Waarom zou je je vows breken?

Mind+Eye opener

Breaking your vows. Waarom zou je? Nou, dat zal ik uitleggen. En ken je iemand die dit ook interessant vindt, of voor wie dit waardevol zou zijn, misschien jouw eigen klanten wel, hoop ik dat je dit deelt!💕😍

Je hebt drie lagen van bewustzijn: je conscious mind (dat is gewoon wie je hier, nu, bent), je subconscious mind (dat zijn zeg maar al je patronen op allerlei gebieden, van hoe je je tanden poetst tot en met hoe je reageert op een situatie), en je unconscious mind.

Al deze info wordt als het ware ‘gewist’ als je sterft. Behalve de info in jouw unconscious mind. Deze neem je mee naar een volgend leven. Want de patronen en de info die daar zitten, die helpen je jouw plannetje uit te voeren. Ze helpen je de situaties en realities te manifesteren die precies de data opleveren die je wilde verzamelen, toen je begon aan jouw rondje levens. In een allereerste leven zie ik dan ook vaak het ‘hoofdthema’, dat leven waarmee je de rest van de cyclus als het ware opzet. Zeer ingenieus allemaal, en tegelijk zo simpel en doeltreffend.

En als jouw grootste verlangen, jouw personal mission ‘vrij zijn’ is, dan zal jouw realiteit dus altijd aan je teruggeven waar je nog niet vrij bent. Zowel in jouw conscious, subconscious als unconscious mind.

Met ‘nog niet vrij bent’ bedoel ik te zeggen: stukken in jezelf, van jezelf, die nog niet geloven dat jij helemaal heel bent, dat je een powerful reality creator bent, dat je vrij bent, dat je goed genoeg bent, dat je een divine spark of light bent.

En als je je ontwikkelt, als je groeit en steeds meer en meer van jezelf kunt zijn, doordat je jouw eigen shit opruimt, doordat je jouw mindset verandert, doordat je als het ware ‘studeert’ aan het leven en gaandeweg onderzoekt en vindt wat voor jou werkt en waardevol is, wat wel en niet past, dan wordt je meer en meer vrij, precies zoals je wilde. Hou je steeds meer van jezelf, precies zoals je wilde.

Maar sommige patronen, gewoonten, sommig gedrag of sommige gedachten, die blijven soms terugkomen. Hoe ver je ook bent op jouw weg naar vrijheid en zelfliefde, hoe gecommitteerd je ook bent, hoeveel je er ook ‘aan doet’, soms BLIJFT iets steeds maar terugkomen.

En denk je misschien: mijn god! Waarom blijft dit zichzelf elke keer herhalen? Waarom stoot ik steeds tegen dit onzichtbare plafond, ondanks alles wat ik al heb gedaan? En wat ik doe? En ik WEET zelfs gewoon zeker dat ik het niet eens geloof? Waarom lukt het me dan niet?

Denk bijvoorbeeld aan je niet kunnen of durven uitspreken. Aan een eindeloze struggle met geld. Aan het maar niet voor elkaar krijgen jezelf in een andere, betere positie te zien. Aan een steeds terugkerend patroon waarin je jezelf opgeeft, anderen voor laat gaan, ookal weet je echt beter.

Wat is nu het geval? In jouw unconscious mind zitten eventuele vows die je hebt afgelegd.
+ Bijvoorbeeld een Vow of Silence. Dat uit zich dan, dat je je nooit comfortabel voelt te spreken, niet echt. En al helemaal niet in het openbaar. Dat je moeite hebt te zeggen wat je werkelijk denkt of voelt. Dat het heel lastig voor je is jouw waarheid te spreken.
+ Of een eed die je ten aanzien van God hebt gezworen, dat je jezelf opgeeft en jouw leven in het teken staat van dienstbaarheid.
+ Of een Vow of Poverty: je kunt blijven visualiseren en affirmeren tot je een ons weegt, maar het lukt gewoon niet.
+ Of jezelf gewoon niet als groot, veel waard of belangrijk kunnen zien. Altijd dat gevoel van ‘ach, ja, maar ik ben nog niet zover’ ondanks alles wat je al gedaan hebt. De eeuwige student, nooit de teacher.

Jouw reality, als jouw beste vriend, zal je erop BLIJVEN wijzen. Omdat jouw reality weet wat jij werkelijk wilt: vrij zijn. In zowel jouw conscious, subconscious maar ook in jouw unconscious mind.

Wanneer dit een HomeGoing Lifetime voor je is, een leven waarin je je helemaal gaat herinneren wie je werkelijk bent, dan wil je ALLES vrij hebben. Ook jouw unconscious mind. Het is een leven waarin alles samenkomt, a lifetime of wrapping up loose ends.

En dus, op enig moment, zullen zij die helemaal vrij willen zijn, zich bezighouden met Vow Breaking.

Als je eenmaal aan de slag gaat met vowbreaking merk je heel erg snel verschil in jouw realiteit. Het is immers niet meer nodig je te wijzen op jouw patroon, je bent bevrijd! Precies wat jouw bedoeling was.