Struikelen over een haar | Deel 4

Mijn waarheid en licht, Mind+Eye opener

Crystaline Vibration – The Age of Impeccability

‘Mijn team herinnerde me aan een tekst van Metatron. De eerste keer dat ik het zag, had ik er een diepe afkeer van. Het woord impeccability alleen al. Getver. ‘

…………………..

Eindelijk dan het laatste deel. Ik kan maar beter niets meer beloven want jeeminee het leven komt ertussen als nooit tevoren. Offeh, niet ertussen. Het leven is gewoon anders nu. Punt.
Ik ben nogal excited over deze mail! Omdat hier alles samenkomt, duidelijk wordt en heel veel richting geeft. Want kijk: we zijn een nieuwe game begonnen. En jouw plan is dus ‘uitgespeeld’ in de vorige game. En nu heb je een nieuw plan. Maar… als je iets van Timelines snapt… dit plan is nu altijd al je plan geweest. Zo werkt dat, met Timelines. Dit is nu jouw next phase.
Hiervoor ben je gekomen, hiervoor ben je geboren. De illusie van ooit ‘klaar’ zijn, nahhhh…. Dat gaat ‘m niet worden. Zodra we dat punt hebben bereikt gaat er – letterlijk – een Nieuwe Wereld voor ons open. En ik denk, dat als ik heeeel ver uitzoom, ik kan zien dat we het altijd al geweten hebben, dat we hier zouden komen. Ook al tijdens de vorige game. Alleen wisten we niet of het dit leven zou lukken. Het vorige plan – zeker. Maar dit, nu, erbij in dit leven, nee. Maar je hebt het gehaald! Je bent er! Een shiny new plan, en tegelijk, altijd de bedoeling.

…………………………….

Deel 1 ging over WAAROM het juist nu zo belangrijk is te kiezen – belangrijker dan ooit te voren. Over hoe je nog nooit zoveel impact hebt gehad op je eigen leven als nu, nog nooit zoveel invloed. Over hoe we alles opnieuw aan het kiezen zijn – een geheel nieuw spel.
Deel 1 gemist? Lees het hier.
https://mariekezwinkels.com/…/struikelen-over-een-haar…/

…………………………….

Deel 2 ging over hoe het allemaal begon, deze helderheid over wat we aan het doen zijn. En ik vertel wat er in Engeland gebeurde, toen Peter en ik trouwden.
Deel 2 gemist? Lees het hier.
https://mariekezwinkels.com/…/struikelen-over-een-haar…/

……………………………

Deel 3 ging over waarom het naast magisch en wonderlijk ook een beetje klote was. Hoe het wrong (wringde?) en schuurde en hoe er uiteindelijk keuzes werden gemaakt die heel, heel veel impact hadden.
Deel 3 gemist? Lees het hier.
https://mariekezwinkels.com/…/struikelen-over-een-haar…/

……………………………

De terugweg was dus een heerlijke stroom waarop we naar huis konden varen. Aligned. Gezellig, liefdevol, leuk. Kletsen en zingen en muziek. En heel veel lachen – we zijn nogal flauw, allebei, en vinden dat nogal hilarisch, allebei.

We kwamen aan bij de boot en sjonge, Brexit liet zich gelden. Eerste boot gemist, tweede ook. En we zagen borden: je hebt een negatieve test nodig. We keken elkaar aan. Eh. Die hebben we niet. Maar we besloten Ricky Gervais’s nieuwe show op de telefoon te kijken in plaats van te stressen en we zouden wel zien. We konden toch niet uit die file daar. Slechtste geval: we werden teruggestuurd en moesten gaan testen en daarna nog eens proberen. Ok.

Ik checkte nog even met mijn team: moet ik iets doen? We’re on it, zeiden ze.

Bij het hokje aangekomen vroeg een aardige meneer naar onze paspoorten, keek ons aan om de beurt en gaf ons een wit vel met een kristal erop. Zo’n grote sneeuwvlok. En hij wuifde ons door. Geen idee wat dat betekende, maar ok. We kwamen bij een splitsing en werden na een blik op het witte vel dat achter de voorruit lag gedecideerd doorgewuifd naar links. Ok. Bij het volgende hokje van DFDS zei de meneer: ik ga jullie omboeken naar Calais, dan ben je er sneller, scheelt een uur. Ok. Snel rijden, jullie zijn de laatsten, ze wachten op jullie, quick as you can! Ok. En we zaten op de boot.

Zoals je ziet: de keuze voor flow, samen in flow – die keuze om te struikelen over die haar en het vervolgens aan te gaan en erin te kiezen, het werd zichtbaar in Fysical Plane Reality. Zo werkt het.

En nadat we in Nederland waren aangekomen pakte ik langzaam alles weer op. En leefde ik toe naar het eerstvolgende weekeind: het Business Retreat van Remembering The Plan, in Groningen.

In die dagen voelde ik heel veel gebeuren. Ik zag ook veel gebeuren. In de loop van mei waren de deelnemers van Remembering The Plan zo af en toe binnen komen waaien en ik had wel in de gaten dat ze door een lastig en soms zelfs heftig proces gingen. De hele maand mei was ik afwezig, en die kans hadden ze gegrepen.

Elk van had op een geheel eigen manier een fase bereikt die ik helemaal herkende: de fase van impeccability. Ik zag in hun systeem hoe kleine draadjes van tja, ik noem het maar even ‘negativiteit’ heeeeel subtiel binnen waren gedrongen. Een gedachte hier, een gedachte daar, en deze gedachten niet direct serieus genomen en de aandacht gegeven die voor henzelf – uit zelfliefde – nodig zou zijn geweest om er weer clear van te zijn. In plaats daarvan deze gedachten toegelaten, toegestaan dat ze gingen ‘leven’ in hun systeem. En ‘leven’ deden ze. Ze groeiden. Maakten nieuwe gedachten, die erop aanhaakten, en die groeiden ook. Het werd een stelsel van gedachten en gevoelens en ze gingen er ook naar handelen: ze begonnen erover te praten, erin te geloven, het werd waarheid, het werd bijna een wezen in henzelf waardoor ze, allemaal, op eigen manier en met eigen subtiele verschillen, de verbinding met henzelf volledig kwijt waren geraakt. Ze voelden zich slecht. Ze voelden zich alsof ze jaren terug waren gezet. Ze voelden zich haast ‘overgenomen’. Ze voelden zich verloren. En ze voelden zich alsof ze er niet meer uit kwamen.

En toen was dus dat weekeind, en ik kon het allemaal zien, en ook hoe het gekomen was en ik dacht: djiezes! Die haar! Struikelen over een haar! Dit is dus wat er gebeurt als je er niet over struikelt! Wat ik herken, wat ik zelf zo vaak gedaan heb voor ik door had hoe je wel kunt struikelen over een haar! Divine timing: zij in Nederland dit proces, ik in Engeland mijn proces. Hier kwam alles samen.

En ik legde aan hen uit wat ik zag en te zien kreeg:
Wanneer je als het ware onderweg bent naar de Crystaline Vibration kom je altijd door de fase van Impeccability. Dat betekent dat je een soort van ultieme verantwoordelijkheid moet nemen over de gedachten die je hebt bij de ervaringen die je hebt. Omdat elk flintertje waar je jouw macht weggeeft aan een ander, aan omstandigheden, een opening geeft, een opening om te kunnen gaan woekeren.

Je kunt het je gewoon niet meer veroorloven.

Ik kreeg dit plaatje te zien: een enorm licht waarin een héél klein haarscheurtje komt, waarin vervolgens niet-licht stroomt. Dat niet-licht is niet slecht, heeft geen intenties of mind, het IS. En waar een haarscheurtje zit, stroomt het in en dan wordt dat haarscheurtje wat dikker en groter en het wordt een scheur en dan een kloof en er komen van daaruit andere haarscheurtjes want die passen er zo goed bij en zo vindt het een weg in je systeem. Het vertakt en breidt uit. Elk van de deelnemers had hetzelfde in hun systeem: heel oneerbiedig zag het eruit als een woekerende schimmel van donker, in alle lagen – alle dimensies. Het was diep doorgedrongen, in die maand dat ik weg was. het was een heel ‘ding’ geworden.

Je kunt het je gewoon niet meer veroorloven, en nu zie je, waarom, zei ik tegen hen.
Je voelt het gevolg van wanneer je het wel doet, de afglijdende spiraal, de massa die het krijgt. Uit zelfliefde, uit trouw zijn aan jou, kun je het je gewoon niet meer veroorloven.

En dat was meteen ook het gave eraan: perfect timing. Want we hebben wekelijkse sessies, en als ik die maand niet weg was geweest, hadden ze deze ervaring nooit kunnen hebben. Want dan waren ze in ons gesprek steeds weer een soort van ’terug in zichzelf’ gezet, door ons gesprek. Was het gewoon honderd procent zeker nooit zover gekomen. Maar het moest zover komen, want ze hadden deze ervaring nodig want door deze ervaring konden ze kiezen.

Mijn team herinnerde me aan een tekst van Metatron. De eerste keer dat ik het zag, had ik er een diepe afkeer van. Het woord impeccability alleen al. Getver. Zo streng, zo niet liefdevol – dacht ik toen nog. Later, toen ik geleerd had te struikelen over een haar, toen zag ik hoe liefdevol, juist, hoe ultiem liefdevol en eerlijk en met onvoorwaardelijke trouw aan jezelf. Lees zelf maar:

…………………………….

Manifesting Creation on The Path of Mastery

TRUE love is a frequency. It is not passion, it is not romance, and it is not sexual.

How many of you have truly, fully manifested the joy and abundance you desire?

We will answer that. Very very few. So if it’s so clear why isn’t it easy? You see to manifest your desired creation, you must do so within a part of the brain beyond the personality ego aspect. Yet in order to access that part of the brain, in order to access the Divine Mind, one must master the personality ego aspect.

There lies the missing key ! And Dear Ones, there are no short cuts, there are no by passes, there are no cheat sheets! There is but one way, and it involves WORK ! It requires discipline and devotion, and those must be applied in love ! That key is impeccability. Dear Ones, the closer you get to light, the stronger you attract the dark. It is in a real sense spiritual physics & etheric electromagnetics. Pure positive energy has the greatest attraction to negative energy.

So you must have the wisdom, the humility, the strength and discipline to deflect it. There is another law of physics that you must understand, and that is when you achieve the crystalline vibration, called impeccability you rise above magnetic duality attraction and enter a field called zero point. That is blissful detachment.

You are on the Earthplane to learn creation, responsible creation. You have a great teacher called cause and effect. On the path of Mastery you will in time learn to manifest your reality in co creation.

……………………………

Nou goed, dit alles gebeurde meteen de eerste uren van de retraite. En de rest van het weekeind: Fenomenaal. Elk van de deelnemers ruimde zelf dat ‘wezen’ in henzelf op – elk op een eigen manier en elk volledig verantwoordelijkheid ervoor nemend.

Deze ervaring had hen in één maand tijd iets geleerd waar je anders jaren, misschien wel levens, over kan doen. En elke deelnemer koos voor Impeccability.

Dit is wat ik weet:
IMPECCABILITY LEADS TO MASTERY
En dit, dit is The Age of Impeccability. The next phase. En misschien – waarschijnlijk? ook voor jou. Niet voor niks heb ik ineens een enorme drive Energy Mastery, Time Mastery en Money Mastery neer te zetten, er een opleidings tweedaagse van te maken, er de boeken over te schrijven. Niet voor niks draait alles nu om kiezen. Om verantwoordelijkheid nemen.

En toen viel nog een ander kwartje: The Womb of the Goddess. Ik heb al herhaaldelijk aangegeven hoezeer het er veranderd is. Het meest opvallende daarin was misschien wel Stonehenge. Waar eerst elke steen een eigen stroom uitzond, hebben ze zich nu gegroepeerd en vormen portals waar doorheen een enorme hoeveelheid informatie en codes stromen. Maar eigenlijk is elke plek wel totaal veranderd. En als geheel, in The Womb of the Goddess, is dit nieuw: jouw Crystaline Vibration kan nu in The Womb of the Goddess in jou, Human Being Self, geboren worden. Je kunt deze als het ware ‘ophalen’. Of eigenlijk: het deel van jou, wat Crystaline Vibration is, ophalen. Geboren laten worden op aarde.

Ik zeg altijd al: in The Womb of the Goddess wordt er meer van jou geboren. Als je naar aarde komt neem je een bepaald deel van jezelf mee – alles kan niet, je bent HUGE! Maar daar, er wordt MEER van jou geboren in je fysieke lichaam. Meer van jouw licht, meer van jouw zelf, meer van jouw Light Being Self op aarde. Dat heeft grote gevolgen voor je leven op aarde.

Met Remembering The Plan voelde het steeds alsof we er naar toe zouden gaan – maar toch voelde ik ‘m niet. De deelnemers hadden al een paar keer gevraagd: gaan we nou? En steeds moest ik zeggen: ik weet het niet. Maar nu, nu wist ik het wel! Natuurlijk gingen we! na de keuze die elk van hen maakte was de weg vrij.

En je kunt ook. Gratis en voor niks meedoen. Als het ooit het moment was, is het nu. Als je ooit nog altijd eens wilde gaan, ga dan nu. Hier lees je er alles over: https://mariekezwinkels.com/the-womb-of-the-goddess-2022/

Zo. Het verhaal is verteld. Ik ben er blij mee, want het was nodig en belangrijk en het moest eruit. Ik voel een diepe rust nu. En ga van mijn zondag genieten, Ik hoop jij ook 💛

Let’s Walk with Clarity upon this Earth

#rememberingtheplan
#thewombofthegoddess
#theageofimpeccability

Image by Rachel Burkum from Pixabay

Klik hier voor Love and Light Podcast+TV+Blog
https://mariekezwinkels.com/podcast-tv-blog/

Schrijf je in voor de eerste module van The Money Program – Veiligheid en Vertrouwen
https://mariekezwinkels.com/inschrijven/

Klik hier voor Webinars waaraan je gratis kunt deelnemen
https://mariekezwinkels.com/mijn-webinars/

Klik hier voor Facebook posts over uiteenlopende onderwerpen, acties en kadootjes
https://www.facebook.com/MariekeZwinkels.Pagina

Of kijk gewoon op de website en vind antwoord op al jouw vragen:
https://mariekezwinkels.com

#lovefreedomsafetypower
#thefreedomtofly

Let’s Walk with Clarity upon this Earth