Ik las dit terug:
Vannacht had ik een bijzonder verlammende droom. Over de angst voor het hebben van een fysiek lichaam. Omdat ik in een leven doodgemarteld ben, en daarna uit volle overtuiging gezworen heb op god en iedereen dat ik nooit never meer in een fysiek lichaam zou zijn. De paniek van het vastzitten en in leven worden gehouden om eindeloss pijn te ervaren, echt, nooit meer.
Maar:
juist DOOR een fysiek lichaam – waar je niet (zomaar) uit kan – wordt je als het ware gedwongen alles aan te gaan. Je kunt er niet uit! Je moet wel ervaren! Het is de ultieme verantwoordelijkheid nemen. Je hebt amper keus, als je er eenmaal inzit. Ja, je kunt kiezen te vluchten in drank, drugs, sex of andere verslavingen, maar – heel ingenieus – dat zijn dan toch ook echt weer allemaal ervaringen waar weer heeeel veel ervaringen aan vast zitten.

Die ‘trap’, van dat lichaam, het is echt geniaal.

Want:
We willen toetsen wie we zijn aan de moeilijkste werkelijkheid die er bestaat, fysical plane reality, waarin alles maar dan ook alles terugkomt als een ervaring. Waaraan niet te ontsnappen is.

Ik weet niet waarom dit zooo’n openbaring voor me is en misschien denk je, ja joh, doe eens rustig, maar echt, my mind is blown
……….

Inmiddels is Human Consciousness geshift naar Heart Based. En is er meer mogelijk dan ooit. En als je wilt, kun je deze nieuwe fysical plane navigeren like a boss. Hoe?
Dat vertel ik in de Mastery Serie.

De sleutel tot Mastery is Toepassen
De sleutel tot toepassen is Verantwoordelijkheid
En de sleutel tot verantwoordelijkheid is Zelfliefde

Morgen begint de tweedaagse Time Mastery. Er is zeker nog plaats, en je hoeft er niet live bij te zijn: je kunt krijgt toegang tot al het materiaal en blijft ook toegang houden.

Apply, apply, apply – zei mijn team tegen mij, een aantal weken geleden. En dat deed ik, opnieuw. Doe ik. En daardoor navigeer ik ook deze nieuwe, heartbased fysical plane like a boss. Dat wilde ik. Dat doe ik. En dat kan jij ook.

#masteryofthefysicalplane
#lovefreedomsafetypower
#thefreedomtofly

Original photo by Alexander Krivitskiy on Unsplash

Klik hier voor Love and Light Podcast+TV+Blog
https://mariekezwinkels.com/podcast-tv-blog/

Schrijf je in voor de eerste module van The Money Program – Veiligheid en Vertrouwen
https://mariekezwinkels.com/inschrijven/

Klik hier voor Webinars waaraan je gratis kunt deelnemen
https://mariekezwinkels.com/mijn-webinars/

Klik hier voor Facebook posts over uiteenlopende onderwerpen, acties en kadootjes
https://www.facebook.com/MariekeZwinkels.Pagina

Of kijk gewoon op de website en vind antwoord op al jouw vragen:
https://mariekezwinkels.com

#lovefreedomsafetypower
#thefreedomtofly

Let’s Walk with Clarity upon this Earth