Oud jaar en nieuw jaar

Mijn waarheid en licht, Mind+Eye opener

En tot volgend jaar!

Ik werd waker met een buzz in mijn buik. Ik ga namelijk strakjes iets heeeeeel gaafs doen. Ik ga strakjes tekenen. Bij de notaris. Want dit magische mooie, bijzondere jaar waarin al het oude stopt en het nieuwe begint, dit is het jaar waarin ik van Eenmanszaak naar BV ga.

Een nieuw begin. Zo voelt het ook echt. Gisteren heb ik echt alles losgelaten – weer meer loslaten – wat ik dacht te ‘hebben’. En ik voel in mezelf een grote bereidheid helemaal opnieuw te beginnen. Alles wat gaat komen vanaf de grond af aan op te bouwen. Want komend jaar is het begin, van veel. En daarmee het einde, van veel.

Komend jaar is in elk geval het begin van The Fountain Totaalopleidingen. Waar dat heengaat is me zelf nog niet duidelijk. Maar dit weet ik wel: ik voel een enorme kracht in mij. Mijn buik en hart, ik heb al een paar keer gezegd: het lijkt wel een kerncentrale.

Warm, goud, en sterk. Heel krachtig. Een enorme hoeveelheid energie die ik nodig ga hebben, ga sturen naar mijn toekomst.

En die bereidheid, die zit ‘m in het geen enkele terughoudendheid voelen, geen twijfel, en daarmee dus ook alles eromheen en erin willen ontvangen. You have to let go of everything to be able to receive everything. Ik had in mijn hoofd mezelf er twee tot vijf jaar voor te geven. Maar Peter zei, tien. Geef het tien jaar, dat lijkt me logischer.

En daarmee kwam er een ontspanning in mijn systeem. Natuurlijk tien! Misschien wel vijftien. Of de rest van mijn leven. Who cares? Ik hoef geen succesvolle ondernemer te zijn, las ik bij Astrid Davidzon. Ik ook niet. Niet meer, in elk geval.

Succes zat ‘m bij mij nooit in de consensus maatstaven: hoeveelheid klanten, hoeveelheid omzet, hoeveelheid likes, hoeveelheid wat dan ook.

Mijn maatstaven waren: de juiste mensen, voor wie het zo precies de bedoeling was. De juiste dingen op het juiste moment. Bevrijding. Love, freedom, safety, power. Re-Merging back into One-ness. En daarna door: through the Portal of Selflove met The Whales. Daarna via impeccability en alles van dit jaar (vanavond meer daarover) naar Unconditional Love. En dan nu.

The Golden Aspect of Self.

En nu is alles anders. Alles voelt anders. Alles beweegt anders en vloeit anders. Ik hoef geen succesvol ondernemer te zijn. Ik wil succesvol Marieke zijn. Ik vertrouw erop dat iedereen zijn of haar weg weet te vinden. Alles is zooo beschikbaar, nu. Er is geen noodzaak, die drive is ontspannen nu, het IS er, nu. We zijn er. Na alles wat we met elkaar hebben meegemaakt: we zijn er.

En laat je door niemand iets anders wijsmaken: alles is beschikbaar. The whole shebang. The whole thing and everything.

Geen noodzakelijke stappen meer, geen nu-of-nooit.
We zijn er.
We zijn beland in The Golden Core.

Ik ga leven – op een andere manier. Hier. Nu. In mijn lijf. Mijn adem, mijn hart, mijn zijn. ik deed het al, natuurlijk. En toch is het nu anders. Next level.

Alles wat ik ben, neerzetten, IN de consensus.

Galexis heeft het me jaren geleden al verteld: First you will be Free outside of Consensus, be your Self outside of Consensus, be Whole outside of Consensus, then Consensus will be you.

En dat geldt voor jou ook. Dit is hoe je jouw Nieuwe Wereld vormgeeft. Je draait je om en kiepert zo alles wat je hebt ervaren en geleerd en meegemaakt de consensus in en bent thuis, hier, op aarde, helemaal. In jezelf en in relatie tot alles, wat ook weer jezelf is. Snappie? Jij bent het allemaal en alles is jou.

Dit jaar is het jaar geweest voor mij van Mastery. Van Fysical Plane Reality: Energy, Time en Money Mastery. Van Zelfliefde naar Unconditional Love naar Unconditional Love of Self. Dit jaar is het jaar geweest van het doorgaan, doorduwen en door-expanden en nu is de grote omkering er, voor mij.

Ik snap zo goed waarom ik al die opleidingen en al dat werk nog ‘moest’ doen in 2022. Al die opleidingen uitzetten, maar ook herinneren en opnieuw doorleven. ‘This year you will set your perimeters’, zeiden ze. ‘After that you will build upon that, fill it up, for years to come’.

Dus stapje voor stapje gaat het worden in 2023 en de years to come. Schrijven – waarvan ik hou. Opleiden – waarvan ik hou. En leven – waarvan ik hou.

Ik heb ook ontdekt dat ik een enorme visie heb. Alles wat ik ga doen met The Fountain Totaalopleidingen, de manier van lesgeven, de manier van opleiden, de totaalheid ervan – het meenemen van het hele Human Being systeem, alle dimensies.
– Heden, verleden en toekomst
– Fysieke, mentale en emotionele lichaam
– Conscious, subconscious en unconscious mind
– Kind, puber en jong volwassene ontwikkelfasen
– En daarin de Energy Mastery, Time Mastery en Money Mastery (wat ontvangen is)

Dat alles is in mijn visie de enige manier van echt opleiden. En ik ben me er volledig van bewust dat dit op het moment nog geen gemeengoed is maar dat gaat wel gebeuren. Ik kan het voelen. En misschien duurt het 50 jaar en maak ik zelf het hoogtepunt van The Fountain niet eens meer mee, ik begin er maar vast aan.

Voor wie dan, als je alles al bent?
Gewoon, voor hen die willen. Die er zin in hebben. Die het gevoel hebben dat het voor hen is, die de passie voelen en die er meer over willen weten. Die het interessant vinden, of er zichzelf in willen ontwikkelen en ontsluieren.

En ja, dat geld ook voor The Freedom To Fly. Want dat blijft relevant: jezelf ontsluieren, jezelf onthullen, het is een magisch, heerlijk en prachtig proces. Het is spelen, ontdekken, en daarmee eigenlijk waar alles om gaat. En er is een enorme vraag naar, manieren om te ontsluieren. Zo velen zijn de afgelopen drie jaar bewust geworden van zo veel meer. En iedereen zal zijn of haar eigen weg daarin vinden – no matter what.

Galexis heeft ook ooit gezegd: many of you start things you will never see the results of this lifetime. But that’s okay. You can always come back to see what it flowered into.

En zo voelt het nu. Na mijn ‘levenswerk’ van Re-Merging back into One-ness, na Mastery of the Fysical Plane, na het vervolg met The Whales en daarna Unconditional Love, nu ik ben aanbeland in mijn Golden Core, nu start ik iets nieuws – wat tegelijk de totaalheid is van alles hiervoor.

En ben bereid het helemaal te ontvangen – alles wat het inhoudt. Het hele proces, de ontwikkeling, de keren op mijn bek gaan en de keren dat het werkt, de zorgen en de stress en de joepiedepoepie en de opgeef-momenten en de doorpak-momenten en alles, alles wat erbij hoort.

En jij? Ik wens jou dat ook: helemaal alles ontvangen. Je hele Reality, totaal. Ontvangen like a boss en navigeren like a boss en leven like a boss. Ga ervoor. Geniet ervan. Geniet zelfs van het klote ervan. Leven op aarde is magisch mooi, nergens anders kan wat hier kan. Zuig het op, haal het door je heen, aard het. Breng god op aarde. Jij. Jij bent god op aarde.

Photo by Roven Images on Unsplash

Klik hier voor Love and Light Podcast+TV+Blog
https://mariekezwinkels.com/podcast-tv-blog/

Schrijf je in voor de eerste module van The Money Program – Veiligheid en Vertrouwen
https://mariekezwinkels.com/inschrijven/

Klik hier voor Webinars waaraan je gratis kunt deelnemen
https://mariekezwinkels.com/mijn-webinars/

Klik hier voor Facebook posts over uiteenlopende onderwerpen, acties en kadootjes
https://www.facebook.com/MariekeZwinkels.Pagina

Of kijk gewoon op de website en vind antwoord op al jouw vragen:
https://mariekezwinkels.com

#lovefreedomsafetypower
#thefreedomtofly

Let’s Walk with Clarity upon this Earth