The Golden Pearl Dragon Gate

Mijn waarheid en licht

Consolidating choice in fysical plane

Na een werkelijk geweeellllldig etentje voor mijn oudste – die 20 (!!!!!) is geworden – werd ik vanmorgen wakker en kwam er een heleboel info over The Golden Pearl Dragon Gate binnen.

Ja, ze is er. En ze kwam vanmorgen effe langs, in mij.

Ik heb een paar dagen al de ruimte genomen om het goed te doorvoelen. Ik ben er aan de ene kant zo bekend mee, het is zo normaal en eigen, dat het me niet eens zoveel ‘doet’, zeg maar.

En aan de andere kant doemt er een grootsheid en licht en power en kracht en goud op in mijn toekomst dat ik er duizelig van wordt.

Dit, dit is praktisch. Geeft aarde. Handen en voeten. Materie. Dit gaat om dingen neerzetten en waar-maken en in Fysical Plane de manifestatie intrekken.

The Golden Pearl Dragon is vooral heel, heel erg gericht op: alles wat afgelopen jaren gebeurd is, van The Diamond Codes tot en met het door The Portal of Selflove gaan tijdens The Wave of The Whales tot en met de shift naar 4e chakra van Humanity tot en met de geboorte van Unconditional Love op Aarde, handen en voeten geven in fysical plane manifestation.

Het tastbaar maken
Het werkbaar maken
Het uitvoeren
Doen
Leven
Zijn

The Expression of Self IN de materie

Hoe ziet dat er dan uit? Ik heb nog geen idee. Wat ik zag toen ze neerdaalde was voor mij persoonlijk: ze droeg mijn inmiddels helder geworden plan van The Fountain Opleidingen zowel onder haar, vleugels wijd uitgespreid, als spaceholder voor de hele constructie, als op haar rug, het omhoog stuwend, het naar boven, in de materie duwend.

Magisch momentje.

En erna werd het me ook zoveel meer duidelijk: hoe ik het ga aanpakken – komend jaar en de tijd die naar komend jaar gaat leiden.

Ik heb een tijdje (nou ja, echt mega kort hè) niet gevoeld dat ze er was – een paar dagen van een-beetje-mijn-schouders-ophalende leegte. Maar ze is weer naar voren gekomen vanmorgen, aansporend en omhoogstuwend.

Ik was bezig met de opleiding Kinderen van nu – Opvoeden zonder schuld, schaamte en oordeel. Ook daar vielen de puzzelstukjes, wordt het tastbaar, is het bijna een kwestie van ‘alleen nog maar even doen’ aan het worden. Alsof het er al IS. Het boek, de website, de coaches, de trajecten voor op scholen en voor binnen gezinnen. Ik kan het bijna uit de lucht pakken.
…..

The Golden Pearl Dragon speaks

Going through The Golden Pearl Gate will bring about the Fysical Plane changes that are appropriate for the now. The Fysical Plane manifestations that are lined up and chosen will be consolidated into Being.

Every time you make a choice, it has not been truly made until it has been consolidated. Consolidation takes place by either repetitive action aligned with the choice – which means choosing again and again – or by one big challenge that drives you to expand in one fell swoop to the extent of the choice by action, thought and emotion all at once.

Earth and Humanity have changed in the most tremendous way possible. The time has come for Fysical Plane to reflect those changes – in the most material way possible. Fysical Plane manifestations of The New You are now fully supported and the space is being held.
…..

En ik snap het allemaal zo goed. Luister, het is niet zozeer nodig hè. Het gebeurt allemaal toch wel. Jouw plan, jouw mijlpalen, jouw expansion.

Maar wat ik voel is een enorme kans om in een enorme versnelling te komen wat betreft het fysiek neer te zetten, in de vorm. Omdat het de tijd is. Omdat we ‘het verdiend’ hebben – heel Humanity. Omdat het passend is. Omdat we er dwars doorheen hebben gekozen – allemaal – telkens weer. En omdat deze nieuwe, in fysical plane reality gemanifesteerde ideeën en manieren, structuren en patronen, de weg wijzen aan velen erna.

Omdat het tijd is deze Nieuwe Aarde, deze Nieuwe Jij, deze Nieuwe Manier, dit Nieuwe Zijn, VORM te geven. Nu. In plaats van bijvoorbeeld als (soms ellenlang) proces van kiezen en kiezen en opnieuw kiezen. Of als de grote klap die dwingt.

Dus in jan/feb. komt The Golden Pearl Dragon om je mee te nemen door The Golden Pearl Dragon Gate. Voor jezelf, first and foremost. Met alle effect en impact daarvan op Humanity, op De Aarde, op jouw Fysical Plane – want jij, dat alles ben jij.

Van 22-2 tm 26-2 gaan we als onderdeel van dit traject naar Chartres. Ik weet nog niet precies hoe en wat maar ik heb vanmorgen gehoord dat er 10 mensen mee kunnen.

Je kunt meedoen met het proces van The Golden Pearl Dragon Gate, met – of – zonder reis. Er zijn mensen die nu al weten dat ze dit gaan doen, én dat ze dan ook mee gaan naar Chartres, ookal is er nog niks werkelijk bekend. Dat weet ik, want het is al gekozen. Ze voelen het al aankomen en ze weten al dat het gaat gebeuren. Voor hen: je kunt je vanaf vandaag inschrijven. Stuur me dan even een mailtje door te antwoorden op deze mail. Maar wel echt alleen als je weet dat je ook meegaat naar Chartres, want er is meer dan tijd genoeg om je in te schrijven voor alleen The Golden Pearl Dragon Gate, dat wordt namelijk een online proces zonder deelname-limiet. Alle info daarover komt later. Wat ik al wel weet: de reis gaat 750 kosten en het proces 2121,21.

Ik zocht het even op, die 750, want die kon ik niet plaatsen:
Angel Number 750 indicates that the important decisions and life choices you are making (or contemplating) will bring about positive changes that will encourage auspicious new opportunities in your life. It brings a message that these positive changes will have a direct result upon your day to day activities as you will be devoting more of your time and energy to your spiritual pursuits and Divine life purpose.

Die 2121,21 snap ik wel,
Zeker omdat The Golden Pearl Dragon op 1-11-2022 geland is. 2en en 1en. En (Weer! Alweer!) drie keer drie.

Ik ben benieuwd.

Klik hier voor Love and Light Podcast+TV+Blog
https://mariekezwinkels.com/podcast-tv-blog/

Schrijf je in voor de eerste module van The Money Program – Veiligheid en Vertrouwen
https://mariekezwinkels.com/inschrijven/

Klik hier voor Webinars waaraan je gratis kunt deelnemen
https://mariekezwinkels.com/mijn-webinars/

Klik hier voor Facebook posts over uiteenlopende onderwerpen, acties en kadootjes
https://www.facebook.com/MariekeZwinkels.Pagina

Of kijk gewoon op de website en vind antwoord op al jouw vragen:
https://mariekezwinkels.com

#lovefreedomsafetypower
#thefreedomtofly

Let’s Walk with Clarity upon this Earth