Eerst even dit:
Alles wordt anders!

In 2022 start er een nieuwe groep, nieuwe stijl! Joehoe! En daarin stop ik al mijn ervaring van de drie groepen die geweest zijn. Vooral de vorm gaat veranderen: Leerjaar 1 wordt ook in groepsverband gegeven bijvoorbeeld. Dat is namelijk zó leuk en zó waardevol gebleken.

Alles gaat sneller, vloeibaarder, dus deze opleiding vloeit mee in haar nieuwe vorm. Het wordt gewoon beter! En leuker! Dankbaar en blij ben ik, dat deze opleiding met me mee groeit. Dankbaar voor alle coaches die zoveel moois hebben laten (in-)zien.

Ondertussen…

Kun je hieronder gewoon lezen wat nodig is om te zien of dit iets voor je is. Ondanks dat het wat verouderd is – en we zijn knetterhard aan het werk om alles shiny new te maken! – blijft wat hier staat toch wel de basis. Met een andere perspectief inmiddels en vanuit een groter plaatje, maar toch.

Voor jouw oriëntatie, nu, geeft het jou genoeg beeld. En boek rustig een gratis Oriëntatiegesprek (onderaan de pagina) om door te vragen!

NA MEI PAK IK DIT OP EN GA IK ER ALLES OVER DELEN, VIA MIJN NIEUWTJES EN SOCIAL MEDIA, HOU HET EVEN IN DE GATEN 

Het ebook

Laatst gewijzigd en actueel sinds: juni 2021

Het Zoom webinar

Dit webinar is van 2020. Het behandelt de grote lijn en er zijn interessante vragen en antwoorden, maar voor alle juiste en actuele informatie verwijs ik naar het ebook van juni 2021.

Oriëntatie

Lees hier het ebook of beluister de Podcast ‘Uit de Illusie. In jezelf. Daar waar alles klopt.

Bekijk of beluister (als een Podcast) hier de serie Alles in een nieuw licht van Love and Light TV.

Luister hier deze Podcasts van Love and Light Audio (liefst in deze volgorde).

Lees hier het ebook The Freedom To Fly
Laatst gewijzigd en actueel sinds: januari 2022

Boek hier jouw gratis Oriëntatie Gesprek

Let's Walk with Clarity upon this Earth