Corina was bij mij, dinsdag geloof ik. Ze kwam eigenlijk voor een Language of Light. Ik zag een staaf in haar hart, verticaal, en zodra hij eruit was ging het open als een ritssluiting, bakken met licht stroomde eruit. Meer was ook niet nodig dus die LoL werd een ochtendje op het balkon met koffie en kletsen. En toen ze naar huis ging, een paar uurtjes later, zei ze iets. En ik zei nog iets. Toen zij weer, en ik zei hè wat?? Wacht even… We keken elkaar. Klik klik klik ging het in mijn hoofd.

Ik riep, je doet het gewoon weer! Tranen in onze ogen, we bleven maar gewoon even zitten, verwerken wat er aan energie en informatie binnen stroomde. Openbrak. Een beetje verdwaasd en een beetje in awe. Alsof er een doos vol informatie zo naar binnen werd geschoven, zo voelde ik me. Draken. Timelines. Het cijfer 3. Bijna. Bijna, zeiden ze. Be prepared.

Ik heb het gelaten. Voelde het opbouwen, voelde het gebeuren. Bijna… bijna… Ondertussen kreeg ik veel ‘casual info’ over The Dragons. Hoe ze bijvoorbeeld geen vuur spuwen, maar licht, en hoe dat als vuur kan voelen. Dat hebben we ook al gezien tijdens Unveiling The Goddess Within toen we een Archon Healing Realm creëerden omdat het licht veel te ‘hard’ was en voelde als ‘de hel’ voor hen (like being burned alive). Of hoe ze altijd al zo’n rol speelden, een soort ‘doorduwen’ op de momenten dat er een shift plaatsvindt. Die onverstoorbare niet af te leiden kracht. En ze gaven me steeds maar weer de boodschap: You are not using a tenth of what you know and who you are.

Gisteren kwam Diëlle om samen bij Baai in Breda lekker te zitten en te kletsen. Ik sprak Marimiek eventjes aan de telefoon over The Womb of the Goddess 2020, en over hoe daar – eventueel – heen te gaan. Ik hing op en Dielle en ik keken elkaar aan. Het is aan het gebeuren. Het is aan het shiften. Of het nu doorgaat of niet, het is belangrijk dat we ervoor gaan. En het heeft alles te maken met de Third Wave.

Vanaf dat moment waren ze er, nadrukkelijk aanwezig. The Dragons. 333, zeiden ze steeds. 333. En die boodschap, om meer te gebruiken. Meer te zijn.

Ik vertelde Dielle over hoe ze de laatste tijd steeds dat komen zeggen: je gebruikt nog niet eens een tiende. En hoe ze me op onverwachte momenten laten vragen, aan mezelf, Who am I? En hoe dan een enorme hoeveelheid licht en liefde in en om en door me heen stroomt en hoe alles in en om en door me heen dan zegt: An-Ra.

Use your powers, zeggen ze. Ik vertelde Dielle ook hoe ik er nog niet helemaal aan toe was, maar dat ik er alle vertrouwen in had dat ik op het juiste moment het juiste zou doen. De juiste stappen zou zetten. Hoe ik mijn team gemerged voel met mij, in continue communicatie. Geen gesprekken meer, niet echt, meer in een onaflatende heen-en-weer stroom van uitwisselen en weten. En dat vertrouwen. Die veiligheid. Magisch.

Maar ik wist wel: dit gaat over kiezen. En Timelines. En over dromen. It’s the time to dream. It’s the time of The Dragons. Die zin hoorde ik ook vaak. Hoe en wat zou nog wel duidelijk worden, maar voor nu wist ik wel, er komt iets aan.

Uiteindelijk zei ik ongeduldig: Okay, ik ga het even opzoeken. Ze blijven maar pushen met die 333! Ik las het voor, stukjes van wat ik zag:
. Number 3, appearing three times, tripling its influences.
. Number 3 symbolizes the principle of ‘growth’ and signifies that there is a synthesis present – that imagination and an outpouring of energy is in action.
. Number 3 represents the principle of increase, expansion, growth and abundance on the physical, emotional, mental, financial and spiritual levels.
. Number 3 also resonates with the Ascended Masters (great spiritual teachers who once walked upon the Earth, as well as various religions’ deities.)
. Number 3 = the ‘Jesus connection’.

Mijn mond viel open. The Jesus Connection. De mensen die meededen aan The Diamond Codes weten dat de laatste set Codes een beetje het project van Jesus was: Forgiveness. Hij was er ook bij. Speelde er een grote rol in. OMG. Eigenlijk voelden we alle afgelopen jaren die connectie, werd het geregeld benadrukt. Inmiddels zaten Dielle en ik met tranen. Ik las verder:

*Use your natural communicative and lightworking skills to aid, assist and serve others in positive and uplifting ways.*

Ook dit resoneerde als een gek, zeker gezien het herinneren van jouw unieke Language of Light een cruciaal onderdeel is van The Diamond Codes, First Wave en Second Wave.

En ik las weer terug, de zin :
*imagination and an outpouring of energy is in action* en ik dacht, dat zeggen ze steeds al. Imagine. Dream.

We will take you with this wave deep into the heart of the new era of Love, Freedom, Safety and Power, zeiden ze. The work is done. Weet je nog, twee weken geleden, de LIVE met het gouden hart en de roos? The Choice has been made, zeiden ze.

Anyway. The Third Wave is on it’s way. En het is niet de ‘oorspronkelijke’ wave, dat hadden we al gezien. We hebben immers drie jaar (weer die drie) overgeslagen, als het ware. Hoe passend en totaal gesynched dat tijdens de Codes of Hope Jesus zo’n grote rol speelde, dat de draken aanwezig waren en het nu op zo’n natuurlijke wijze overgaat naar hen. Ik heb toen al gehoord: The Dragons are taking over en vond dat wat creepy klinken, maar het valt wel op z’n plek. They are. In the best way possible. De afgelopen weken is er zo veel geshift en gebeurd, en ze hebben daarin de duwtjes gegeven, vastberaden en zonder twijfel. Tough love, noemde iemand het. Nou, nogal. Dat hebben we allemaal denk ik wel gevoeld. Maar it’s done. Time to move on.

Ik denk dat velen met mij hebben gevoeld hoe er iets ‘in de wacht’ stond. En het is natuurlijk in het geheel geen toeval dat sinds deze week, gisteren, vandaag, nu, alles weer voorwaarts beweegt.

*Nieuwe maan. Summer Solstice. Eclips*

Als altijd is de timing impeccable. Als je erop zoekt zul je veel info vinden. ben benieuwd ook Nicole Boeijink wat Tzolkin ervan zegt 😜
En ik kreeg deze tekst (dit is een gedeelte wat ik er uit heb gehaald) via Marion, ook al zooo toepasselijk:
“Dit is een bericht van de Andes-sjamanen over de energie van verandering die de aarde naar de zomerzonnewende zal brengen…De zomerzonnewende is voor hen altijd een heilig moment geweest, het moment van de herverbinding met de Bron. Deze keer kondigen ze echter een ongewone tijd aan in de lucht en een beslissend moment in het lot van de mensheid. In deze eenentwintigste juni – de zomerzonnewende – zal de aarde in directe en precieze lijn staan met het centrum van het melkwegstelsel en de centrale zon van Alcyon. Op dit unieke moment zal de Aarde een directe instroom van zeer subtiele en hoogwaardige energieën uit goddelijke bronnen ontvangen. Dit zijn de energieën van de evolutie, de energieën die in staat zijn onze genetische codes te veranderen en evolutionaire veranderingen in soorten en planeten teweeg te brengen.”
“We worden gevraagd om de harmonie in onszelf te bewaren, niet te vechten, niet te oordelen, niet te weerstaan en niet te confronteren, zodat de som van al deze energie onze grootouders helpt om de rituelen die ze uitvoeren om ons leven te beschermen en te behouden, sneller te versterken. Ze vragen ons om te zingen en onze vibratie te verhogen naar het Licht, naar de Schepper, om het evenwicht van onze medewereld te verfraaien. “

Met andere woorden: Stay on your own Escalator Stairs. laat je niet afleiden. Keep moving into Light.

De 3 bijeenkomsten van The 3th Wave komen eraan en ze brengen ons op de vleugels van onze Draken in het hart van onze nieuwe wereld.

Info volgt snel, maar ik wilde dit in elk geval vast delen. Heb je nog niet de Light Side Update van 6 juni gekeken, vind je ‘m hier:
https://mariekezwinkels.com/love-and-light-tv-het-videokanaal-van-marieke-zwinkels

Er zit op ongeveer 1 uur 14 min een Language of Light waarin je een structuur krijgt waardoor je Schuld, Schaamte en Oordeel gewoonweg niet meer *niet* kunt zien. En je er dus echt los van kan komen. Uitleg staat bij het filmpje, ook over alles van de afgelopen weken.
.
Let’s Walk With Clarity Upon This World
Let’s Dream and Imagine
Let’s fly with Dragonwings deep into the heart of the New Era