Ik zit te lunchen. Te genieten. Van alle berichtjes die ik krijg over de Breaking Your Vows – Day. Van het weer. Van de bediening die een twinkel in zijn ogen heeft. Van de franse muziek die zachtjes kabbelt.

Ik wil je een gaaf verhaal vertellen.
Ik voelde eergisteren sterk dat de Breaking Your Vows – Day er wilde zijn. Dus gisteren ben ik ermee aan de slag gegaan. De datum had ik al gevoeld: 7 april. Maar toen was de locatie die ik op het oog had bezet. En iemand zei: dan kan ik niet. En voor ik het wist liet ik me leiden door wat er buiten me gebeurde en ik verzette de dag naar de 9e.

En alles ging stroef. De flow was eruit. Ik zat ineens te werken in plaats van te genieten. Ik voelde me moe, gisteravond. Stress. Ik ging naar bed met een gevoel van bwelk.

Vanmorgen om 4.30 werd ik wakker. Ik voelde me nog slechter en dacht: laat me slapen. Maar nee, dat ging niet meer. Dus ik zitten, en kijken, en voelen.

En vragen. Wat gebeurt er?

Ineens was daar het inzicht (trouwens niet half zo makkelijk als het nu lijkt ), klaarhelder door de watten in mijn hoofd.

Stop met je te laten leiden door wat er buiten je gebeurt. Vertrouw op jezelf. Dan klopt het en dan valt alles op z’n plek.

De mist trok op en het leek alsogmijn ogen opnieuw open gingen. En ik realiseerde me: ik ben hier al geweest. Vorig jaar, met mijn programma, wist ik ook de datum. Toen heb ik de datum veranderd en het voelde nooit helemaal lekker. Het bleef op de een of andere manier een gemiste kans. Nu kreeg ik de kans opnieuw te kiezen. En ik dacht, ok. Dus ik draai het weer terug naar wat ik oorspronkelijk voelde. Ik kies er NU voor op mezelf te vertrouwen. Dit is my message aan mijn realiteit. Dit is mijn keuze.

Vanmorgen heb ik het met een mail laten weten, en de post aangepast.

En wat denk je…
Al 4 mensen hebben me laten weten juist op zondag te kunnen, níet de vrijdag. Bij de eerste dacht ik: shit! Heb ik het dan toch verkeerd gevoeld..? Maar nee. Want wat ik te leren had, is geleerd. Al vier keer voelde ik de vraag: weet je het zeker?

En al vier keer was het antwoord, uit het diepst van mijn tenen: ja! Ja ik weet het zeker. Ja ik volg mijn gevoel, mijn hart, mijn pad. En ik laat me niet meer afleiden door wat er buiten me gebeurt.

Daarmee zeg ik niet dat ik niets geef om ‘mijn klanten’. Maar wel dit: deze zuiverheid, dit vertrouwen, dat is het beste van mezelf wat ik je kan geven. Dit gun ik jou ook. Want dan is wat er ook gebeurt, goed.

Er komen nog genoeg kansen. Er komen nog genoeg mogelijkheden. Er komen nog genoeg deuren die open gaan, mysteries die ontrafeld worden en momenten waarop alles op z’n plek valt.

Jouw realiteit is er voor jou. En aangezien je een powerful creator bent is het eindeloos, die kansen. Je mist nooit de boot. Je bent nooit te laat. Je loopt nooit achter.

Terwijl ik dit typ is de eerste inschrijving op de 7e binnen. Het voelt goed. Ik ben blij. De hele dag ziet er licht en open uit.

Ik leef wat ik zie en anderen vertel en ben dankbaarvoor de kans.

Freedom, light and love to you