veel over: The Dragon Wave. En The Womb of the Goddess. Ja, ze hangen damen en er gebeuren magische en niet te bevatten dingen in. We zitten in een doorduw-stuk. Veel mensen zijn zo zo zo moe.

Zaterdag schets ik het grotere plaatje. En krijg je duidelijke en helpende boodschappen van mijn team.

Met The Language of Light zullen we in elk geval ook wat van de druk wegnemen.

Vergeet in elk geval niet: het gaat goed. Echt waar. Hoe het er ook uitziet, wat er ook aan storm woedt, het gaat echt, echt goed.

Let’s walk with clarity upon this world🥰💎

Deel of tag je de mensen waarvan je weet: dit is ook voor jou?

6 juni 2020

Tijdens een council-meeting met Archangel Raphael, Lord Ashtar, Saint Germain en An-Ra is er veel informatie gegeven en uitgewisseld en er werd me gevraagd, nou ja, min of meer dringend verzocht 😁 vandaag een update te geven. Een belangrijke.

Ja, het gaat over racisme. En over hoe daar nu een kans voor je ligt. Het gaat over wakker worden uit de illusie en over het grotere plaatje. Het gaat over een belangrijk kruispunt en over de keuzes die je nu kunt maken.

Ik ga proberen zo helder mogelijk uit te leggen hoe deze zaken met elkaar verbonden zijn. Je kunt al jouw vragen stellen en ik ga ze allemaal beantwoorden, eventueel met hulp. De council die ik aan het begin noem zal er bij zijn. Ook een boodschap geven.

Aan het einde werk ik met de Language of Light. Want tijdens deze live zullen je dingen duidelijk worden en je zult misschien keuzes willen maken. Een daarvan is een bepaalde specifieke Lightcode die ik ga geven. En nee, dat hoef je niet te doen. Jij blijft aan het stuur. Jouw toestemming is bepalend. Ik zal ook duidelijk aangeven (zoals altijd) wanneer we daarmee beginnen en hoe je toestemming geeft.

Be the Powerful Reality Creator that you are

Let’s walk with clarity upon this earth

Als je anderen kent die hierin worstelen en waarvan je denkt dat het kan resoneren, deel deze live!💎💛

30 mei 2020

Het gaat hard, en snel. En dus nu al weer tijd voor een update. En wat voor een!

Ik praat je bij over wat er tijdens een sessie met Leonie Vos gebeurde, over hoe we sneller dan snel aan het gaan zijn en we een hele grote sprong gemaakt hebben (zo’n drie jaar!). Ik vertel over de Third Wave van The Diamond Codes (en ooo boy dat is met deze verspringing heel erg anders dan verwacht) en over waarom er toch zo veel mensen moe zijn, er zo veel shit wordt opgeruimd en er zo veel oude stukken tegen worden gekomen.

Ook vertel ik over SelfImposed Prisons waar we nu collectief aan het uitkomen zijn.

The Dragons are coming – it’s Time to Dream.

LET’S WALK WITH CLARITY UPON THIS WORLD

23 mei 2020

Tijdens deze live geef ik een update over de laatste set codes van FORGIVENESS, over timelines en hoe je daarin kunt kiezen en hoe de draken je kunnen helpen, ik geef een overzicht van de Diamond Codes als geheel en wat het ons allen gebracht heeft. En hoe je nu verder kunt, blijvend kunt kiezen voor Light&Love ongeacht wat er in jouw reality afspeelt.
…………………..
Dinsdag 12 mei heeft The Second Wave de vijfde set Diamond Codes verspreid. En hoe. The Dragons are coming, zo werd er gezegd. Dat hebben we geweten. Het meest opvallende is dat afgelopen week velen (met mij) levensthema’s hebben opgeruimd en afgerond. Echt grote stukken, waarvan je misschien dacht er al klaar mee te zijn, kwamen langs om helemaal afgerond te worden.

Er is een periode afgesloten. En er zijn nieuwe keuzes gemaakt. Nou ja, die worden nu gemaakt, want het is nog volop aan de gang. Onder leiding van de draken: ze eisen hun rol op en zijn verschoven van ‘op de achtergrond’, soms zelfs verborgen of slapend naar ‘projectleiders’, en ik ben heel benieuwd wat de volgende fase gaat betekenen. Maar dat het fenomenaal gaat zijn, is zeker.

LET’S WALK WITH CLARITY UPON THIS WORLD

3 mei 2020
Lovely brave ones,
De vijfde set van The Diamond Codes zijn zondag gekomen. Het duurde even om ze te laten bezinken… 5 Days. You will need 5 days to integrate and adjust. Nou, dat heb ik wel geweten! En ondertusse zijn we met The Second Wave een enorme duw aan het geven en zie je in jouw reality daarvan heel veel terug.
 
Ik geef je een update over waar we zijn, hoe het loopt en wat je kunt doen, voor jezelf. 

Mijn team heeft een prachtige en krachtige boodschap. 

En ik spreek een stukje Language of Light gericht op ontsluieren 6e Chakra en fysieke ogen.
 
Heel fijn als je deelt of tagt, als je denkt dat een ander ook meer wil weten van wat er gebeurt aan The Light Side.
18 april 2020

Het is niet bij te houden, zoveel gebeurt er. En nu is daar het moment om even niks te doen. Het te laten gebeuren. Trust your self, trust your team, trust the plan.

Ik praat je even bij over The Diamond Codes en de enorme impact die ze hebben, over Magic, Ease en Flow, over jouw kind, puber en jong volwassene die nu misschien roepen om het hards en jouw volwassene, die precies maar dan ook precies weet wat ‘ie doet.

Deze keer écht met Language of Light – dat schoot er vorige keer bij in.

En een boodschap van mijn team. Wat natuurlijk ook het jouwe is.

Geniet ervan.
En deel rustig met iedereen waarvan je denkt dat ze het ook fijn zouden vinden.

14 april 2020

Ik praat hier over waarom 5G NIET slecht is, hoe het gaat met ons allen als geheel en wat jij kunt kiezen als persoon. Over waarom we altijd The Full Range zullen hebben, wat alles wat er nu gebeurt betekent voor het hele universum en hoe het nog steeds heel, heel erg goed gaat.

Mijn team is erbij en je kunt vragen stellen! Stel ze hieronder tijdens de live, of app me als je dat te spannend vindt.

PS
REPLAY WEBINAR 2 DOET HET WEER

10 april 2020

Update
Inzichten
Language of Light

………
THE SECOND WAVE IS COMING

LET’S WALK WITH CLARITY UPON THIS WORLD

Terug naar Love and Light TV