Op zoek naar vrijheid, liefde, rust en geluk

Van totaal machteloos naar helemaal in je kracht, van niet weten hoe, wie of wat naar rust, liefde en geluk. Het was een wild ride en in dit ebook vertel ik je hoe dat ging. 

Over Marieke

Marieke is expert op het gebied van onderwijs en opvoeding, (innerlijk-) leiderschap, zelfliefde en hoogbegaafdheid. Na een vervullende carrière in het begeleiden van kinderen, docenten, leidinggevenden en ouders vond ze haar weg naar een meer spirituele wereld die tot dan toe verborgen was gebleven. Dat geeft haar tot op heden veel helderheid en duidelijkheid en ze ontdekt daarin ontroerende informatie over vrijheid en zelfliefde. 

Ze gebruikt haar expertise en kennis binnen beide gebieden om mensen te helpen zich te bevrijden van overtuigingen, patronen en structuren die hen belemmeren in hun vrijheid en zelfliefde. Marieke geeft met haar eerste boek, 40 Dagen Liefde Voor Jezelf, naast kennis, inzicht en inspiratie een helder en praktisch handvat om daarin voortdurend te kiezen en groeien. Ook het boek Kinderen van nu – Opvoeden zonder schuld, schaamte en oordeel (uit in januari 2024) draagt bij aan vrijheid en zelfliefde.

Marieke onderbouwt haar theorieën met herkenbare verhalen uit haar eigen leven en dat van haar klanten. Kristalhelder fileert en deelt ze processen. In deze kwetsbaarheid schuilt een enorme kracht die zij inzet om een perspectief te bieden waarin mensen ervaren wat echte vrijheid betekent. Zonder te veroordelen houdt Marieke de schone schijn niet op, maar ontsluiert daar waar het knelt en waar niemand over durft te spreken. Dat nodigt uit en omhelst: je bent niet mislukt. Je mag er zijn met al jouw gebreken. De manier waarop ze bewustzijn schept op groeiprocessen geeft je de wijsheid, moed en zelfliefde om het veranderingsproces echt aan te gaan.