Ik zit in een waaaaanzinnnig warme woeste flow en ben een heleboel nieuws aan het creΓ«ren en uitzetten en schrijven en maken. Waar je heel veel aan gaat hebben. En waarvan een deel gratis en voor noppie is.

Omdat het tijd is om alles, als het ware, te upgraden.

En ik wil dat daarvan zoveel mogelijk mensen kunnen meegenieten en erop mee kunnen liften omdat ik nou eenmaal, net als altijd, heel veel impact wil hebben.

Daar ben ik wel achter: een van de wijzers op mijn kompas is de mate van impact. Positieve, blijmakende, upliftende, ontsluierende levensverheerlijkende impact. Dat wil ik!

Hieronder vind je een lijst. Ik ben nog niet zover dat je je overal op kunt aanmelden maar ik wilde je gewoon vast op de hoogte brengen. Zodat je misschien voor jezelf vast wat keuzes kunt maken.

Ik ga over alle dingen op de lijst uitgebreid en transparant en in detail schrijven hoor – alles zal heel duidelijk worden! Met Q&A sessies voor als je vragen hebt. Voor nu heb ik de antwoorden ook nog niet, maar dat komt dus in de loop ernaar toe.

Dus genoeg gekletst, hier de lijst, ter info en om samen vast ernaar uit te kijken!

Whoohoo, expand-on!
Let’s Walk with Clarity upon this Earth

πŸ˜ƒπŸ’“TADAAAAA – DE BERUCHTE LIJST πŸ’“πŸ˜„

β₯ Alles in een nieuw licht 2022 | Vraag na vraag beantwoord

Een nieuwe serie in The Freedom To Fly | Free Webinars, omdat het gewoon hoog tijd is! Deze webinars zijn voor iedereen en komen in Love and Light TV en Podcast te staan. Ze vervangen de serie ‘Alles in een nieuw licht’ die er nu is.

Meer info volgt deze week nog, WebinarGeek is de laatste inschrijf-probleempjes aan het oplossen πŸ™‚

πŸ“Œ 3 aug, 5 aug, 7 aug, 9 aug, 11 aug – altijd van 20-20.30 uur

……….

β₯ Opleidings-Tweedaagsen: De Mastery Serie
(los van elkaar te volgen)

Elk van deze Opleidings-tweedaagse is enorm helpend voor het leven van alledag, voor iedereen, in deze nieuwe tijd. Maar de dagen zijn ook enorm geschikt voor coaches, therapeuten en opleiders. De inzichten en de kennis, het materiaal en de werkvormen gaan jou zeker verder brengen in jouw eigen praktijk en zijn een perfecte aanvulling op wat je allemaal al te bieden hebt. Uitgebreide info volgt snel. De Tweedaagsen zijn ook los van elkaar te volgen en je kunt je los inschrijven.

Deze opleidingsdagen vallen samen met de drie nieuwe boeken die gaan uitkomen met dezelfde titels. Ik zal daarin materiaal, casussen en interviews met deelnemers van de opleiding gebruiken en andersom. Altijd alleen met toestemming natuurlijk!

πŸ“Œ Energy Mastery | 2+3 september
πŸ“Œ Money Mastery | 9+10 september
πŸ“Œ Time Mastery | 16+17 september

……….

β₯ The Womb of the Goddes – reis naar Engeland

Deze reis is zo enorm levensveranderend dat ik niet eens weet wat ik er nu over kan zeggen wat er recht aan doet. Binnenkort ga ik de pagina die erbij hoort weer beschikbaar maken. Dan kun je je hart ophalen aan het ebook en de film (een van 18 minuten en een van 5). Hoe ik alles in elkaar ga draaien weet ik nog niet, maar voel je de thrill, dan kun je vast de data in je agenda zetten πŸ˜‰

Het zal er helemaal anders uit gaan zien als voorgaande jaren en tipje van de sluier: Na mijn bezoek vorige maand is me veel duidelijk geworden, onder andere dat de Crystaline Vibration nu deel is van The Womb of The Goddess en dat ze er klaar voor is deze in je herboren te helpen worden. Wil je meer weten, lees dan de mailtjes ‘Struikelen over een haar’ want in feite vertel ik daar het verhaal.

πŸ“Œ21 tm 27 september

……….

β₯ De MoneyFlow opleiding

Ik ben dit nog volop aan het ontwikkelen en ben er super excited over! Omdat ik mezelf dit al jaren geleden al zag doen maar toen niet wist dat het nog een paar jaar zou duren. Bizar hoe dat soms gaat. Maar even voor de duidelijkheid: MoneyFlow heeft vooral alles maar dan ook alles te maken met kunnen, durven en willen ontvangen. En laat het daarover nu net ook gaan tijdens de webinars van Alles in een nieuw licht 2022.

Wat ik al weet: de tijden zullen in blokken zijn. Hoe en wat precies moet ik nog uitwerken/-denken. Helemaal hybride in elk geval: een kortdurende intensieve opleiding maar zo dat je jouw dagelijks leven – inclusief bijvoorbeeld kinderen en werk – gewoon door kunt laten lopen. Met veel kennis en informatie, veel opdrachten en samenwerk-momenten (nooit verplicht). Kortom: een hele nieuwe manier van opleiden, een hele nieuwe vorm! Alles wordt opgenomen en komt in een Showcase in Vimeo, en blijft beschikbaar.

In elk geval horen de webinars van The Money Program bij de lesstof. Dit is een webinarreeks die alleen voor deelnemers van The Freedom To Fly is, maar die dus nu ook deel gaat uitmaken van deze opleiding.

Ook het boek Money Mastery zal deel gaan uitmaken van deze opleiding.

πŸ“Œ Lesdagen: 30 sep – 3 okt, 28 okt – 30 okt, 25-26 nov
πŸ“Œ Webinars The Money Program: 30 sep, 2 okt, 27 okt, 29 okt, 25 nov van 20-21.30 uur

……….

β₯ De opleiding
Kinderen van nu – Opvoeden zonder Schuld, Schaamte en Oordeel

Voor iedereen met kinderen, of werkend met kinderen, of werkend met ouders of werkend in onderwijs (of all of the above πŸ˜‰)

Ook bij deze opleiding zullen de tijden in blokken zijn. Hoe en wat precies moet ik nog uitwerken/-denken. Helemaal hybride in elk geval: een kortdurende intensieve opleiding maar zo dat je jouw dagelijks leven – inclusief bijvoorbeeld kinderen en werk – gewoon door kunt laten lopen. Met veel kennis en informatie, veel opdrachten en samenwerk-momenten (nooit verplicht). Kortom: een hele nieuwe manier van opleiden, een hele nieuwe vorm! Alles wordt opgenomen en komt in een Showcase in Vimeo, en blijft beschikbaar.

Deze opleiding valt samen met het nieuwe boek die gaan uitkomen met dezelfde titel. Ik zal daarin materiaal, casussen en interviews met deelnemers van de opleiding gebruiken en andersom. Altijd alleen met toestemming natuurlijk!

Verder zie ik voor me dat deze opleiding gaat leiden tot een opleiding tot kindercoach binnen het gebied Opvoeden zonder Schuld, Schaamte en Oordeel. Maar we gaan het zien. Ik word er in elk geval heel, heel blij van (en ook een beetje sentimenteel – wegpinkende tranen enzo).

πŸ“Œ 4-6 nov, 9-11 nov, 18-20 nov

……….

Nog even dit
Op jouw reis wens ik je niets dan goeds. En soms het juiste woord op het juiste moment, nΓ©t even die reminder die je nodig hebt, een duwtje in je rug. Ken je mijn Podcast, Videokanaal en Blog al?

Deze bibliotheek met afleveringen geeft de wind in de zeilen voor jou. Voor alle info en om te luisteren, kijken en lezen ga naar Love and Light Podcast+TV+Blog.

Ik hoop dat je vindt wat je zoekt ❀︎
https://mariekezwinkels.com/podcast-tv-blog/

Photo by Simon Berger on Unsplash

Klik hier voor Love and Light Podcast+TV+Blog
https://mariekezwinkels.com/podcast-tv-blog/

Schrijf je in voor de eerste module van The Money Program – Veiligheid en Vertrouwen
https://mariekezwinkels.com/inschrijven/

Klik hier voor Webinars waaraan je gratis kunt deelnemen
https://mariekezwinkels.com/mijn-webinars/

Klik hier voor Facebook posts over uiteenlopende onderwerpen, acties en kadootjes
https://www.facebook.com/MariekeZwinkels.Pagina

Of kijk gewoon op de website en vind antwoord op al jouw vragen:
https://mariekezwinkels.com

#lovefreedomsafetypower

Let’s Walk with Clarity upon this Earth