Wat is een Freedom To Fly Coach?

Love Love Love, Opvoeding en onderwijs

Deel drie: 
WAT IS EEN FREEDOM TO FLY COACH nou eigenlijk …

Dat is heel simpel: iemand die anderen helpt zich te bevrijden, precies zoals op de pagina hiervoor beschreven staat. Iemand die weet van de hoed en de rand wat betreft shit opruimen, zelfliefde en ontvangen.

Hoe weet hij of zij dat dan? Door de ervaring. Zelf gedaan, zelf beleefd, zelf meegemaakt en zelf op eigen wijze geïntegreerd. Dat wil niet zeggen dat je in dat alles ‘klaar’ moet zijn. Sterker nog: daarin geloof ik niet, en het is geen onderdeel van The Freedom To Fly.

Je shit opruimen, zelfliefde, ontvangen: het is een ongoing process. Iets wat steeds meer en meer verdieping en dimensie brengt en wat je steeds meer en meer doet herinneren, ondeindig eigenlijk. Het daarin (leren) achterover leunen, je veilig voelen, in het proces kunnen ontspannen, vertrouwen hebben in jezelf en in je team, dat is dan weer wél onderdeel van The Freedom To Fly. En dat is wat ontstaat. Dat is het gevolg. En dat gun ik iedereen.

Een Freedom To Fly Coach gunt dat ook iedereen. Die heeft ontdekt en ervaren en daarvan genoten. Hoe ronduit klote het soms ook is. Die heeft honger naar ontsluieren, wil het eraf. Wil bij de kern komen omdat het daar te doen is. Het echte leven. Het echte geluk. Het echte vrij zijn.

Die weet dat ‘je shit opruimen’ gepaard gaat met ‘je shit onder ogen zien’. Met het naar boven halen en eruit laten. Bril af. Helderheid. Hoe pijnlijk soms ook. Dat wat zichtbaar is kan helen. De sluiers eraf betekent lucht, licht, op plaatsen die in het donker waren. En een Freedom To Fly Coach weet dat met de handvatten het daadwerkelijk op te ruimen, te vervullen, te helen, het ook veilig is. En is daarin compassievol. Liefdevol. Omdat er geen schuld, geen schaamte en geen oordeel op zit. Vanuit een groter inzicht, een ruimer overzicht, in wie we zijn en wat we hier komen doen. Alles kan er zijn. Het is er immers toch al. Een Freedom To Fly Coach weet dat onderdrukking nooit, maar dan ook nooit werkt. En dat de shit eruit – hoe lastig soms ook – zo veel beter voelt dan de shit erin.

Een Freedom To Fly Coach weet dat zelfliefde de Key of all Keys is. Weet dat het alsnog vervullen van de gaten in jezelf met pure, echte, allesomvattende liefde voor jezelf de manier is. De enige, eigenlijk. Die weet dat doorheen zelfliefde je jezelf gunt vrij te zijn. Echt te zijn. Oprecht te zijn. Te ontvangen wat jij wenst en verlangt.

Want ook dat weet een Freedom To Fly Coach: dat ontvangen altijd en niet-aflatend gebeurt, en dat jouw zelfliefde bepaalt wat het dan is, wat je ontvangt. Dat er altijd en immer overvloed IS, en dat wat jij uitkiest uit die overvloed gerelateerd is aan hoeveel je van jezelf houdt. Hoeveel je jezelf toestaat van jezelf te houden.

It all depends on the extent to which you allow yourself to experience. This is why selflove is The Key of all Keys: Because selflove determines that extent.

En een Freedom To Fly Coach werkt, naast met alles in zich aan inzichten en inspiratie, handvatten en wijsheid en kennis en ervaring, met energie. Kan er beweging in helpen brengen waar het vast zit, kan helpen clearen en opruimen en ontspannen en verlichten. Zelf herinnerd, zelf ontwikkeld, zelf ervaren en zelf op eigen unieke wijze vormgegeven. Omdat een Freedom To Fly Coach werkt met alle drie de lichamen: het fysieke, mentale en emotionele lichaam. En een Freedom To Fly Coach zorgt ervoor dat ze allemaal met je mee op reis gaan.