Feest je met me mee?

Vandaag is mijn verjaardag. En ik voel me zo blij, gelukkig en blessed omdat aanstaande dinsdag de laatste set codes komt: The Diamond Codes zijn er, hier, op aarde. Things will never be the same again. En ik voel aan alles dat dit het moment is, voor zo velen, om los te laten. Op te staan. Wakker te worden. En ik weet dat daarin The Freedom To Fly heel, heel helpend is.  

Ik weet ook, dat er veel mensen zijn die nu, juist nu, bang zijn. Het zwaar hebben. Zich niet in staat voelen te shiften, het moeilijk vinden te kiezen, ookal schreeuwt alles in hen: Ja! Het valt niet mee. Oude patronen, al zo lang ingesleten. Oude programma’s, zo vaak gedraaid dat ze gewoonte zijn geworden zijn moeilijk te doorbreken. Moeilijk te vervangen door nieuwe, meer echte, lichte en liefdevollere waarheden.   

En ik weet dat een van de sterkst tegenhoudende patronen je relatie met geld is. Geld en alles wat het met zich meebrengt: onzekerheid, frustratie, minderwaardigheid, het niet durven, jezelf niet gunnen, het niet mogen, niet goed genoeg zijn, niet ver genoeg zijn, juist verder hadden moeten zijn, mislukt zijn. Ha ja, een van de meest verlammende consensus imprints is de relatie met geld. Niks ervan is waar, natuurlijk. 

Vandaag, 10 mei 2020, is bijzonder voor mij. Ik voel namelijk al weken aankomen dat ik dit ga doen: Vandaag haal ik voor jou een paar uur, een moment in space-time-reality, alle restricties die je jezelf oplegt wat betreft geld weg. Ik heb een onbedwingbare behoefte om te geven. Niet vanuit The Good Girl, niet vanuit het verlangen de wereld te redden, maar gewoon, omdat mijn hart bijna uit elkaar ploft van liefde en dankbaarheid.

Vandaag kun je deelnemen aan The Freedom To Fly en je kunt ervoor betalen wat je kunt, niet wat het normaal kost (777 euro).

Wat houdt The Freedom To Fly in

Snelle preview (klik om te lezen), in het ebook onderaan de pagina vind je uitgebreidere informatie

 

Hoe werkt het?

Het is heel simpel. Jij bepaalt zelf welk bedrag je voor The Freedom To Fly – Zonder Persoonlijke Begeleiding kunt betalen en vult het Deelnameformulier in wat ik speciaal voor vandaag heb gemaakt. Ik ben vandaag de hele dag thuis en online om de inschrijvingen zo snel en goed mogelijk te verwerken. Ik kan me geen beter verjaardagsfeestje wensen! Ik ga vandaag regelmatig LIVE via mijn Persoonlijke Facebook Profiel en als je daar eerst meer wilt horen over Pay What You Can Day zou ik zeggen: schuif lekker aan! Je kunt er al jouw vragen stellen, ook in de comments onder al eerder gegeven LIVES op mijn tijdlijn.

Mag ik het echt helemaal zelf bepalen?

Ja. Geen schuld, schaamte of oordeel. Je hoeft niks te verantwoorden. Je hoeft niks uit te leggen. En ik verwelkom je met open armen net als elke andere deelnemer. 1 euro, 10 euro, 100 of 776, het is allemaal okay.

Hoe doe ik mee?

Om mee te doen met de Pay What You Can Day doorlopen we samen deze stappen:

Stap 1

Denk goed na over of je hiervan gebruik wilt maken. Want de gebruikelijke Opt-Out Clausule vervalt bij deze actie. Dat komt, als bijvoorbeeld iemand meedoet voor 1 euro, en ik moet dat later gaan terugstorten en een creditfactuur sturen, dan is dat niet meer in verhouding. Ik hoop dat je dat begrijpt.

Stap 2

Vul het Deelnameformulier hieronder in en mail het naar mij. Dat kan zowel op je computer als met de hand, uitleg staat erbij.

Stap 3

Ik ben zoals gezegd de hele dag thuis lekker online bezig met iedereen verwelkomen die mee wil doen. Dus ik maak direct jouw account aan en geef je toegang. Tenminste, als ik niet toevallig in een LIVE zit of met iemand aan het bellen ben ;-)

Stap 4

Je krijgt automatisch een mailtje voor jouw account (als je die nog niet hebt) en een mailtje met alle info over The Freedom To Fly en hoe je direct kunt beginnen.

Ik wil hierover vragen stellen, kan dat?

Ja natuurlijk kan dat! Ik ben de hele dag zo’n beetje online, via mijn Persoonlijke Facebook Profiel. En je kunt me appen, bellen, videobellen, wat je wilt. Hier vind je mijn gegevens. Facebook Messenger is eigenlijk de enige manier die niet heel lekker werkt bij mij, dus dat kan wel eens misgaan.

Ja maar ik wil mét begeleiding

In dat geval kun je nog steeds deelnemen, als dat voor jou net het verschil maakt. Ik gun het je van harte. Lees helemaal onderaan deze pagina in het ebook The Freedom To Fly alles over de manieren waarop je met begeleiding kunt deelnemen. Vervolgens schaf je The Freedom To Fly Zonder Persoonlijke Begeleiding aan voor het bedrag wat je kunt betalen. En vervolgens upgrade je naar Met Persoonlijke Begeleiding, Met Intensieve Begeleiding of Ondernemen Buiten De Consensus zonder opnieuw voor het onderdeel The Freedom To Fly te hoeven betalen. Neem even contact met me op om te bespreken hoe dat in zijn werk gaat en wat dat precies inhoudt (wel vandaag, want Pay What You Can Day is alleen vandaag).

Hoe werkt het Deelnameformulier?

Ik heb een formuliertje gemaakt wat je op twee manieren kunt invullen: 

Optie1
Downloaden, uitprinten, met de hand invullen, scannen/fotograferen en mailen

Optie 2
Downloaden, op de computer invullen, bewaren en mailen.

Bekijk en download hier het Deelnameformulier

Als je kiest voor optie 1 is het heel belangrijk ervoor te zorgen dat ik het goed kan lezen om fouten en gedoe te voorkomen. In het formulier staan alle zaken die belangrijk zijn om zowel een account voor je aan te kunnen maken op mijn website, als om je een factuur te kunnen sturen. 

Let op: bij downloaden en op de computer invullen eerst locaal opslaan voor je het invult, anders gaan je gegevens verloren.

Snel bekijken

Downloaden

Mag ik morgen beslissen?

Ja dat mag natuurlijk, deelname aan zoiets levensveranderend wil je niet overhaasten. Je kunt dan geen gebruik meer maken van de Pay What You Can Day. Dit is echt alleen vandaag, op mijn verjaardag, en je hebt tot 12 uur vannacht. Maar eerlijk gezegd: deelname aan The Freedom To Fly is het dubbel en dwars waard. En wist je al dat je sowieso een betaalregeling kunt treffen, geheel op maat?

Let’s walk with clarity upon this world

Lees hier de uitgebreide informatie over
The Freedom To Fly