Een kans om te kiezen voor vrij

Love Love Love, Mind+Eye opener

Wanneer je bang bent voor het Corona virus, heb ik deze tip voor je. Google op hoeveel mensen per jaar sterven aan de gewone griep. Meer hoef je niet te doen.

En dan nu over angst. Er is een enorme beweging gaande. Een opwaartse, voorwaartse, bijzondere en belangrijke beweging. Natuurlijk hoort daar een tegenbeweging bij. Wanneer mensen in standje overleven gaan kunnen ze niet wakker worden.

Maar je hoeft niet in standje overleven te gaan. Ja, je kunt ziek worden. Je kunt onder een auto komen, je kunt overvallen en vermoord worden. Je kunt kanker krijgen en je kunt zelfs zomaar stikken in een visgraatje.

Weerhoudt dat jou ervan te leven? Weet je nog, Parijs? Na de aanslagen? Iedereen buiten op het terras. We weigeren ons leven te laten regeren door angst, zeiden de Parijzenaren.

Ik weet dat het soms moeilijk is. Maar maak de keuze. Dit virus en vooral alles eromheen is een kans.

Een kans om te kiezen voor jou. Een kans om te kiezen voor vrij. Een kans om te kiezen voor nee, ik doe niet mee. Ik weiger me te laten regeren door angst. Ik leef en geniet en maak vrij en ervaar en ben hier. En als ik ga dan ga ik, maar niet voor mijn tijd.

Je gaat niet voor je klaar bent en niets houdt je hier als je gepland had te gaan. Dus je kunt net zo goed achterover leunen en genieten van de reis.

Werk met je angst. Bevrijd het. Trek die sluier eraf. En kies voor vrijheid💛

Weet je niet hoe? Er zijn zoveel mensen hier op aarde om je te helpen. Echt waar. Mensen die wél weten hoe, omdat ze het gedaan hebben. Je zult ze vinden. Je komt ze tegen, hier, op Facebook, of ergens anders. Zodra jij de keuze maakt komt alles in beweging voor jou en vind je de perfecte match.

Angst houd je in overleven, overleven houd je klein. En het maakt het onmogelijk wakker te worden. Dus wereldwijd is nu de vraag scherp gesteld: wat kies jij?

Een prachtige ontwikkeling. Omdat nu duizenden en duizenden en duizenden mensen kiezen voor loslaten van de angst, terwijl dat voorheen niet zo duidelijk voor hen was. Maak gebruik van wat jouw reality je aanreikt en gebruik het in jouw voordeel. Maak de keuze sterker en scherper dan ooit.

The Freedom To Fly is ontworpen om uit de illusie en in jezelf te komen. En je bent welkom om jezelf te bevrijden. Maar er zijn nog veel meer mensen die werken aan loslaten en helen van de angst. Het bevrijden uit die illusie. Astrid Davidzon, Mirjana Scheepens, Mirjam van der Pennen, Cecile Timmermans, Lianne Kortleve, Tineke Vanheule en nog veel meer. In de comments staan allemaal mensen, ook uit jouw netwerk, die je kunnen helpen!
[Staat jouw naam hier niet bij en wil je dat? Plaats een opmerking in de comment zodat mensen je weten te vinden!]
.
Zoek de mensen die bij je passen. Of gebruik de kennis die je al hebt. Help anderen ook weer. Deze angst, deze tegenbeweging, het heeft liefde en aandacht nodig. Een ruimere blik. Een ander geluid. En dat is er.
.
Let’s walk with clarity upon this earth