40 Dagen Liefde voor Jezelf

Love Love Love, Mind+Eye opener

ZELFLIEFDE BEPAALT ALLES
Ik val maar meteen met de deur in huis: zelfliefde. In de afgelopen maanden is er bij iedereen, wat je ook gelooft, denkt, waarvan je ook afscheid hebt moeten nemen, hebt moeten verwerken, hoe diep je ook hebt moeten gaan en hoe lang je erover doet, hoe graag je ook hebt willen wegrennen, of onder dekens blijven, hoe boos of verdrietig of woest of ultiem blij je ook geweest bent, bij werkelijk iedereen speelt zelfliefde een enorm grote rol in dit geheel.
Waarom?

Omdat zelfliefde alles, maar dan ook alles bepaalt.

Hoezeer je in alle geluiden om je heen jouw eigen geluid mag laten horen
Hoe veel en hoe vaak je jezelf ruimte en rust gunt
Hoeveel recht je doet aan jouw eigen innerlijke kompas
Hoe vaak je jezelf toestaat te genieten
Hoe vastberaden je jouw eigen koers vaart, trouw aan jezelf
Hoe goed je voor jezelf mag zorgen
Hoe duidelijk je keuzes mag maken die goed zijn voor jou, jouw veiligheid en jouw gevoel van zelfbehoud

Hoe echt je mag zijn
Echt mag rouwen
Echt mag huilen
Echt mag razen
Echt mag opkomen voor jezelf
Echt mag lachen
Echt mag genieten
Echt mag kiezen voor jezelf
Echt veilig mag zijn
Echt, helemaal echt, jouw binnenste aan de buitenkant mag laten zien

Dus ook die binnenkant die twijfelt, bang is, voorzichtig is
En ook die binnenkant die het gewoon niet meer weet
En ook die binnenkant die het gevoel heeft dat de hele wereld naar de klote is
En die binnenkant die weet: hiervoor ben ik hier
En die van: ‘alles komt goed’
En ook die van: ‘alles wordt beter’

Zonder oordeel. Zonder schaamte. Zonder schuld.

Maar vanuit vrijheid, liefde, veiligheid en selfempowerment.
Zelfliefde. The Key of all Keys.

JOUW ZELFLIEFDE EEN [GRATIS] BOOST

De komende tijd start ik, voor de tweede keer, een 40 DAGEN VOOR JEZELF POP-UP GROEP op. Omdat ik denk dat nu, juist nu, gefocuste aandacht, energie en tijd voor zelfliefde de allerbeste impuls is die ik, persoonlijk, kan geven. Aan jou, aan de wereld, aan het proces waarin we met elkaar zitten. Aan mezelf, uit liefde voor mezelf. Want ik word nergens anders blijer van dan beweging teweegbrengen in zelfliefde.

Wel even vast twee belangrijke punten:
1
Neem hier deel aan voor jezelf, en niet om anderen te helpen, te stimuleren of om iets aan te bieden: gun jezelf dit proces alleen voor jou. Dat je in jouw proces van waarde bent voor anderen is natuurlijk en normaal, maar dat zou niet jouw hoofdreden moeten zijn deel te nemen.

2
Heb je geen Facebook? Wil je anoniem deelnemen?
No problemo. Een anoniem profiel aanmaken is echt heel makkelijk, kost tien minuten en je kunt alles zo instellen dat niemand ziet wat je doet.

40 DAGEN LIEFDE VOOR JEZELF POP-UP GROEP

Stap 1
Om mee te doen heb je mijn boek 40 Dagen Liefde Voor Jezelf nodig. Ik leg het even uit. Vorig jaar was de eerste keer dat ik dit deed, en het was werkelijk superrrfijn. Er waren prachtige vragen en processen, mensen waren openhartig en deelzaam, en er waren ook mensen die gewoon lazen en volgden en zelf weinig inbrachten. En alles ertussen in. Kortom: er was voor iedereen plaats en alles kon er zijn. Ik kreeg alleen hier wel terug, dat een iets duidelijkere lijn fijn zou zijn geweest. En alhoewel ik vorig jaar de keuze maakte juist NIET van mijn boek uit te gaan, omdat iedereen dan mee zou kunnen doen en kennis zou kunnen maken met wat het betekent aandacht te geven aan zelfliefde, besloot ik vorige week het dit jaar toch anders te doen.

Stap 2
Meld je aan bij de Facebook Groep. Je krijgt dan enkele vragen gesteld die je kunt beantwoorden (maakt het voor mij makkelijker. Als je alle updates en lives wilt bijwonen, zorg er dan voor dat je de pagina daadwerkelijk volgt.

Dit is de link:

https://www.facebook.com/groups/40dagenliefdevoorjezelfpopup2020

Stap 3
Zet 21 september t/m 30 oktober in jouw agenda als periode waarin je aandacht en focus gaat hebben voor heel veel supermooie zachte prachtige liefde voor jou! :-)))

Stap 4
Lees het eerste deel van het boek. Je doet er ongeveer een uurtje, anderhalf, over. En het is de perfecte voorbereiding, want daarin staat niet alleen hoe het boek nou zo gekomen is (en dat is vast heel herkenbaar!) maar ook waarom bewuste aandacht en focus nodig is in ‘onze maatschappij’, hoe het komt dat het niet een normaal iets is waaraan automatisch aandacht wordt gegeven. En wat eventuele valkuilen zijn wanneer je ermee aan de slag gaat, en hoe deze zijn ontstaan. Kortom: kennis, inzichten en aha-momenten die heel handig zijn voor je begint.

Stap 5
Beantwoord dan ook meteen even de vragen bij ‘Voor je begint’. Want bewustzijn in jouw eigen proces, ha, uiteindelijk gaat DAT je nog het meeste helpen!

Stap 6
Schaf eventueel een notebook of iets dergelijks aan, speciaal voor dit proces. In het boek staat al helemaal uitgelegd waarom, dus haal daar je hart aan op.

Stap 7
Ontspan en maak de mooiste reis van je leven. Met jezelf. In jezelf. Voor jezelf.

WAT GAAN WE IN DEZE GROEP DOEN?

📌
Elke dag ben ik live in de groep. Met extra uitleg, extra aandacht, extra love and care for you.

📌
En ik kan nu vast vertellen dat ook Esther van Eersel aanwezig zal zijn, met haar prachtige fijne zachte krachtige filmpjes voor Move Into Selflove. Dus inderdaad ook aandacht voor je lijf! Dat komt ook in het boek terug hoor, maar vorig jaar werden de simpele en korte oefeningen van Esther zo fijn ervaren dat we dat dit jaar natuurlijk graag weer doen.

📌
Elke deelnemer kan zelf een post plaatsen om vragen te stellen, te delen, te inspireren en aandacht te vragen voor iets wat aandacht nodig heeft. Wel alleen gerelateerd aan 40 Dagen Liefde Voor Jezelf, anders wordt het een veel te drukke boel en daarvoor zijn er genoeg andere groepen en opties.

📌
Elke 10 dagen ben ik live in de groep met een LIVE Q&A en tijdens deze bijeenkomsten kun je al jouw vragen stellen, vertellen, reageren, kortom, interactie zoveel je wilt. De LIVES blijven in de groep staan dus je kunt ze altijd nog later luisteren/bekijken.

De data zijn: 30 september, 10 oktober, 20 oktober, 30 oktober (afsluiting)

ZIE IK JE IN DE GROEP

Ik hoop het zo! Want ik denk dat we er een machtig mooie 40 dagen van gaan maken. Met onvergetelijke ervaringen, bizarre synchronicity en pure, echte, ware liefde voor jou.

Alle liefs,
xx Marieke 💛

Let’s walk with clarity upon this world