Hoe word ik een Freedom To Fly Coach?

Love Love Love, Opvoeding en onderwijs

Jeetje mina, het wordt wel heel erg echie nu hoor. Ik krijg de kriebels ervan: nu moet ik echte keuzes gaan maken 😆
Gelukkig heb ik een schat aan waardevolle info die ik heb gekregen tijdens de SPAR-DAG en kan ik dus ‘gewoon’ aanhouden wat deelnemers zouden willen. Daar ga ik voor!
Morgen deel 5: de drie fases van de opleiding.
Waarvan – vast een tipje van de sluier – de eerste fase helemaal gratis en voor noppie is😊

Hoe word ik
Freedom To Fly Coach

Alles wat je nodig hebt om te komen, wat er op de vorige bladzijde beschreven staat, zit in deze opleiding.

Waar begin ik?

De start is voor iedereen natuurlijk anders. Het kan zijn dat je een intensief traject bij mij hebt gevolgd: The Freedom To Fly Met Intensieve Begeleiding of Ondernemen Buiten De Consensus, of het nieuwe Onderwijs en Organisatie. Het kan zijn dat je bijvoorbeeld al yogaleraar, therapeut, coach of
leraar bent. Een of zelfs meer opleidingen hebt gevolgd. Ervaren bent, of juist onervaren in het persoonlijk begeleiden van mensen. Schrijver, Healer, Lightworker of Energyworker bent.

Het kan ook zo zijn, dat je ‘nieuw’ bent in deze materie. Waarom ‘nieuw’ tussen aanhalingstekens? Omdat niemand die zich hiertoe aangetrokken voelt, hier nieuw in zal zijn. Je bent waarschijnlijk al je hele leven bezig met van alles en nog wat op het gebied van zelfontwikkeling, bewustzijns-ontwikkeling, persoonlijke groei, spiritualiteit, het verruimen van jouw blik en het doorbreken van jouw grenzen. Het ontsluieren van jouw waarheid, jouw werkelijke zelf. En je hebt een drang diep van binnen ook anderen daarin te helpen, jouw ervaringen te delen en de weg te wijzen. Klinkt dat raar? Ik denk, voor hen die het voelen, niet.

Wayfinder. Unveiler. Pathlighter.

Jouw Personal Mission gebruiken voor jouw Global Mission. Jouw op jouw pad opgedane kennis en ervaring en waarheid en inzicht en skills en licht gebruiken om anderen ook weer op hun pad te helpen.

Deze verschillende startpunten vragen – letterlijk – om een verschillend startpunt van de opleiding. Daarom bestaat de opleiding uit drie delen. En na elk deel kun je uitstappen. Zonder kosten, zonder problemen en zonder gedoe. We veranderen steeds weer, en zo hoort het. Je hoeft geen keuze te maken waaraan je vervolgens vast zit. Vrijheid rules. Free to Fly.

Op de volgende pagina’s staan de drie delen
beschreven, in alles wat ervoor nodig is en in alles wat het je oplevert. Inclusief data en tijdinvestering. Inclusief wat je kunt verwachten van mij en wat ik verwacht van jou. Inclusief waaraan je wettelijk gebonden bent, en inclusief waar jij wettelijk recht op hebt.

Zo kun je een weloverwogen keuze maken: wil ik wel Freedom To Fly Coach zijn?