Het gevolg en de gevolgen daarvan

Gesprekken met mijn team, Mind+Eye opener

Together & Content

Okay het is vroeg, en eigenlijk wilde ik nu Struikelen over een haar Deel 4 schrijven, maar dit is effe belangrijk. Ik krijg zulke gave info van mijn team dat ik het écht even moet delen. Waanzinnige nieuwe inzichten hier.

Ik had dus gekozen voor Together&Content.

Gisteren plaatste ik een bericht in een groep en het werd weer als spam aangemerkt. Ik snapte er niks van, want het was Struikelen over een haar Deel 3. Wat staat daar nou in wat niet ‘goed’ is, dacht ik? Wat moet ik er nu mee? Hoe dan? Wat dan?

Ik werd gestressed: al de 6e keer dat er zoiets gebeurd dit jaar! Straks wordt mijn account geblokkeerd ofzo, dat wil ik niet. Straks ben ik wéér niet zichtbaar als ik iets post. Argh. I love dit platform, ik weet en snap dat niet iedereen dat zo voelt maar ik nu eenmaal wel 🙂

Dus ik ging googelen: waar hou ik me niet aan de richtlijnen, wat doe ik dan wat niet past? Er stond bij dat het door technologie was geconstateerd – dus ergens moest er iets automatisch gaan. Ik heb geen enkele lading zitten op het mij begeven binnen een kader. Dus ik voel me dan ook totaal niet gecensureerd of beperkt. Maar ik voelde wel machteloosheid, het niet snappen en dus geen controle hebben over de situatie. Ik wil dan gewoon weten hoe het werkt en wat nodig is, waar die kaders liggen, zodat ik niet tegen de rand ervan aanstoot en geen gedoe krijg. Het doet me altijd denken aan Dr. Bibber. Zo’n keiharde BZZZZZZ als je tegen een grens aanloopt.

Ik appte Angelique van Cleef, van Online Marketing Done for You. En ik sprak Peter. En mijn zoon zat op het balkon en hoorde me en kwam naar binnen om mee te denken en helpen.

Ik had het allemaal niet zo door….
Maar ik werd vanmorgen wakker en overdacht het hele gebeuren – best een tijdje mee bezig geweest, wat laat mijn Reality me zien? Wat voel ik? Waar zit het? – en zag ineens: Oh joh! Together!

Ik heb nog nooit eerder hulp gehad bij zoiets, op deze manier. Ik las terug in onze app en Angelique heeft gewoon tussen 10-11 in de avond met me zitten appen! Hoe lief! Ik herinnerde me dat ik gisteravond een laatste appje stuurde om te bedanken dat ze er effe voor me was, en ik realiseerde me, dat zou ik eerder nooit gedaan hebben, haar appen erover, iemand anders vragen wat ze ervan denken. Dan had ik het alleen opgelost. Had ik mijn energetisch werk gedaan, had ik mijn eigen keuzes gemaakt zonder er focus op te leggen en had ik zelf uitgevogeld hoe het zat en wat er was. Ik zou ook nooit Peter hebben gesignald. Echt nooit. Daar zou ik niet eens aan gedacht hebben. En ik zou ook niet het gesprek zijn aangegaan met mijn zoon, niet hebben gedacht zoals nu: o, even luisteren naar wat hij ermee zou doen. Zo is Ease&Grace namelijk het makkelijkst te realiseren – kan het je ook echt aanraden als dat is, wat je wil.

Maar to be fair: hij zou het nooit gehoord hebben en nooit naar me toe gekomen zijn. Want dat is hoe je Reality werkt: het geeft je de omstandigheden zodat je kunt ervaren wat je kiest, de flavour die je wilde. Als een ijsje: allemaal ijs, allemaal in principe hetzelfde maar met oneindig veel smaakjes. En jouw Reality is als een lieve aardige glimlachende ijscoman die je jouw favoriete ijsje of coupe, in de smaak die je wilde, aanreikt. En ik had gekozen voor Together.

Dit waren mijn inzichten, toen ik er eens over nadacht en terug keek: Ik zat gisteren echt in de Human Being Experience. Maar, ik had gezegd Together&Content, en dat heb ik ervaren. Peter was er voor me. Angelique was er voor me. Mijn zoon was er voor me.

Amazing!
Dus met Together&Content komt ook een bepaalde mate van controle loslaten. En hulp accepteren. Loslaten dus, en ook erna inzien en voelen, nee, ervaren, hoeveel hulp er is. Heel anders als met Ease&Grace, daarbij was ‘zelf (even snel) doen’ gewoon vele malen makkelijker.

Ik ben uit de groepen gegaan waar het bericht (en de vorigen) zo werden gezien en ik vroeg me af, waar was dat dan goed voor? Ik realiseerde me: daar was ik OOK alleen. Ik postte wel, maar las er eigenlijk niks tot zeer weinig, was er niet echt onderdeel van. Was niet samen. En dat hoef ik ook niet. In groepen zijn, samen, dat is me gewoon teveel energie.

Daarna kwam mijn team
Ze zeiden, ondersteunend as ever: You are bright and you are fast indeed! Waarop ik zonder erbij na te denken zei: I feel content! Ik moest er gewoon om lachen. Daar was ‘ie, de tweede, naast Together. Content over de hele situatie. Heerlijk.

Ze zeiden: we love how you already get what you wanted.
En tevreden en wel voelde ik er een beetje in en toen zei ik: I also feel that this contentment is more of this Earth than Ease&Grace. Those feel more distant now, like nothing could touch me. En ze zeiden: We agree. Content is a good experience to have on the planet. And one that is hard to have anywhere else.

Dus ik zei: Okay. So just as with Ease&Grace I am determined to have this as my compass. But… I feel myself looking for safety here.

En daarop zei mijn team: Safety is your foundation. Bone Deep Core Safety. We are here. You are Safe.

Love, Freedom, Safety, Power. They are yours. They ARE. This world is woven from them.

Now, when you experience difficult circumstances and whenever you feel powerless, you can still go back to that, to what you know. En ik dacht: ja tuurlijk. Een nieuwe game, nieuwe keuzes, maar de manier waarop ik mijn proces voer, dat is eigen gemaakt, van mij. Al je skills die je hebt opgedaan tijdens de vorige game, terwijl je ‘m uitspeelde, heb je nog steeds. Ik kan die ook inzetten bij het spelen van deze game. En nu zie ik: dat zijn de Male en Female powers. Kijk maar: Wisdom, Sensuality, Creativity, Presence, Vulnerability, Discovery. Ik zet ze allemaal in, in zo’n proces. Dat zijn mijn tools, in het SPELEN van de game, op zichzelf. En niet per sé de tools IN de game.

En ze gingen verder: The tracks Together&Content will give you experiences WITHIN this experience. Another dimension, so to speak, to be had WITHIN the experience of Love, Freedom, Safety and Power.

– Dus je hebt je skills, in het spelen van de game op zich.
– Je hebt de game, die is gewoven van Love, freedom, Safety en Power en op dat fundament kun je altijd ‘terugvallen’, dat is altijd beschikbaar, en daar kom je door het inzetten van je skills.
– En je hebt daarin, binnen die game, tracks die je kiest, waarover jouw karretje als het ware rijdt.

Ik riep uit: OMG! So interesting this!
Waarop ze zeiden: We know! Life on the planet is highly enjoyable!

Met die weergaloze uitspraak beindig ik deze post.
Ik hou hiervan. The Mastery of Life on the planet.

En mocht je nou denken: ik wil ook die tracks helder, doe dan mee met de komende Energetic Update maandag. Want dat is, wat we gaan doen, als onderdeel van het feestje. Het vieren dat jij, hier, nu, BENT.

Let’s Walk with Clarity upon this World

Original Photo by Helena Lopes

Klik hier voor Love and Light Podcast+TV+Blog
https://mariekezwinkels.com/podcast-tv-blog/

Schrijf je in voor de eerste module van The Money Program – Veiligheid en Vertrouwen
https://mariekezwinkels.com/inschrijven/

Klik hier voor Webinars waaraan je gratis kunt deelnemen
https://mariekezwinkels.com/mijn-webinars/

Klik hier voor Facebook posts over uiteenlopende onderwerpen, acties en kadootjes
https://www.facebook.com/MariekeZwinkels.Pagina

Of kijk gewoon op de website en vind antwoord op al jouw vragen:
https://mariekezwinkels.com

#lovefreedomsafetypower
#thefreedomtofly

Let’s Walk with Clarity upon this Earth