In het oog van de storm is het kalm

Love Love Love, Mind+Eye opener

Hier in LA heb ik in de afgelopen uren gedroomd voor wel tien jaar. Er gebeurt zo veel in de wereld.

En wat ik vooral zie is dit: in alle tumult, alle storm, alle chaos die ontstaat heerst een ongelofelijke kalmte. Voel er maar eens op in. Als een gouden core, een diepe geaarde bron die lijntjes goud licht doorheen alles weeft.

En ik denk aan 12-12, toen we The Frequency of One-ness geboren lieten worden op aarde. Hoe het over de hele aarde ging en toen stolde, als een grid om de aarde heen. Still there. Ik kan het nog steeds gewoon zien.

Ik denk aan hoe wanneer je zelf groeit alles omhoog komt. When you take a huge stride forward all of your shit WILL come up. Dat kan niet anders. Die keuze, de test, die komt altijd.

Weet je het zeker?
Weet je zeker dat je wilt leven in die nieuwe wereld waar iedereen het al jaren over heeft?

Kies ja. Kies voor vooruit gaan en niet vasthouden aan het oude, wat niet meer past. Jawel, je durft het wél. Je bent hier al vaker geweest. Toen ging je misschien terug, toch nog even die veilige bekende wereld. Alleen om te merken dat die veiligheid schijn is, en dat verandering en groei juist de norm zijn. En dat je dus net zo goed achterover kunt leunen en het kan laten ontvouwen. Kies voor alles wat er gebeurt, nu, gebruiken om te werken met je angst, de paniek, de razernij. Kies voor bevrijden en ontvangen en houden van jezelf. Genoeg om jezelf ook te gunnen dat je loslaat. Mag het? Mag je er zijn, of moet je nog ergens heen?

Er gebeuren grote, impactvolle en niet terug te draaien dingen. We leven in een waarlijk wonderlijke tijd. Systemen lijken te morphen in iets anders. Financiele systemen, zorgsystemen, onderwijssystemen. Alles wordt geraakt.

Een van de grootste Consensus Imprints is die van de zondvloed. Alles weg, voor er iets nieuws kan ontstaan. Alles kapot zodat iets nieuws kan oprijzen. Je ziet wel aan wat er wereldwijd gebeurt dat dat een diep ingegroefd belief is.

Maar dat hoeft helemaal niet. Graciously merging from one state of being into the other is net zo mogelijk. En ook dat kan jij. Stay centered. Stay present. Stay aware. Stay focussed. Verbind je niet met het tumult en drama en de storm van alles om je heen.

Maar vind die gouden core, die diepe geaarde bron die lijntjes goud licht doorheen alles weeft. Laat die lijntjes ook door jou heen gaan. Laat ze jouw lifeline zijn. Verbind jezelf daarmee, in plaats van met de chaos.

En blijf goed aarden. Keep connecting to mother earth, to nature, to source. Allow her to help you through this, like a loving mother would 💛💎