Alle prachtige manieren om samen te werken op een rij

Kijk en voel
geniet en verwonder
en neem de stap die nu bij jou past

Ja, ik weet het. Jouw waarheid zit van binnen. Jij hebt jouw wijsheid in pacht. Jij wilt niet volgen, want jij volgt jou. En toch, je hoeft het niet alleen te doen. Kan het? Hulp, inzichten, aanwijzingen, tools zonder jouw macht weg te hoeven geven? Ja. Bij mij wel. Daarvoor ben ik ik hier.

Online programma’s

Zowel met als zonder live begeleiding

Stap voor stap alles wat je nodig hebt om uit de consensus en in jouw echte, vrije en gelukkige leven te kunnen stappen.

The Freedom To Fly is de omgeving waarin ik alles plaats, wat nieuw is. Het is dus niet zozeer een programma, als wel een zich steeds ontwikkelende omgeving. The Money Program en de Webinars 2018 staan er bijvoorbeeld ook al in, en begin 2019 komt er een webinar serie waarin aanvullend materiaal wordt behandeld – exclusief voor deelnemers van TFTF.

Persoonlijke financiële vrijheid en zelfverzekerd creëren als de Powerful Reality Creator die je werkelijk bent.

Dit programma is voortgekomen uit dringende vragen van deelnemers van The Freedom To Fly, en zit dan ook gratis daarbij.

Online programma’s

Zonder live begeleiding

Vraag na vraag beantwoord, alles in een nieuw licht: echt, vrij en gelukkig leven in de praktijk.

Deze Soul Journey neemt je mee op een prachtige reis – in jou. Duik diep en vind een uiting van alles wat en wie je bent in één krachtig beeld.

Intensieve trajecten

Met intensieve begeleiding en ondersteuning van online programma’s

Van IN jou, naar buiten. Neem contact op bij interesse. Dit is zo nieuw, ik heb er nog geen ebook voor! :-)

Jouw sprong in het diepe: in jouw totale zelf. Neem voor informatie even contact op, ook hiervoor is nog geen ebook, zo nieuw is het!

Intensieve trajecten inclusief reis

Met intensieve begeleiding en een reis naar The Womb of the Goddess in Engeland

Tijdens dit traject ontdek je hoe jouw leven te leven als de Powerful Reality Creator die je werkelijk bent: je krijgt 7 Sleutels om jouw Divinity te ontsluiten. Elke sleutel opent een grotere, magische wereld waarin, inderdaad, alles mogelijk is.

Tijdens dit traject wordt jouw Divine Female ontsluierd. Alles wat jou bedekt, tegenhoudt en smoort in al jouw prachtige creatieve kracht. Jij mag er helemaal zijn – in al jouw grootsheid, licht en liefde en dit traject maakt het mogelijk.

Alle combinaties op een rij