Op zoek naar vrijheid, liefde, rust en geluk

Van totaal machteloos naar helemaal in je kracht, van niet weten hoe, wie of wat naar rust, liefde en geluk. Het was een wild ride en in dit ebook vertel ik je hoe dat ging. 

Over Marieke

Marieke is spiritual teacher, healer en leader. Ze is expert op het gebied van onderwijs en opvoeding, (innerlijk-) leiderschap, zelfliefde en hoogbegaafdheid. Na een vervullende carrière in het begeleiden van kinderen, docenten, leidinggevenden en ouders vond ze haar weg naar een innerlijke wijsheid, rijkdom en verbinding met allerlei soorten Light Beings en Cosmic Information die tot dan toe verborgen was gebleven.

Nadat ze ontdekte dat ze de Language of Light sprak en hier intensief mee ging werken, was er geen weg terug: ze herinnerde zich wie ze werkelijk was en wat ze hier op aarde kwam doen. Ze werkt nauw samen met haar team van Light Beings, wat gaandeweg meeshift in samenstelling. Dit team noemt Galexis ‘the Marieke-team’. 

Haar gesprekken met haar team geven veel helderheid en duidelijkheid en bevatten ontroerende en prachtige informatie over vrijheid en zelfliefde. Sommige deelt ze, die kun je vinden onder blog. Daarnaast heeft Marieke toegang tot een onmetelijke liefde, wijsheid, inzicht en ervaring vanuit haar Cosmic Being Self: AnRa.

Ze gebruikt dit alles om mensen te helpen zich te bevrijden van overtuigingen, patronen en structuren die hen belemmeren zichzelf te ervaren als wie ze werkelijk zijn: Powerful Divine Reality Creators. De weg naar die totale vrijheid is de weg van volledige zelfliefde en Marieke geeft met haar eerste boek, 40 Dagen Liefde Voor Jezelf, naast kennis, inzicht en inspiratie een helder en praktisch handvat om daarin voortdurend te kiezen en groeien.

Ze heeft, samen met haar team, ook een aantal grotere, meer omvattende missies op zich genomen. Verreweg de belangrijkste daarvan is Re-Merging back into One-ness. Samen met haar team en een groep van 11 vrouwen zijn de 7 sluiers die in het Human Consciousness Field over Divine Female lagen gelift, tijdens een intensief traject van 7 maanden, Unveiling the Goddess within, in 2017.

Vervolgens omvatte elk jaar een vervolgstap, met in 2018 Working with Elohim, in 2019 The Dreamer Awakens, in 2020 The Diamond Codes waarvan ook The Dragon Wave onderdeel was, en in 2021 the Giant Arises. Op 12-12-2021 zijn Divine Male en Female Re-Merged back into One, en is het Human Consciousness Field gelift van 3e naar 4e chakra.

Hiermee is een nieuwe wereld, een nieuwe werkelijkheid, beschikbaar gekomen voor iedereen die dat wil. Tijdens The Wave of The Wales in 2022 heeft een groep van 30 het proces van geboren worden in die nieuwe werkelijkheid gevolgd en verankerd voor Humanity, in liefdevolle begeleiding van The Whales.

In haar ebooks (tabblad ‘boeken’) vertelt ze er alles over.

Let's Walk with Clarity upon this Earth