The Golden Pearl Dragon

Mijn waarheid en licht

Amongst us, inside of us

The Eagle has landed
Dat hoorde ik steeds in mijn hoofd. Onzin natuurlijk. Het was zij. The Golden Pearl Dragon.

Nadat ik gisteren mijn post/email had geschreven – en echt, zo bizar hoe dat ging. Ik had helemaal geen tijd. Ik had nog een sessie om 10 uur en daarna ging ik naar de Heart To Heart Day. Maar voor ik er erg in had zat ik te typen. Onhandig zeg, dacht ik nog. Ik moest ook drie keer terug, om het te veranderen. Van Pearly Gold naar Golden Pearly naar Golden Pearl Dragon. Hèhè, het was eruit. Klaar.

Maar toen begon het pas.
In het restaurant waar we hadden afgesproken voelde ik de spanning opbouwen. Ik voelde me nerveus, vol verwachting, een beetje zo van nee-nee-neeeee en tegelijk JA!!!! JA!!! JA!!!
Ik ken het zo goed, dit gevoel. Van elke keer als er weer iets groots te gebeuren staat.

Duizelig. Misselijk. Anderen ook. Zo voelbaar geweest, de afgelopen tijd. Zo’n opbouw gaande, achteraf. Maandagavond hoorde ik dat er een artikel was waarin stond: er is een enorme upgrade geweest op cellulair niveau. Een influx van licht. Op celniveau gebeurt er blijkbaar van alles. Nou, dacht ik. Dat heb ik wel gemerkt ja. Het hele weekeind heeft mijn lijf er op alle mogelijke manieren van alles uitgegooid waarvan ik oprecht dacht: dat past er helemaal niet in, hoe kan het er dan uit??

Anyway, ik hoorde verhalen. Van bijvoorbeeld Tineke en Diëlle, die de avond ervoor al hele sterke energie hadden gevoeld. Van mensen die op het strand liepen en van alles binnen voelden komen. En ik werd steeds meer stressy, nerveuze spanning, maar op een bijna fijne manier. Alsof sinterklaas zou komen, vroeger.

Om iets voor 2 liepen we het strand op. Ik wilde naar links. Diëlle zei, weet je het zeker? We voelden het gisteren daar rechts. Even voelen. Jikes. Klopt. Natuurlijk moeten we naar rechts. Nog meer opbouw, spanning, rillingen over mijn lijf.

Met een grote groep liepen we door, en ineens waren we er. Er kwam een rust over me heen. The Golden Pearl Dragon. Daar komt ze. Daar komt ze.

I will land amongst you
I will land inside of you

Telkens weer die boodschap, voor iedereen:
Ik zal tussen jullie landen
Ik zal in je landen

Neerdalen zou ze. Ik vertelde aan de mensen die er waren wat er werd gezegd en in de gauwigheid organiseerden we een Zoom zodat iedereen die wilde met oortjes in kon meeluisteren. We maakten een losse, enorme cirkel daar op het strand. Neerdalen, tussen ons en in ons. De spanning bouwde op.

……….
Even tussendoor: het was 1 november 2022. 1-11-2022. 111222. Oftewel: 333. Alweer die drieën. Alweer die 9. Voor hen die betrokken waren in het Re-Merging back into One-ness proces: herkenbaar…??? En, er waren drie Golden (!!) Retreivers bij, twee van Lydia en een van Lotte. Honden, die de frequentie van onvoorwaardelijke liefde vasthouden op aarde. Gouden honden. Just saying.
……….

Ze was groot. Haar vleugels reikten tot aan de horizon links en rechts. Haar kop wees landinwaarts, tot ver achter ons, de duinen in. Haar achterlijf reikte tot aan de horizon ver weg over zee. Huge. All-encompassing. Momentous.

Inmiddels was ook Jolien komen aanlopen – ze vertelt het zelf vast ook nog maar vanuit wat ik kon zien vast had ze – She of The Pearly Realm – al voorwerk gedaan, in haar eentje op het strand. En ze ’tagde’ als het ware in het midden van de cirkel de plek (mijn team liet later zien, als bij een laserbeam-tag) waar ze zou landen. Ik ging haar daarna halen, want we moesten weg, vanuit het midden. Samen zouden we de space houden zodat ze kon neerdalen. We stonden aan de rand van de cirkel en ik wachtte tot Jolien mijn hand pakte. Op dat moment kon ik uitademen en begon het indalen, neerdalen, en verdween langzaamaan ook mijn unsteady-ness en misselijkheid. Wat een opluchting.

We voelden haar komen. In ons komen. Door ons heen komen. In ons landen. Onder ons landen. Later vertelden de mensen die erbij waren hun eigen ervaring maar er waren veel gelijkenissen in de manier waarop het voelde.

Voor mij persoonlijk – wist ik al dat dit groot zou zijn. Voor mij persoonlijk voelde ik de impact. Ik zag een deel van mijn onderneming – vanaf volgend jaar The Fountain Opleidingen – door haar gigantische vleugels overkoepeld en vastgehouden worden. Tegelijk dook ze eronder en droeg ze het op haar, stuwde ze het omhoog.

Erna bleef er druppelsgewijs informatie binnenkomen. Hoe deze specifieke Golden Pearl Dragon in iedereen geland is. Available. Zoals je bijvoorbeeld Archangel Michael kunt aanroepen, of Saint Germain, zo kun je ook met haar werken. Available.

Maar ik zag ook nog iets anders, iets wat vanmorgen pas taal kreeg.

The Golden Pearl Dragon – Dragon Aspect of AnRa.
Natuurlijk.

Daarom had het zo veel impact op mij. Daarom was ze zowel boven als onder The Fountain Opleidingen aanwezig. AnRa, die altijd, waar ze ook is, hetzelfde doet: het proces naar One-ness. Love, Freedom, Safety, Power. Waarop The Freedom To Fly is gebouwd, ervan geweven, en waarvan alle opleidingen die dit jaar MOESTEN (nee, echt – zelden zoveel push gevoeld) worden neergezet zijn geweven. En die The Bigger Picture geven: zo werkt AnRa. Altijd The Bigger Picture. Het overzicht, het snappen, begrijpen, zien. Want dat is empowerment – dan kun je bewust kiezen. De opleidingen die haar werk – mijn werk – verspreiden.

AnRa’s Dragon Aspect. Ik vind het nog moeilijk te begrijpen – en tegelijk is het zo logisch. Dit is wat AnRa ooit, helemaal voor ik me ook maar iets herinnerd had, tegen me zei (en ja, dit kwam toen letterlijk als een donderslag bij heldere hemel, deze stem in mijn hoofd, die ik jaren heb genegeerde en terzijde schoof als gekkigheid):

I am simply love and light. It is all I am. I work in many planes, in many dimensions. But I want to embody fully on earth. I want to walk with clarity upon earth and do my work. Be light and love. And so I created you, dear one. You are me. And more and more of me will be you. You will be more and more of me. We are one. I am with you always, for I am you. Awaken now. Steadily and step by step. The time will come. An-Ra.

Vergis je niet hoor – ik denk niet dat ik AnRa ben. Maar zij, ze is wel mij. En The Golden Pearl Dragon is haar Dragon Aspect Self. *Embodied* fully on earth – indeed. Er is nog nooit zoveel van haar op aarde *in het fysieke* geweest. Neergedaald in ons.

Eens, helemaal in het begin van Corona, gaf ik samen met Astrid Davidzon een live vanuit ons bed in Los Angeles. We gingen daar naar een seminar en moesten de dag na aankomst alweer terug want de grenzen gingen dicht. En ik zei, we gaan een nieuwe era in. In het midden is een gouden bal – daarmee kun je je verbinden. Deep into the heart of the Era of Love, Freedom, Safety, Power. We zitten er midden in.

Gisteren kreeg ik trouwens nog veel meer info. In januari en februari ga ik werken met The Golden Pearl Dragon – en gaan we als onderdeel daarvan naar Chartres, naar het labyrint. Daarover later meer. En ik durf trouwens te wedden: sowieso gaandeweg meer. Want ze is er, in ons midden, in jou. En er breken nieuwe tijden aan.

Let’s Walk with Clarity upon this Earth

Klik hier voor Love and Light Podcast+TV+Blog
https://mariekezwinkels.com/podcast-tv-blog/

Schrijf je in voor de eerste module van The Money Program – Veiligheid en Vertrouwen
https://mariekezwinkels.com/inschrijven/

Klik hier voor Webinars waaraan je gratis kunt deelnemen
https://mariekezwinkels.com/mijn-webinars/

Klik hier voor Facebook posts over uiteenlopende onderwerpen, acties en kadootjes
https://www.facebook.com/MariekeZwinkels.Pagina

Of kijk gewoon op de website en vind antwoord op al jouw vragen:
https://mariekezwinkels.com

#lovefreedomsafetypower
#thefreedomtofly

Let’s Walk with Clarity upon this Earth