Hoe je danst met de Spirit of Money

Love Love Love, Mind+Eye opener

Hoe heel je jouw relatie met geld? Hoe dans je met the Spirit of Money? Binnen de consensus is dat redelijk makkelijk: als je je ‘aan de regels’ houdt, krijg je energie. En dat is onder andere geld. Maar wat nou, als je het níet volgens de regels wilt doen, maar volgens jóuw regels. Op jouw eigen manier. Helemaal vrij, zonder angst, en helemaal vanuit wie je zelf bent?

Dat is stukken lastiger. De ‘supply’ vanuit de consensus valt weg. Je past niet, dus je krijgt geen enegie. Geen geld. Geen klanten, of nét genoeg. Het sijpelt binnen, maar het stroomt nooit. Niet consistent. Altijd op het randje, nooit echt comfortabel. En het beangstigende is: wat voor anderen wél werkt, werkt voor jou niet! Hellup! Je doet alles wat moet, je houdt je aan alle regels en volgt alle adviezen maar toch krijg je het niet voor elkaar om een steady moneyflow op gang te brengen! OMG!! 😫😱

Been there, done that. Hartkloppingen en huilbuien en heel veel hard werk.

Nu niet meer. In al dat harde werken ging er veel energie naar dit: hoe kan het anders. En in dat proces heb ik zó veel kennis en ervaring opgebouwd, dat het tijd is te delen.

Ik wist een jaar of drie, vier geleden al, dat ik dit zou doen. Maar ik wilde het pas, als ik het zelf onder de knie zou hebben. Dat is altijd mijn insteek: ik ga je niks leren, wat ik zelf niet tot op het bot heb ervaren, geleerd, gedaan en succesvol heb toegepast.

Ben ik rijk? Nope, niet volgens consensus normen. Heb ik genoeg geld voor mij en mijn twee jongens om comfortabel te leven? Hell yeah! En is dat geld een natuurlijk gevolg van alles wat io breng, wie ik ben en wat ik doe, helemaal alligned met mijn true nature? Jaaaaaaa……😊

Fijn he. Dat gun ik jou ook.

In **The Money Program** heb ik al mijn kennis en wijsheid gestopt, die ik zelf heb opgedaan onderweg naar financiële vrijheid en zelfverzekerd creëren. Want daar draait het om: niet om geld, op zich, maar om vrijheid, kracht, zelfverzekerd zijn en weten wie je bent en waar je staat, wat je wilt en dat je dat dus ook gewoon kunt hebben. Op alle gebieden.

Waarom zou je kiezen?

Spiritueel OF geld?

Minder werken OF geld?

Vrijheid OF geld?

Goed erelaties OF geld?

Nah ah. Je kunt het allebei. Je kunt alles.

Maar wel van binnen naar buiten.

Mag jij zelf, alles?

Vorig jaar gaf ik een webinar genaamd: HOE JE ÉCHT KUNT GAAN ONTVANGEN – EN DAT KUNT BLIJVEN DOEN

Inmiddels staat ‘ie online, als de vijfde aflevering van Love and Light TV. Omdat het zo belangrijk is. Omdat ieder die bereid is hierin te groeien en leren bezig is met zichzelf te bevrijden. En omdat ik denk, dat dit nu enorm speelt, voor velen. Via onderstaande link kun je de aflevering bekijken. En de eerste vier trouwens ook! Samen zetten ze eigenlijk alles in een nieuw licht.

https://mariekezwinkels.com/love-and-light-tv-het-videokanaal-van-marieke-zwinkels/