Alle prachtige manieren om samen te werken op een rij

Kijk en voel
geniet en verwonder
en neem de stap die nu bij jou past

Ja, ik weet het. Jouw waarheid zit van binnen. Jij hebt jouw wijsheid in pacht. Jij wilt niet volgen, want jij volgt jou. En toch, je hoeft het niet alleen te doen. Kan het? Hulp, inzichten, aanwijzingen, tools zonder jouw macht weg te hoeven geven? Ja. Bij mij wel. Daarvoor ben ik ik hier.

Soul Journey

Heb jij altijd al die aantrekking gevoeld?
Rinkelt er ergens, in je hoofd, een belletje?
Wil jij dat er
meer van jou, jouw ware energie, op aarde kan worden neergezet?

Deze zomer is het weer tijd. Een nieuwe reis.
Een nieuwe groep.

Het was mijn droom om dit te doen. Aangereikt.
Verteld.
Ingefluisterd toen ik sliep.

Online programma’s

Zowel met als zonder live begeleiding

Stap voor stap alles wat je nodig hebt om uit de consensus en in jouw echte, vrije en gelukkige leven te kunnen stappen.

The Freedom To Fly is de omgeving waarin ik alles plaats, wat nieuw is. Het is dus niet zozeer een programma, als wel een zich steeds ontwikkelende omgeving. The Money Program en de Webinars 2018 staan er bijvoorbeeld ook al in, en nu loopt er een webinar serie waarin aanvullend materiaal wordt behandeld – exclusief voor deelnemers van TFTF.

Persoonlijke financiële vrijheid en zelfverzekerd creëren als de Powerful Reality Creator die je werkelijk bent.

Dit super gave uitgebreide en volledige programma is voortgekomen uit en geeft antwoorden op dringende vragen van mezelf, en van deelnemers van The Freedom To Fly. Want ja echt: buiten de consensus gaat het anders dan daarbinnen!

Online programma’s

Zonder live begeleiding

Vraag na vraag beantwoord, alles in een nieuw licht: echt, vrij en gelukkig leven in de praktijk.

Deze webinars hebben enorme impact gehad omdat er een nieuw denkkader wordt gegeven waarin alles eindelijk een beetje logisch is, voor veel mensen. Een andere kijk, waardoor belangrijke levensvragen en worstelingen ineens op hun plek vallen.

 

Deze Soul Journey neemt je mee op een prachtige reis – in jou. Duik diep en vind een uiting van alles wat en wie je bent in één krachtig beeld.

Intensive Traject

Met intensieve begeleiding en ondersteuning van online programma’s, keuzemodules en meer

Dit is voor mensen die helemaal klaar zijn hun ogen te openen, die weten dat DIT hun moment is. Die de sluiers eraf willen en awake en aware in het leven willen staan. Misschien dat vervolgens verder brengen, misschien niet. Dat maakt niks uit. Het proces blijft hetzelfde. Eerst naar binnen, naar jou, naar huis. En van binnenuit naar buiten. In jouw realiteit al dat moois terugzien.

En dit is voor mensen die alles wat ze zijn ook nog willen neerzetten in die precies passende vorm, waarin ze henzelf, hun eigen proces, kennis, wijsheid, inzichten en inspiratie kunnen delen met anderen. Die daarin voorop lopen, de weg banen en beschikbaar maken. Als het part of the plan is, weet je dat, diep van binnen. En als het jouw moment daarvoor is, weet je het ook.

Intensieve trajecten inclusief reis

Met intensieve begeleiding en een buitenlandse reis

Tijdens dit traject ga je op een avontuur ver voorbij alle grenzen van wat je kent, weet, ziet en voelt. Het opent je ogen en laat je zien wat er nog meer is – en ze kunnen nooit meer dicht. Het geeft een perspectief wat veel en veel groter is dan je tot nu toe voor mogelijk had gehouden – net als jij, zelf dat bent.

Tijdens dit traject ontdek je hoe jouw leven te leven als de Powerful Reality Creator die je werkelijk bent: je krijgt 7 Sleutels om jouw Divinity te ontsluiten. Elke sleutel opent een grotere, magische wereld waarin, inderdaad, alles mogelijk is.

Tijdens dit traject wordt jouw Divine Female ontsluierd. Alles wat jou bedekt, tegenhoudt en smoort in al jouw prachtige creatieve kracht. Jij mag er helemaal zijn – in al jouw grootsheid, licht en liefde en dit traject maakt het mogelijk.

De combinaties op een rij