Programma’s

Alles wat ik ken en kan

gegoten in manieren en vorm

om de wereld beter, mooier en lichter te maken

 

Ja, ik weet het. Alles gebeurt bij jou van binnen. Jij, je hebt de wijsheid, de waarheid, het kompas. En toch. Soms weet je gewoon, hier moet ik zijn. Kijk en voel, geniet en verwonder. En neem die stap waarvan je voelt: ja.

Soquel Scruggs

Miranda Hammers

Melina Luijendijk

Saskia Henze

Dielle van der Vorst

IntensiveLightWorkGuidance

Uitverkocht?

Als de Intensive uitverkocht is, betekent dit, dat er een groep draait. Laat het me even weten als je mee wilt doen aan de volgende ronde!

Deelnemers eerste ronde

Mirjana Scheepens

José Koster

Rebecca Sopacua

Triple Deal

Dit gun ik echt iedereen. Het gaat zo diep en haalt het meest verborgene naar boven. Om het vervolgens op te lossen. En zo liefdevol allemaal. Zo zonder oordeel.

Femke Hertog

Ik had een issue waarmee ik al rondloop sinds ik me kan herinneren. Ik heb nooit de manier gevonden om het op te lossen. Tot nu. Zo krachtig, zo magisch.

Anoniem

Esther van de Kamp

Sanne Haarhuis

We zijn nu maanden verder en ik zie gewoon hoe alles ook écht anders is geworden. Ik realiseerde me toen niet zo, dat ik écht veel meer van mezelf zou kunnen neerzetten, maar dat is dus wel zo!

Rebecca Sopacua

 

Ja jeetje. Tis maar goed dat ik van te voren geen idee had waar ik aan begon, wat was het soms heftig.. vooral de laatste veil. Maar wat is het het waard. Ik voel zoveel liefde en vrijheid, nu even balanceren en voelen wat ik er mee wil doen. Dank je wel lieve Marieke Zwinkels.

Yvonne Timmermans

The Womb of the Goddess
Korte impressie

Nog steeds ben ik aan het nagenieten van deze bijzondere reis.
Hoe beschrijf je iets waar geen woorden voor zijn,
waarbij het lijkt alsof elk woord net een ontkrachting is van de ervaring…

Tineke Vanheule

Stonehenge

Woorden kunnen niet omschrijven wat er allemaal transformeert en ga ik er dus niet aan geven. Maar what a journey.

Marsja van Kilsdonk

Ilona Blom

Ik wil het allemaal zo goed doen…maar hoe? En ineens gebeurde er iets. Ik werd bevrijd. Ik voelde ineens de mogelijkheid om gewoon happy te mogen zijn. Ongeacht de omstandigheden. Gewoon altijd. Omdat ik het recht heb om hier te zijn en me gelukkig te voelen. En dat ik dat zelf kan doen. Ik heb die macht. Ik kan gewoon besluiten om me happy te voelen met alles wat is. Oh wat voelde dat bevrijdend!! Ik heb gedanst, gezongen en gelachen. En nu door dit te schrijven en ook de pijn te voelen, heb ik weer een stukje mogen helen. Dank je wel lieve vrouwen.

Linsy Hellegers

Marije Steur

Unveiling the Goddess Within was magisch en beyond words… soms pittig, soms zelfs heftig en tegelijkertijd zó mooi en de bedoeling. Ik had dit voor geen goud willen missen. Realy lifechanging. Ik kan me werkelijk niet meer herinneren hoe mijn leven er voor Unveiling the Goddess within uitzag!

Mirjam van der Pennen