fbpx

Op zoek naar vrijheid, liefde, rust en geluk

 
Van totaal machteloos naar helemaal in je kracht, van niet weten hoe, wie of wat naar rust, liefde en geluk. Het was een wild ride en in dit ebook vertel ik je hoe.

Over Marieke

 
Marieke is spiritual teacher, healer en leader. Ze is expert op het gebied van onderwijs en opvoeding, (innerlijk-) leiderschap, zelfliefde en hoogbegaafdheid. Na een vervullende carrière in het begeleiden van kinderen, docenten, leidinggevenden en ouders vond ze haar weg naar een innerlijke wijsheid, rijkdom en verbinding met allerlei soorten Light Beings en Cosmic Information die tot dan toe verborgen was gebleven.

Nadat ze ontdekte dat ze de Language of Light sprak en hier intensief mee ging werken, was er geen weg terug: ze herinnerde zich wie ze werkelijk was en wat ze hier op aarde kwam doen. Ze werkt nauw samen met haar team met een vaste kern van Light Beings, waaronder Archangel Michael, Mary Magdalene, Jesus, Lord Ashtar, Elohim, Saint Germain, Merlin en Galexis (ook een groep). Dit team noemt Galexis ‘the Marieke-team’. 

Haar gesprekken met haar team geven veel helderheid en duidelijkheid en bevatten ontroerende en prachtige informatie over vrijheid en zelfliefde. Sommige deelt ze, die kun je vinden onder blog. Daarnaast heeft Marieke toegang tot een onmetelijke liefde, wijsheid, inzicht en ervaring vanuit haar Cosmic Self: AnRa.

Ze gebruikt dit alles om mensen te helpen zich te bevrijden van overtuigingen, patronen en structuren die hen belemmeren zichzelf te ervaren als wie ze werkelijk zijn: Powerful Divine Reality Creators. De weg naar die totale vrijheid is de weg van volledige zelfliefde en Marieke geeft met haar eerste boek, 40 Dagen Liefde Voor Jezelf, naast kennis, inzicht en inspiratie een helder en praktisch handvat om daarin voortdurend te kiezen en groeien.

Ze heeft, samen met haar team, ook een aantal grotere, meer omvattende missies op zich genomen. Een daarvan is het herstellen van de balans tussen Male-Female, nodig voor Humanity om verder te groeien in en naar Crystal Vibration. Marieke draagt in zichzelf deze balans volledig uitgewerkt. Samen met haar team en een groep van 11 vrouwen zijn de 7 sluiers die in het Human Consciousness Field over Divine Female lagen gelift, tijdens een intensief traject van 7 maanden, Unveiling the Goddess within, in 2017. Met deze grote en impactvolle stap in het herstellen van de balans was ook de weg vrij voor het terugkeren op en in aarde van AnRa. Haar beschermende, helende en liefdevolle energie heeft de aarde in frequentie veranderd en het mogelijk gemaakt, geheel volgens afspraak, dat de Light Beings die er klaar voor stonden naar aarde konden komen, om intensiever te kunnen samenwerken met Humanity.

Marieke heeft daarna samen met 13 anderen gewerkt aan de volgende stap in het verhogen van de vibratie van het Human Consciousness Field: het op aarde brengen en toepassen van 7 sleutels om de goddelijkheid van de mens te ontsluiten. Dit traject, Working with Elohim | 7 Keys to Unlock your Divinity, vond plaats in 2018. Onderdeel daarvan was het planten van de zaden van deze 7 Keys in The Womb of the Goddess.

Dit jaar, in 2019, zal de laatste fase in dit hele proces plaatsvinden: The Dreamer Awakens.