The Golden Pearl Dragon is coming

Mijn waarheid en licht

Ze is steeds aanweziger, steeds meer hier. Nog even, zegt ze. Het grootste deel wordt nog bij me weg gehouden. Alles in Divine Timing, wordt me verteld. Maar jezus joh – wat kan ik haar voelen. En wat beneemt ze me de adem. En wat voel ik aankomen hoeveel impact het gaat hebben. Nog even wachten maar. We are lining things up, we are waiting for certain circumstances, for certain things to occur. All in time, zeggen ze.

The Way of the Whales, wat in januari/februari zou zijn, is alweer ingehaald door de tijd. Zoals je misschien gelezen hebt is Unconditional Love versneld beschikbaar geworden in Human Consciousness Field. Vrijdag 21 oktober werd het geboren, nadat het zaad ervan op 26 september in Human Consciousness was geaard en verankerd. Dit gebeurde in Engeland, in The Womb of the Goddess, bij The Mother Tree in Avebury.

En daarmee hebben we (ja, jij ook!) gedaan, wat eigenlijk 9 maanden in beslag zou nemen. The Way of the Whales zou onderdeel zijn geweest van dat proces – maar er is zoveel geshift, zoveel gekozen voor zelfliefde, zoveel verantwoordelijkheid genomen, dat we in een enorme versnelling zijn geraakt en zomaar, ineens, tijdens het proces van Lotte op het Free To Fly Festival, gebeurde het gewoon.

En alles is parelmoer.

The Pearly White Dragon laat zich al een tijdje zien – ook tijdens The Wave of the Whales – Moving through the Portal of Selflove – was ze sterk aanwezig. Steeds vaker krijg ik berichten van mensen die ‘iets hebben’ met parelmoer, die werken met Pearly Dragons, die er processen mee hebben en er shifts in maken.

Tijdens de laatste Energetic Update and Expansion waren The Pearly Dragons er om met deelnemers te werken, en laatst tijdens het webinar Toelaten te Ontvangen waren ze er weer – overigens met een totaal nieuwe ontsluiering voor mij aangaande veiligheid en daarover zeer zeker snel meer.

En Jolien vertelde me dat naast The Pearly Black Dragon Tribe, The Pearly Red Dragon Tribe, The Pearly Blue Dragon Tribe, The Pearly White Dragon Tribe ze niet een groene tribe zag – zoals ik dacht – maar dat deze Golden was.

Ik krijg er nog kippevel van als ik eraan denk.

En ik dacht meteen, oshit. Dat gaat wat worden. Het leek even alsof ik door mijn benen zakte. Zo’n wankel moment. Ik kan The Golden Pearl Dragon voelen, maar niet zien. Bewust weggehouden, bewust nog even niet.

Ik heb inmiddels gezegd: I allow this. Ja, ik ben bereid dit proces in te gaan, het te ontvangen en het neer te zetten. Maar nu nog even niet.

Vandaag is het eerst Heart To Heart Day. Vandaag ga ik naar Whale Beach. Vandaag is voor de liefde en het delen en de joy.

Klik hier voor Love and Light Podcast+TV+Blog
https://mariekezwinkels.com/podcast-tv-blog/

Schrijf je in voor de eerste module van The Money Program – Veiligheid en Vertrouwen
https://mariekezwinkels.com/inschrijven/

Klik hier voor Webinars waaraan je gratis kunt deelnemen
https://mariekezwinkels.com/mijn-webinars/

Klik hier voor Facebook posts over uiteenlopende onderwerpen, acties en kadootjes
https://www.facebook.com/MariekeZwinkels.Pagina

Of kijk gewoon op de website en vind antwoord op al jouw vragen:
https://mariekezwinkels.com

#lovefreedomsafetypower
#thefreedomtofly

Let’s Walk with Clarity upon this Earth