Serie
Alles in een nieuw licht (2022) | Vraag na vraag beantwoord

Eindelijk de antwoorden die je zocht

Er komen een heleboel vragen op bij iedereen die zich verdiept in hoe je een beter, fijner, echter leven voor jezelf kunt creëren. Het begint natuurlijk al, met dat gevoel, soms diep verstopt, wat zegt: ‘Er is meer. Er kan meer.’ En ook: ‘Ik heb invloed. Meer dan misschien lijkt, meer dan anderen in mijn omgeving denken. Ik ben niet machteloos, al lijkt dat soms wel zo.’

Lees verder

Sterker nog, het kan zomaar zijn dat jij diep van binnen wéét: ik creëer het allemaal zelf…

Wat nog helemaal niet wil zeggen dat je dan ook weet, hoe. Of dat het in jouw leven zo zichtbaar is. Misschien ben je gefrustreerd, omdat je niet begrijpt waarom je nog steeds geen overvloed ervaart. Of omdat je telkens tegen dezelfde dingen aanloopt. Of omdat je gewoon super gevoelig bent, en heel erg moe van alles om je heen.

En daarom heb ik deze webinars gecreëerd: ik wil je uitleggen hoe. Want dat je dit kunt, is totaal niet de vraag. Maar hoe je het ook echt kunt DOEN, dat is waar veel mensen tegenaan lopen. En misschien jij ook wel.

Echt, vrij en gelukkig leven in de praktijk

Ik weet zeker dat jij al heel veel weet. En dat je bezig bent met licht, met liefde, dat je in alles voelt dat jij in staat bent iets gaafs en moois te creëren. Ik denk ook dat het misschien nog niet altijd lukt. Dat je soms zoekt. Soms denkt: ‘Huh..??’ Hoe kan dat nou. Waarom gebeurt dit? Wat wil het me zeggen? Wat moet ik ermee?

En hoe ga ik weer door? Wat is de volgende stap?

Dat puzzelstukje. Alhoewel… als ik eerlijk ben, valt voor sommige mensen gewoon de hele puzzel BAM op z’n plek.

En dat wil ik ook. Daarvoor ben ik hier. Ik wil dat jij begrijpt wat er gebeurt, wat je aan het doen bent, en waarheen je gaat. want dat is vrijheid. Dan kun je namelijk bewuste keuzes gaan maken. En hoef je niet meer afhankelijk te zijn van anderen. Of dat nu een partner of vrienden, collega’s of de kranten zijn. Want uiteindelijk ben jij, helemaal, uniek. En weet alleen jij wat passend en perfect voor jou is. Daarop durven vertrouwen, daarop durven sturen, daarop durven gaan, dat is vrijheid.

De vrijheid om te vliegen

Hoe zitten de afleveringen in elkaar en wat brengen ze me?

Tijdens elke aflevering deel ik kennis en ervaringen, handvatten en wijsheid, beantwoord ik vragen naar aanleiding van alles wat is besproken en werk ik met de Language of Light. Het maakt niets uit of je later kijkt: de impact daarvan is even groot.

Lees verder

Elk webinar bestaat uit een gedeelte waarin ik gewoon al mijn kennis, ervaringen en wijsheid deel over het onderwerp wat aan bod komt.

Daarnaast, en soms ook tussendoor, worden er vragen gesteld en die worden allemaal beantwoord. Vaak zijn het dezelfde vragen, als die jij hebt. Zo gaat dat nu eenmaal!

Verder werk ik elk webinar met de Language of Light. Ik neem even de tijd om echt op het onderwerp te bevrijden, helen of geven. De reacties waren hartverwarmend en de impact is heel goed voelbaar.

Het maakt niets uit of je later kijkt

Sterker nog, elke keer dat je kijkt, krijg je iets anders! Handig, als je zo multidimensionaal kunt werken ;-)

En voor, tijdens en na de webinars ben ik ook bezig met de Language of Light, en mijn team is druk aan het samenwerken met jou en jouw team in het weer laten stromen van welke vastgezette energie dan ook.

Kan het dus zijn dat je de afgelopen dagen al iets gevoeld hebt, zelfs vóór je dit leest?

Eh… ja! Dat kan. Zoals ik al zei, multi dimensionaal werken heeft zo z’n voordelen.

Als je deze serie kijkt, zal de wereld erna er wat anders uitzien. Je zult een scherpere blik hebben. Dingen die je eerst niet kon plaatsen, maken nu ‘sense’. Misschien heb jij ook, zoals zo velen, dat gevoel van: ‘Aha. Nu begrijp ik het.’

En nogmaals, jij weet al veel, bent al licht, hebt veel gedaan. En de vragen die overblijven, worden hier, nu, beantwoord. Geniet. Verwonder. En misschien tot gauw

Aflevering 1 | Wat is Consensus Reality en wat is een HomeGoing LifeTimer?

Van alle kwartjes die vallen kan het nog wel eens zo zijn, dat in deze de meeste vallen. Veel mensen hebben hun hele leven al het gevoel ‘er niet bij te horen’, ‘het niet te snappen’, ‘de regels niet te kennen’, en al met al maakt het ze eenzaam, gefrustreerd, maar ook vaak verdrietig of boos. Veel mensen hebben ook al hun hele leven geprobeerd tóch te passen. En hebben zichzelf daar geweld mee aangedaan, op allerlei manieren. In dit webinar wordt precoies uit de doeken gedaan waar dat gevoel vandaan komt, hoe je ermee om kunt gaan en hoe je alsnog een diep gevoel van ‘passen, ‘hier horen’ en gewoon geluk kunt ervaren. Als je dit eenmaal weet, wordt het leven héél veel makkelijker!

Aflevering 2 | Wat is het allerbelangrijkste als je echt, vrij en gelukkig wilt zijn?

Wanneer je alles bij elkaar optelt komt zelfrealisatie en bewustzijnsontwikkeling, persoonlijke groei en verandering uiteindelijk neer op groeien en bewegen op drie gebieden. In dit wbeinar leg ik je uit hoe dat zit, welke gebieden dat zijn en hoe ze zich tot elkaar verhouden. Ook krijg je praktische handvatten en tips over hoe je dat dan kunt doen, die vooruitgang binnen die drie gebieden.

Aflevering 3 | Hoe je voor eens en voor altijd je shit kunt opruimen

Het eerste gebied waarje gewoonweg niet omheen kunt als je als mens, ziel, als welbekende ‘lightbeing with a physical experience’ wilt groeien wordt in dit webinar tot op het bot ontleed. Ik geef je de precieze opbouw van al die shit en leg uit hoe je ermee aan de slag kunt.

Aflevering 4 | Hoe je van jezelf kunt houden – elke dag

Het tweede gebied wat absoluut onontbeerlijk is in persoonlijke groei wordt in dit webinar uitgelicht. Eigenlijk is zelfliefde de sleutel der sleutels. Ik vertel je in dit weinar waarom het zo moeilijk is van jezelf te houden (en dat is het, wat iedereen ook beweert!) en leg je uit op wleke  manier je stap voor stap meer van jezelf kunt houden – elke dag.

Aflevering 5 | Hoe je écht kunt gaan ontvangen – en dat kunt blijven doen

Ontvangen is het derde gebied waarbinnen je steeds meer beweegt naar volledigheid wanneer je bezig bent met persoonlijke groei. Voor velen is ontvangen een echte bottleneck: velen van ons hebben bijvoorbeeld geld genomen als wat ik ‘commission of challenge’ noem. Hét kanaal via welke je jouw (soms hele harde) lessen leert en je de informatie krijgt om vrijer en vrijer te worden. Dat is immers jouw zielswens! In dit webinar leg ik je precies uit hoe dat zit met dat geldkanaal, waardoor het vaak knijpt en nauw is, hoe je het kunt vergroten en hoe je steeds meer kunt gaan ontvangen.

Aflevering 6 | Q&A

In deze podcast zijn alle vragen samengevoegd die tijdens de vijf webinars gesteld zijn.

Terug naar Love and Light TV