Uit de kast: het magischte moment ever

Mijn waarheid en licht

Femke Hertog, superbijzondere businesscoach en LightWorker herself was zo lief me te ont-moeten, afgelopen week. Is het pas een week geleden? Ja. 21 oktober. Een dag van puzzelstukjes die in elkaar vallen, nee dansen, een ballet van waarheid en licht. In een zinderende sessie waarin we van het ene inzicht in het andere doken, stond als een paal boven water: ik ben een LightWorker Coach.

Het heeft een paar dagen nodig gehad. Voor mij even niet ‘starten before I’m ready’, nu. Dit vroeg om iets anders. Een soort respectvolle stilte. Mijn systeem moest zich resetten. Een nieuw level. Een nieuw bewustzijn. Maar terugkijkend oh zo logisch.

De kwartjes vielen voor mij een half jaar lang…
Eerst was daar de beslissing voortaan maar wél gewoon te praten over de energieën waarmee ik werk, mijn hele leven. Over de dingen die ik sinds ik me kan herinneren al zie, voel, ervaar en beleef. Ik postte het in mijn opleidingsgroep en kreeg zó veel liefdevolle steun, dat ik door ging.

Daarna kwam, op 10 mei, mijn 45e verjaardag, de beslissing in het engels verder te gaan. ik had mezelf een sessie met mijn teacher gegeven, en toen ik vroeg mee te kijken naar mijn twijfel over engels of nederlands kreeg ik terug: we’d go for the bigger dream… Ohhhh het was alsof ik eindelijk toestemming kreeg, het eindelijk mocht. Nooit sterker gevoeld: dit is mijn pad. Ook hier weer steun en liefde.

Ondertussen was de pauze in contact met mijn ouders enorm belangrijk: antwoord vinden op de vraag: wie ben ik, zonder alle mij verstikkende, veroordelende en benauwende in het gareel houdende lading? Wie ben ik, als ik ook vrij ben van dat laatste stukje? Waar het begon, het verstoppen…. waar het nu is geëindigd. En waar er nu weer iets nieuws mag zijn.

Aster, mij lieve witte poes, viel van het balkon, en daarmee kwam het besef van de Language of Light. Wat eens geheim was, alleen voor mezelf, niet zo nodig daarover te spreken, is nu openbaar, gewoon, het IS. 7 vrouwen hebben inmiddels een sessie gedaan, en ik ben dankbaar voor hun hulp. Ik heb mogen ontdekken wat het is, wat ik ermee kan, hoe het werkt. Iedere sessie magisch.

Signalen bleven komen, bijvoorbeeld het bericht van een cliente: You know you are a teachers teacher, right…? (Grappig genoeg jaren lang LETTERLIJK geweest, in het onderwijs).

Gisteren mijn Amerikaanse cliente als 7e proefkonijntje ruim een uur gesproken. Ze zei me: ‘Dit is verreweg de meest krachtige shift die ik ooit heb meegemaakt. Al levens lang draag ik dit mee, dat weet ik al, en nu is het doorbroken. Dit was mijn core of core issues. Ik heb me nog nooit zo sterk gevoeld, zo in contact met mijn divine self.’

Vandaag vroeg Simone om het delen van magische momenten.

Dit is het. Het aller magischte moment van mijn leven, tot nu toe: ik ben er. Ik ben er klaar voor. Ik sta ervoor. Ik ben er ook voor jou.

Samen met Femke heb ik een aanbod gecreëerd. Het vloog eruit. Het is zeker niet voor iedereen, dat ben ik me bewust. Dit is voor hen die het al weten en voelen. Voor hen die weten, diep van binnen, of misschien al lang ook van buiten, dat ze lichtwerker zijn. Zij die het gevoel hebben dat er blokkades zitten maar dat je er niet bij kan. Zij die zoveel tijd kwijt zijn aan technische dingen en marketing terwijl je eigenlijk alleen maar je licht wil laten schijnen.

Die weten: this is my home-going lifetime.