Wat is The Freedom To Fly?

Love Love Love, Opvoeding en onderwijs

Vandaag als beloofd het tweede hoofdstuk van het ebook over de opleiding tot Freedom To Fly Coach. Ik vind dit leuk! 😍😃 Morgen deel drie, daarin vertel ik wat iemand krijgt die deelneemt aan The Freedom To Fly (jouw klant, dan 😃) , maar daarvoor natuurlijk eerst dit:

WAT IS
THE FREEDOM TO FLY?

Van online programma…

The Freedom To Fly heeft een hele transformatie ondergaan. In 2016 begonnen als Engelstalig online
programma werd het na verschillende wijzigingen uiteindelijk een Nederlands online programma. Maar al gauw werd het te krap: ik wilde er aanvullend materiaal in plaatsen en vond dat het moest kunnen meegroeien met mij en de deelnemers.

… tot online leeromgeving…

Vanaf 2018 was het een omgeving waarin naast The Freedom To Fly ook The Money Program was opgenomen. En ik had de ruimte er webinars en ander aanvullend materiaal in te plaatsen. Ook dit werd na een tijdje te krap.

… tot Way Of Life!

De tweede helft van 2019 is The Freedom To Fly
volwassen geworden. Deelnemers kunnen kiezen voor wel of geen persoonlijke begeleiding. Er is alle ruimte voor mij om het materiaal voortdurend aan te vullen, toe te voegen of te wijzigen. En er zijn live contactmomenten gedurende het hele jaar.

Hoe ziet het online
gedeelte eruit?

Zodra je inlogt kom je binnen op Mijn Freedom To Fly. Daar staat al het materiaal overzichtelijk bij elkaar. Elke module die je er vindt heeft een naam die meteen vertelt wat het doel van de inhoud is. Zo kun je makkelijk kiezen en herhalen.

De modules zijn super praktisch opgezet, bijzonder gebruiksvriendelijk en (technisch) makkelijk te volgen. Elke module heeft alles wat nodig is om jouw eigen doelen te bereiken:

– Videos
– Soundfiles (met Language of Light)
– Werkboek/Werkbladen
– Opdrachten binnen/buiten

Live Webinars en bijeenkomsten

Je kunt ook deelnemen aan webinars en bijeen-
komsten die ik gedurende de tijd organiseer voor deelnemers. Opnames en materiaal daarvan wordt in de online leeromgeving geplaatst, dus ook als je er niet live bij kunt zijn, heb je toegang tot alles.

Groeiend en bloeiend

De Mijn Freedom To Fly omgeving zal zich blijven ontwikkelen en groeien en bloeien, net als jij en net als ik. Alles wat ik zelf onderweg ontdek plaats ik erin, ik vul aan en vernieuw. Ook luister ik goed naar vragen van deelnemers. Er is bijvoorbeeld op verzoek een webinarserie toegevoegd met afleveringen over delen in jezelf (The Good Girl, The Rebel, The Ivory Tower).

Diëlle vertelt je in de video hieronder wat deelname aan The Freedom To Fly haar heeft gebracht.