Ready for the next part

Mind+Eye opener

Vandaag is nog veel specialer dan ik al dacht. Na een periode van je nieuwe wereld stukje bij beetje bij elkaar kiezen is het nu tijd ’to consolidate’, zeiden ze vanmorgen toen ik in gesprek was met Corina tijdens haar Een op een Dag. Huh watte? Ja, ik wist ook niet precies wat het betekende dus ik zocht het even op. Ik las: Strengthen, reinforce, increase. Amplify, intensify, consolodate.

En toen:
Make (something) physically stronger or more solid.
Aha.

En daarna
Combine (a number of things) into a single more effective or coherent whole.
Aha!!

En ik zag het gebeuren: hoe keuzes stollen, tastbaar worden, langzaam ‘denser’ worden en zich manifesteren in Fysical Plane Reality. Jouw Reality. Hoe een heleboel kleine keuzes als draadjes bij elkaar worden gebracht en het op een gegeven moment één dikke, sterke kabel wordt, een pad waarlangs je kunt gaan. Die zo je toekomst inloopt, verankerd in die glorieuze Future Self die alles al gedaan heeft, doorleefd heeft en dus weet hoe het moet. Jou stralend naar zich toe staat te trekken, zeker en vol liefde en licht en joy en weten.

Ik zeg heel vaak: je wordt niet geduwd door je verleden, maar getrokken door de toekomst die je kiest.

En god wat voelt dat fijn na een periode van geen-bodem-onder-je-voeten eindelijk weer een beetje een gevoel van grip. Richting. Stabiliteit.

En nou ja, wat een -duh- gevoel kan ik daar soms van krijgen. Op een hele happy manier! Alles valt samen. Op deze dag buiten de Tijd worden de keuzes van afgelopen periode geconsolideerd en morgen, dan stap je erin. Bam. ready for the next part.

Ik zelf heb gekozen voor nieuwe tracks waarover mijn karretje rijdt. Een grote beslissing. De laatste keer dat ik dat deed is minstens tien jaar geleden. Ik postte er gisteren over, geheel onverwacht, en hieronder kun je lezen wat ik ermee bedoel – mocht je het nog niet gezien hebben.

Vanavond wordt de Energetic Update and Expansion een biggie. Dan kies ook jij jouw tracks, als je wilt. En worden deze ook geconsolideerd, en gaat het daarmee zo veel sneller en makkelijker. Het wordt een feestje – dat had ik al aangekondigd. Ik kon alleen nog niet vermoeden wat voor een!

En by the way…
Dit las ik net op de site, over de Energetic Update, hilarisch! Was ik alweer helemaal vergeten
‘Je gaat oude bekenden en long lost friends ontmoeten, je gaat berichten en boodschappen krijgen en… ze hebben nog een verrassing. Ik weet nog niet wat het is – zal ik waarschijnlijk ook niet achterkomen voor de 25e zelf. Maar ze hebben iets in petto en het gaat je hart vervullen met liefde tot het overstroomt. Hoe ik dat weet? Omdat ik het kan voelen terwijl ik dit typ – mijn hart ontploft zowat en tranen rollen over mijn wangen.’


De post van zondag 24 juli vind je hier: https://www.facebook.com/100002447043820/posts/pfbid02o2QbkDrW8MHgFJyaEwnAubtF7NWQ5gjRU5bihKGWdSeAVVfkjupqFBXb4bi9graPl/?d=n

En als dit resoneert, misschien zie ik je vanavond hier:[https://mariekezwinkels.com/energetic-updates-and-expansion], hoe dan ook, hele mooie magische reis💛

#euae

Original Photo by Francesco Ungaro on Unsplash

Klik hier voor Love and Light Podcast+TV+Blog
https://mariekezwinkels.com/podcast-tv-blog/

Schrijf je in voor de eerste module van The Money Program – Veiligheid en Vertrouwen
https://mariekezwinkels.com/inschrijven/

Klik hier voor Webinars waaraan je gratis kunt deelnemen
https://mariekezwinkels.com/mijn-webinars/

Klik hier voor Facebook posts over uiteenlopende onderwerpen, acties en kadootjes
https://www.facebook.com/MariekeZwinkels.Pagina

Of kijk gewoon op de website en vind antwoord op al jouw vragen:
https://mariekezwinkels.com

#lovefreedomsafetypower
#thefreedomtofly

Let’s Walk with Clarity upon this Earth