Een mooie dag speciaal voor jou

Love Love Love, Mind+Eye opener

**Stel je voor…**

Stel, je bent een helder licht, puur en uniek en nou ja, divine. En je straalt en beweegt, in prachtige slierten dynamisch licht en je pulseert en zend uit in de prachtigste kleuren en met felle flitsen en dan weer zachte kracht, dan weer snel en dan weer traag en dan weer vloeiend. Dat alles, allemaal.

Fenomenaal. Divine. Uniek.

Stel nu, dat over dit licht een sluier ligt. En nog een. En nog een en nog een en nog een. Een stapel van sluiers, een heleboel. Sommigen taai en dik, haast ondoorzichtig, sommigen zo luchtig en licht als een pasgeweven spinneweb. En dat licht eronder, dat schijnt op een gegeven moment niet meer echt door al die sluiers heen. Het is gedempd geraakt. Het is er wel, altijd. Het kan ook nooit weg of er ‘niet’ zijn. Maar het kan niet meer helemaal doorschijnen. Of misschien is het zelfs onzichtbaar. Daar heeft dat licht zelf geen last van verder. Maar voor jou, als mens, voelt het naar. Als op? Leeg? Vermoeid? Ongelukkig? Gefrustreerd? Alsof er iets is, dat weet je zeker, maar je weet niet wat? Als een weten dat er méér is, maar je weet niet hoe?

En stel dat jij hebt besloten dit leven al die sluiers er weer af te trekken. Soms één voor één, soms een paar tegelijk. Je bent vastberaden weer jezelf te zijn, jezelf te kennen, helemaal, puur en echt als de divine being die je werkelijk bent. Je bent vastbesloten jouw licht weer te voelen, te ervaren, te zijn tot in je tenen. En het door je hele realiteit heen te laten schijnen.

Stel, je wilt wakker zijn in wie je werkelijk bent, ontsluierd en puur. En je wilt daar ook uitdrukking aan kunnen geven op jouw eigen unieke manier, zowel met de woorden als met hetgeen je doet. Elke dag. Elke minuut.

Stel, dat jij hebt besloten dit leven vrij te zijn. Vrij om te vliegen.

**Vrij zijn**

Dan ben je al lang bezig bent met in jouw ware zelf te komen. De sluiers eraf. Laagje voor laagje steeds meer jij. Op vele manieren, met heel veel ervaringen. Je hebt momenten van intens geluk en eenheid ervaren. Waarop je contact kreeg met dat heldere licht, onder al die sluiers. Wanneer je kon voelen: dit ben ik. Dit is echt. Dit is er altijd. Even waarschijnlijk lukt dat niet altijd en vraag je je geregeld af waarmee je toch in hemelsnaam bezig bent.

Ik denk dat de kans vrij groot is dat je vooral echt wilt zijn.

Gewoon, wie JIJ bent. Altijd en overal en in elke situatie en met iedereen. Dat voelt immers het fijnst, dan ben je ontspannen, en zeker van jezelf.

En dat roept automatisch vragen op als: maar wie ben ik dan, echt? Kun je ook niet jezelf zijn, dan?

Het antwoord weet je eigenlijk al: ja, dat kan. Je hebt het al zo vaak meegemaakt. Je kunt het voelen, wanneer je van jezelf weg gaat. Hoe verder weg, hoe ongemakkelijker en oncomfortabeler en soms zelfs pijnlijk. Je rekt als het ware op als een elastiekje tussen wie je aan de buitenkant bent en wie je aan de binnenkant bent. En dan, wanneer je zover bent opgerekt dat de spanning om te springen is, vind je de weg weer terug en neem je je voor beter naar jezelf te luisteren, beter te voelen, beter te zorgen. Soms moet je daarvoor eerst een burn-out krijgen. Of een ongeluk. Of ziek worden.

Uiteindelijk wil je uit de illusie en in jezelf zijn. Ontsluierd. In jouw eigen licht. Daar voelt het goed, voel je je sterk en alligned en wéét je gewoon wat waar is voor jou, wat klopt, voor jou. Van daaruit leef je een echt, vrij en gelukkig leven.

**Speciaal voor jou**

Het Homegoing Lifetimer Event is er speciaal voor jou. Jij denkt misschien, dat je de enige bent en dat niemand je begrijpt. Maar dat is niet waar. Er zijn er meer zoals jij en ik ben al jaren bezig deze mensen bij elkaar te brengen. Er is zoveel herkenning, en tegelijk al die unieke eigenheid. Prachtig, liefdevol, respectvol. Geen verstrengeling maar echte ontmoeting.

Of misschien denk je juist, ach, wie ben ik. Er zijn er zoveel als ik. Ook dat is niet waar. Van elke ongeveer 7 levens is er maar één een Homegoing Lifetime. En dat is bijzonder! Het is het enige leven waarin je echt helemaal los van alle anderen jezelf zult zijn! Whoohoo! En ja, voor de meesten betekent dat dan ook het omhooghalen van alles wat er nog zit (zodat je het kunt helen/loslaten of hoe je het ook wilt noemen), maar het betekent OOK een ongekende vrijheid, geluk en rust.

En hoe je daar komt, op die plek, dat perspectief, daarover wordt hee; veel duidelijk tijdens het event.

De komende week gaat de kaartverkoop serieus starten en zul je me vaak zien. Op 12 november, een maand voor het event, verloot ik 3 boeken 40 Dagen Liefde Voor Jezelf onder alle mensen die dan hun kaartje hebben gekocht. Want zelfliefde… Ah man. Daar kan ik heeeeeel veel over zeggen en dat ga ik de komende tijd ook doen! 😍Zelfliefde is de key of all keys. Daarover later dus meer.

Tot gauw,

Op welke manier dan ook💛✨

.