Bone-Deep Core-Safety

Love Love Love, Mind+Eye opener

Bone-deep Core Safety.
Dat was wat ik te horen kreeg toen ik de sleutels voor het traject ‘Working with Elohim | 7 Keys to Unlock your Divinity’ ontving.

Vandaag krijgt elke deelnemer deze sleutel. En zal de wereld er voor hen wéér ingrijpend anders uit gaan zien. Maar vooral voelen.

Het is zo logisch ook: wil je volledig je kracht als Powerful Reality Creator staan, is veiligheid voorwaarde. En dat diepe gevoel van veiligheid, bone-deep core safety, is zodra je op aarde de consensus binnenkomt niet zozeer niet-aanwezig, maar in elk geval niet-voelbaar.

(Alhoewel… héél ver weg in mijn achterhoofd WIST ik altijd wel, en velen met mij. Maar in het dagelijks leven was dat niet bewust in mijn realiteit.)

Waarom logisch? Omdat je een plan hebt. En daar hoort niet bij, dat je er niet helemaal totaal als human being bent. En er als human being zijn, betekent ook afgescheiden zijn. Weg van de eenheid, weg van de bliss. Zodat je op avontuur kunt gaan en je weg naar huis kunt vinden en onderweg de meest bijzondere, bizarre, extreme en wonderlijke ervaringen kunt hebben.

The FULL range: de diepste dalen en hoogste toppen.

Omdat jij een dappere dodo bent, een avonturier, een wayfinder en lightbringer en een pathclearer.

Voor elke deelnemer van Working with Elohim is vandaag dat moment aangebroken om hun veiligheid (die er altijd al was) weer te gaan voelen. Ervaren.

Om een nieuwere werkelijkheid te kunnen creëren: eentje die een reflectie is van die veiligheid.

Een overdadig, weldadig gevoel, Bone-deep Core Safety. Stel je voor: altijd weten wie je bent. Waar je bent. Waarvoor je bent. En dat je veilig bent. No matter what.

En wat we aan het doen zijn is niet alleen voor de deelnemers. Nope. We zijn al maanden bezig om de sleutels in Human Consciousness te brengen. Toegankelijk voor elk die ernaar op zoek is. Voor elke Homegoing lifetimer, die er bewust naar zoekt. Maar ook voor de consensus.

Binnen dit traject is zo veel wonderlijks gebeurd dat ik vaak zeg: ik zou er een boek over moeten schrijven. En misschien is dat ook wel wat zal gebeuren. Maar eerst ga ik meer delen.

Tot nu toe was het te groot om te ‘pakken’. Maar sinds ik zelf de shift heb gemaakt naar teacher healer leader is dat helemaal de bedoeling en mogelijk. Dus stay tuned voor een magische reis met de 12+1 mensen die dit als Souls Choice hadden afgesproken al vóór ze naar aarde kwamen.

De deelnemers zijn al druk aan het voorbereiden geweest. Dwars door alles wat niet meer past gegaan. Diepe lagen angst en onzekerheid kwamen op en ze dealden ermee als kampioenen. (Ik heb zoveel appjes gehad: dit is zeker voorbereiding? Ja! Okay, haha, dan begrijp ik het. geen drama, het er gewoon laten zijn.)
Omdat ze dat ook zijn. Zij zijn (onder andere) op aarde om dit te doen en ze doen het. Twaalf, zei mijn team. En ook: we hebben ze al gevonden. Een dertiende stond op en in Engeland werd duielijk waarom: ook alle Starseeds profiteren en resoneren mee.

Vandaag zal elke deelnemer in het Bewaarde Land, omringd door de enorme liefde van de fairies, de tree people, Elohim, en nog veel meer (en de groene draak in her meer!) de sleutel krijgen.

Bone-deep Core Safety. Here we go