Serie
Ondernemen buiten de Consensus | Wat is dat en hoe doe je dat

Wanneer je een Home Going LifeTimer bent…

Misschien heb je, net als ik, alles gedaan wat hoorde. Elke dag posten, drie keer per dag zelfs. Goeie content creëren. Social Media, Webinars, Podcasts, alles om maar zichtbaar, hoorbaar, voelbaar te zijn.

Of juist stil: je wéét het allemaal wel maar wie hoort jou nou? Je maakt de prachtigste processen mee, diepgaand, levensveranderend, veel meer en verder dan wat je om je heen ziet. Je wéét dat jij het kan. Kan helpen, kan leiden, kan laten zien hoe. Je hebt het immers allemaal gedaan.

Lees verder

En dan volg je de mensen die de volgers hebben. Die weten hoe het moet, succesvol zijn. Geld verdienen. Waarde hebben. Zo moet je het doen, zeggen ze. Kijk! Bij mij werkt dit! Doe hetzelfde! Maar wat nou…. Wat nou, als jij jouw unieke manier hebt? En geld verdienen niet jouw doel is, maar vrij zijn?

Wat nou, als jij komt om je helemaal te herinneren wie jij werkelijk bent? Om daarmee vervolgens anderen weer te kunnen helpen?

Niet op een weg die al duizend keer begaan is, maar jouw manier, jouw unieke prachtige waardevolle en bijzondere manier?

…loopt alles voor jou net even anders

Want al die strategieën, die zijn gebaseerd op hoe dingen werken binnen de consensus. Daar werkt het perfect. Maar als je andere plannen hebt, ja dan. Dan werkt het voor geen meter. Of in elk geval niet voor altijd.

Dan zal er altijd een moment zijn waarop de omslag komt, vroeg of laat. Dan komt de tijd dat jouw succesmaat niet is: Zoveel volgers. Zoveel geld. Zoveel reviews. Zoveel kijkers. Zoveel likes. Dan wordt jouw succesmaat als vanzelf anders.

Lees verder

Namelijk: Zoveel van mijn shit opgeruimd. Zoveel zelfliefde. Zoveel capaciteit om te ontvangen. Zo vrij. Zo echt. Zo eerlijk. Zo puur. Zo veel ontsluierd.

Dan ga je van proberen de boel onder controle te houden naar achterover leunen en jouw prachtige, fantastische plan laten ontvouwen. En krijg je, in dat proces, alles wat je wilde. Rust. Veiligheid. Liefde. Geluk. Makkelijk is dit niet. Only the brave, zeg ik altijd.

Je leert met jouw eigen team van lightbeings werken, jouw allerbeste maatjes en degenen met wie je hier bent. Ja, ze zijn er, ze houden van je en doen alles om je te helpen.

Je leert vertrouwen op jezelf, dat je inderdaad een geweldig plan had, samen met je team. En dat je heus niet scheutig bent geweest!

Je leert jouw relatie met tijd helen, en ongeduld en dat gevoel van ik-ben-te-laat en ik-moet-opschieten loslaten.

Je leert al jouw shit op te ruimen en alle delen in jou die onvervuld zijn alsnog te vervullen.

Je leert onderscheid te maken tussen wie jij bent, en wie de ander is. En je leert jezelf te voelen, jóuw keuzes, dat wat past bij jou.

Je leert jezelf kennen. Die échte jij.

En je leert dus ook daar de onmetelijke waarde van te zien, zodat je vrij en vrolijk gewoon goed geld kunt ontvangen voor wat je biedt.

Je leert vrij te zijn van schuld, schaamte en oordeel.

En je leert vergeven. Megabelangrijk. Vooral jezelf. Want tja, anders wordt dat ontvangen nogal lastig ;-)

Je leert je woede te ontladen, ook daarin eerlijk te zijn. Want het leven op aarde is soms gewoon f*ing moeilijk!

En je leert in dat alles dat je het allemaal, helemaal, zelf kunt. Jij en je team. You’ve got this. Echt. Je bent veilig, je hoort hier, je bent gewaardeerd en gezien.

Je leert nog veel meer, trouwens. Te veel om op te noemen. Dit alles wat hier staat is pas het begin. Bekijk de webinars om te zien wat allemaal mogelijk is wanneer je vrij bent om te vliegen als ondernemer.

Aflevering 1 | Wat is Ondernemen buiten de Consensus?

Ondernemen buiten de consensus werkt anders dan erbinnen. En heel veel mensen lopen daar tegen aan: wanneer je de regeltjes volgt, en doet wat hoort, en het levert je niks op, dan is het heel interessant deze serie webinars te bekijken.

Mocht je vragen hebben zoals Wat is een HomeGoing Lifetimer en Wat is Consensus Reality? heb ik goed nieuws: De serie Alles in een nieuw licht | Vraag na vraag beantwoord geeft hierin alle helderheid die je zoekt.

Aflevering 2 | Met Mirjana Scheepens

Mirjana vertelt in deze aflevering over hoe ze van ‘gewoon’ coach haar hele bedrijf omgooide, nadat ze zich realiseerde dat wat ze altijd als fantasie had gezien juist haar unieke kracht en gaven waren.

Ze deelt haar valkuilen en haar overwinningen in haar weg van ondernemen buiten de consensus.

Aflevering 3 | Met Esther van Eersel

Esther van Eersel vertelt over haar zoektocht en haar uiteindelijke thuiskomst in haarzelf. En over hoe ze dat alles nu aan het omzetten is naar een prachtige nieuwe en uit liefde voor haarzelf geboren vorm van bewegen – Move Into Selflove.

Dat gaat op haar eigen unieke manier en ze deelt haar valkuilen en haar overwinningen op haar weg van ondernemen buiten de consensus.

Aflevering 4 | Met José Koster

José koster vertelt in deze aflevering ander andere over een enorme verschuiving van ‘gewoon tuinwerk’ naar mensen zich helpen te verbinden met henzelf via hun tuin, en is inmiddels weer veel verder aan het ontwikkelen. Hoe het groeien in jezelf steeds leidt naar aanpassingen naar buiten en de angst en frustratie die je dan tegenkomt, maar ook over de vrijheid en het levensgeluk wat je dan ervaart. Van werken voor omzet naar werken vanuit je diepste kern, en wat daarvoor nodig is.

Aflevering 5 | Met Astrid Davidzon

Ondernemen buiten de consensus werkt anders dan erbinnen. En heel veel mensen lopen daar tegen aan: wanneer je de regeltjes volgt, en doet wat hoort, en het levert je niks op, dan is het heel interessant deze serie webinars te bekijken.

Astrid Davidzon ging van overleven naar volop leven en gunt dat iedereen. Ze is hier om daarin een grote slag te slaan en creëert veel impact met haar boek Prima is Perfect, haar Podcasts, haar online programma’s en al het andere wat ze doet. Onderweg heeft ze steeds weer gekozen voor meer vrijheid, óók binnen haar onderneming, en dat viel soms niet mee. Ze deelt haar valkuilen en haar overwinningen in haar weg van Ondernemen Buiten De Consensus.

Mocht je vragen hebben zoals Wat is een HomeGoing Lifetimer en Wat is Consensus Reality? heb ik goed nieuws: De serie Alles in een nieuw licht | Vraag na vraag beantwoord geeft hierin alle helderheid die je zoekt.

Deze serie vind je ook op Love and Light TV.

Terug naar Love and Light TV