Op 21 januari gaf ik een Live op Facebook over The Wave of the Whales. Dit is wat ik erover aankondigde:

‘The Way of the Whales is: Receiving (energetic) reality through the heart, allowing it to flow through the fysical body, then manifesting it in fysical plane reality. Creating from love, receiving from love, fysically manifesting from love.’

Selflove is wat de Whales vooral komen brengen. De Key of all Keys. De gateway naar zo’n beetje alles waarvan je altijd al droomde.

Tijdens The Wave of the Whales wordt dit proces gevoerd, en het is een direct gevolg van het liften van Human Consciousness van 3e chakra naar Heart Chakra. Daardoor wordt nu alles omhooggewerkt, alles wordt zichtbaar en alles wordt ontsluierd wat niet meer past, oftewel: tegelijk kan ZIJN.

3e Chakra shit dus.

Sex en sexualiteit, geld en identiteit, en alles wat met macht én machteloosheid daarin te maken heeft. Schuld, schaamte en oordeel. Logisch, want die ‘shit’ kan niet mee naar dat 4e chakra-based living. Snap je?

Voor nu is er dus een voorbereiding en callibratie bezig, en draait de komende 5-6 weken alles om HART, en zal tegelijk alles wat je er nog in op wil ruimen zich aandienen.

En volgens de Whales zijn er drie valkuilen in dit proces nu waar ze je op willen wijzen.

DRIE VALKUILEN

**De eerste is het Groei-Thema**
Deze bestaat uit mentale, gedrags- en emotionele patronen die een beetje gaan als: Ik zal wel nog niet zo ver zijn want ik heb er zoveel last van, ik zal wel achter blijven, ik kan maar beter afhaken, ik snap het niet zoals anderen, iedereen is verder dan ik ben, enzovoorts

De Podcast Spiritual Competition (nr. 4 in ‘Losse Afleveringen’) kan hierbij helpend zijn. Belangrijkste is – dit is voor iedereen en je haalt er sowieso uit wat je nodig hebt. Iedereen heeft een totaal verschillend plan en iedereen doet precies wat ‘ie moet doen. Doe jezelf niet tekort!

**De tweede is het Strijd-Thema**
Deze bestaat uit mentale, gedrags- en emotionele patronen die een beetje gaan als: ‘Ze’ proberen ‘ons’ te pakken, ze willen ons tot slaaf maken, ze willen ons klein krijgen en houden.

De serie ‘You Remembering You’ in Love and Light (zowel TV als Podcast) kan hierbij helpend zijn, en dan met name YRY deel 3. Ook twee afleveringen uit The Freedom To Fly – over het Fysieke Lichaam en de Aarde en Natuur – kunnen helpen. Deze vind je hier: https://vimeo.com/528398554 en https://vimeo.com/528800002.

Belangrijkste is: er is nooit ook maar enig gevaar voor alles wie je bent – jouw hele fysical plane experience ervaring hangt ALLEEN af van de positie die je zelf inneemt, ten opzichte van jezelf. Oprecht, er is niets anders. En de mate waarin je je shit opruimt/hebt opgeruimd, jouw mate van zelfliefde en jouw mate van ontvangen bepalen deze positie. Dus als je je veilig en gelukkig wilt voelen: deze drie gebieden zijn the place to be, op welke manier dan maar bij je past.

**De derde is het Bypass-Thema**
Deze bestaat uit mentale, gedrags- en emotionele patronen die een beetje gaan als: Ik weet het allemaal al, ik weet het beter, ik kan het al, ik hoef hier niks mee.

Dit is een strategie die veel mensen – met name op het spirituele pad – hebben gekozen. Deels om te overleven, deels omdat het een fase is in zelf erkenning en plek innemen. Nu echter, in deze tijd, is het belangrijk de ‘She – Who – Knows’ of de ‘He – Who – Knows’ los te laten, er even afscheid van te nemen en terug te gaan, en vervolgens vanaf de bodem te vullen wat nog leeg was.

Sex en sexualiteit, geld en identiteit, en alles wat met macht én machteloosheid daarin te maken heeft. Schuld, schaamte en oordeel. Weet je nog?

De ervaringen hierin, hier op aarde ECHT in je lichaam te trekken. Door je heen te halen, de ervaring ervan en de heling ervan en de shift erin. Daadwerkelijk IN je systeem te werken en niet bij iets wat zich aandient naar She Who Knows te gaan want ja, we weten wel dat we het weten, maar hebben we het ook echt doorvoeld en ervaren en doorgemaakt. En zijn we er ECHT in geshift? Dat, is namelijk NU de fase. En kan in feite ook nu pas, omdat het er nu pas veilig genoeg voor is, nu Human Consciousness Heart-Based is. Er is nu toegang tot de liefde en de zelfliefde om dat te kunnen doen.

VERWARRING

Nou hoor ik van mensen wat verwarring over het volgende: wat is nu het verschil tussen het Bypass-Thema, de Ivory Tower en Sub-Realities?

Gave vragen! Daarover later in een Live meer. Hou Facebook even in de gaten: https://www.facebook.com/marieke.zwinkels.

Klik hier voor Love and Light Podcast+TV+Blog
https://mariekezwinkels.com/podcast-tv-blog/

Schrijf je in voor de eerste module van The Money Program – Veiligheid en Vertrouwen
https://mariekezwinkels.com/inschrijven/

Klik hier voor Webinars waaraan je gratis kunt deelnemen
https://mariekezwinkels.com/mijn-webinars/

Klik hier voor Facebook posts over uiteenlopende onderwerpen, acties en kadootjes
https://www.facebook.com/MariekeZwinkels.Pagina

Of kijk gewoon op de website en vind antwoord op al jouw vragen:
https://mariekezwinkels.com

#lovefreedomsafetypower

Let’s Walk with Clarity upon this Earth