Review van Simone | Remembering the Plan

Review

Een enorm fijne Een op een Dag met Simone leidde tot haar WHY en HOW. Elke keer als ik ‘m weer lees: recht in mijn hart. Wauw. Gewoon wauw 💓

Uit de Houding – In de Rust
*Het Kantelpunt naar Jezelf*

Afgelopen donderdag 7-7 een prachtige 1-op-1 dag gehad met Marieke om mijn Why & How duidelijk te krijgen. Toen we aan eind van de middag ze duidelijk hadden gekregen bleef ik verwonderd achter. Wauw! Deze Why & How had ik niet verwacht. Klopte het wel? Diep van binnen voelde ik ergens wel dat het klopte maar het had tijd nodig om te bezinken. Ben ik dit echt? Is dit mijn drive geweest? The trip down memorylane, die we die dag hadden doorlopen, bleven in beelden voorbij komen. Steeds zag ik inderdaad dat ik vaak uiterste qua emoties aantikte, samen gevangen in 1 ervaring. Om daarna het kantelpunt naar mijzelf weer te hervinden. Onbewust maar altijd aanwezig. Hoe ik langzaam maar zeker steeds sneller dit kantelpunt wist te bereiken. Hoe ik daar kon balanceren. Hoe ik mij daar vandaan staande hield Hoe ik mij dit eigen maakte. In het middelpunt staan in het spectrum van uiterste emoties. Het contrast in emotie was zo overduidelijk en in elke herinnering verweven.

Bijvoorbeeld de pure liefde tegenover de pure onmacht in relatie tot mijn kinderen – De trots naar binnen gericht tegenover de verontwaardiging naar buiten gericht – De eenzame afgescheidenheid tegenover de diepe betrokkenheid – Het gevoel van afhankelijkheid tegenover zorgeloosheid – De Joy van het leven tegenover de intense heimwee naar liefde – De nieuwsgierigheid tegenover het afwachtend zijn – Veiligheid tegenover wantrouwen – Binnenwereld qua gevoel tegenover de buitenwereld qua uitstraling – Vastberaden zijn tegenover verloren voelen – Verwondering over de schoonheid van de natuur tegenover het destructieve van de oorlog.

Als 2 uiterste, de wanden van de bal aanrakend, waarin het hele spectrum van onze aardse emoties aanwezig zijn. Steeds de 2 uiterste tegelijkertijd aanraken en dan naar binnen trekken. Naar het midden. Het kantelpunt naar jezelf. Daar waar balans en harmonie samenkomen. Zo mijn weg vindend door de ervaringen heen. Mij steeds meer eigen maken. Iets wat ik nu als coach als mijn tool kan inzetten.

Alles leidend tot de dag dat ik besloot: ‘Uit dienst voor andere te treden’ en ‘in dienst te gaan voor mijzelf’. Mijn fysieke lichaam had mij letterlijk een halt toegeroepen, ik lag met rugpijn gevloerd op de bank. In tranen van pijn en vreugde omdat ik wist dat dit het definitieve kantelpunt was naar mijzelf. Alle lessen eigengemaakt was het tijd voor de volgde stap. Ontsluieren wie ik werkelijk ben en het herinneren van mijn plan.

Pas nu zie ik ook hoe kloppend het is: Het tegengeluid geven. Het harmoniseren van de frequenties. Als een transmitter de energie kunnen geleiden. Dingen die ik al mijn hele leven doe, bewust en onbewust. Alles komt met het herinneren van mijn Why & How in een nieuw licht te staan. Hierin was ik het Kantelpunt naar Jezelf voor een ieder. Iets wat nog niet tot in de diepste vezels van mijn systeem is geland. Maar wat mijn kracht hierin is en hoe ik dit kan gaan inzetten, in de physical plane reality, krijgt steeds meer vorm.

Het leven hier op aarde is ongoing proces waarin ook ik nog elke dag ontdek, de expansie zoekend nu ik mijn kern heb hervonden. Uit de Houding – In de Rust. Keer op keer deze beweging en flow brengen in alles wat ik doe. Eerst onbewust maar nu in bewuste vorm. Zo ook in mijn bedrijf, deze blijft meegroeien met mij en mijn processen. Met een website en een aanbod die steeds meer ademt wie ik werkelijk ben. Nu ik mij Why weet: Het Kantelpunt naar Jezelf, kan ik nog meer inzetten. Mijn How: Uit de Houding – In de Rust. De beweging die vorm geeft. Een reis en een weg die ik graag deel met andere, omdat ik geloof in de kracht van het delen. Niet alles hoeft immers zelf ervaren te worden om de beweging van ontsluiering en groei in jezelf gaande te houden. Via via lessen zijn net zo krachtig als je je er maar bewust van bent.

Mijn What, hoe ik mijn Why en How ga inzetten, kan zich nu verder ontvouwen. Alle richtingen liggen daarbij open.
Maar voor nu de volle focus op het coachen van mensen, op hun weg van; Uit de Houding – In de Rust. Daar naar waar alles samenkomt. Door het vinden van ‘het Kantelpunt naar Jezelf’.

Veel liefs Simone xx

Klik hier voor Love and Light Podcast+TV+Blog
https://mariekezwinkels.com/podcast-tv-blog/

Schrijf je in voor de eerste module van The Money Program – Veiligheid en Vertrouwen
https://mariekezwinkels.com/inschrijven/

Klik hier voor Webinars waaraan je gratis kunt deelnemen
https://mariekezwinkels.com/mijn-webinars/

Klik hier voor Facebook posts over uiteenlopende onderwerpen, acties en kadootjes
https://www.facebook.com/MariekeZwinkels.Pagina

Of kijk gewoon op de website en vind antwoord op al jouw vragen:
https://mariekezwinkels.com

#lovefreedomsafetypower

Let’s Walk with Clarity upon this Earth