Divine Male back into Full Power

Mijn waarheid en licht

The Massive Shift of 2021

Er is heeeeeel veel gebeurd sinds 12-12-2020. Die dag was er een Massive Clearing en kwam Divine Female back into Full Power.

Het jaar ervoor, op 12-12-2019, bewogen we uit The Era of Powerlessness and Powerabuse en in The Era of Re-Merging back into Oneness. Kijk, die eerste is gebouwd op – gewoven van energiedraden van – Schuld, Schaamte en Oordeel. En de tweede is gewoven van draden van Love, Freedom, Safety en Power. En dat hebben we gemerkt. Want mét die shift kwam, zoals altijd, alles shit naar boven. The shit hit the fan, zeg maar. Gelukkig was daar Corona – de verlichting. Precies goed, precies kloppend en precies aan het doen (nog steeds) wat het hoort te doen: helpen. Faciliteren. Assisteren. Ondersteunen en soms een beetje pushen. Bij de shift, van binnen. Want die shift van binnen, dat is degene die de shift buiten mogelijk maakt. Mijn zoon zei laatst: ik ben echt letterlijk een ander mens geworden in de afgelopen twee jaar. En zijn we dat niet allemaal. Ja, het doet nog veel meer, onder andere fysiek, maar dat komt op 12-12 wel.

En alles werkte naar 12-12-2021 toe: deze Massive Shift die op die dag gaat plaatsvinden. Als je dit leest, is het vrij waarschijnlijk dat ook jij er al heel je leven, op de een of andere manier, mee bezig bent. En dan is het weer vrij waarschijnlijk dat je dat al levens en levens lang doet. We zijn met velen.

Er zijn vrouwen onder ons, die ervoor kozen al hun levens in dit rondje – of misschien zelfs al wel twee rondjes, of drie, of allemaal – als vrouw te komen. Om hun volledige aandacht en focus en energie te richten op de Divine Female. En er zijn mannen onder ons die hetzelfde hebben gedaan voor Divine Male. Er zijn mensen onder ons die nooit eerder een fysiek lijf hadden en teamlid waren van anderen die wel een fysiek lichaam hadden en die dachten: maar hier wil ik ook in fysieke vorm bij zijn! Er zijn mensen onder ons die de kinderen hebben gebaard die dit alles verder gaan neerzetten en vormgeven. En er zijn mensen onder ons die dit al vele malen op andere plekken in andere dimensies hebben gedaan – altijd werkend en bijdragend aan licht en liefde en eenheid en heelheid.

Ik zei het al: we zijn met velen. En we zijn ons aan het verzamelen. Voor dit event, deze waanzinnig prachtige ontroerende alles wat we tot nu toe hebben gedaan overstijgende gebeurtenis. op 12-12. Yep. The time has come. It’s here. This is it.

Ik kan het voelen gebeuren – hoe alles zich hierheen beweegt. Hiernaartoe keert. Als een belletje wat rinkelt en mensen doet neerleggen waarmee ze bezig zijn, hun interne klok, hun bewustzijn hen vertellend: bijna. Let’s go.

Wow! Ik resoneer hier op mee maar ik snap er niks van!

Nououou da’s niet zo gek. Het is ook nogal wat. Maar gelukkig is veel ervan meer herinneren dan iets anders, meer vallende kwartjes dan helemaal nieuw.

HIER IS VAST EEN SHORT-VERSION VOOR JE:

>> Ten eerste, we zijn hier vanaf 2016 min of meer bewust mee bezig. Achteraf bewust dan hè, want in het moment is het een en al ‘ignorant bliss’ en werd in de loop van 2018 pas echt duidelijk wat we in hemelsnaam aan het doen waren.

>> Dat ‘bezig zijn’ uitte zich in trajecten met deelnemers die gewoon wisten dat ze mee moesten doen, echt zo’n sterk staaltje herinneren. Tijdens deze trajecten kregen we steeds het volgende puzzelstukje, zetten we het volgende stapje, en alles wat we deden werd in Human Conscioussness verankerd.

>> Zo waren er in 2017 de 7 sluiers die van The Divine Female in Human Consciousness werden getrokken in het traject Unveiling The Goddess Within – dit project werd met name begeleid door Archangel Micheal, Jesus en Mary Magdalen.

>> En kregen we in 2018 7 Keys To Unlock Your Divinity tijdens het traject Working With Elohim – natuurlijk begeleid door de Elohim.

>> Ten slotte maakten we in 2019 7 reizen naar andere dimensies en werkten we daar samen met allerlei beings, tijdens The Dreamer Awakens – begeleid door Saint Germain, Merlin en Lord Ashtar.

12-12-2019 was een direct gevolg van deze drie trajecten en op die dag lieten we The Frequency of Oneness geboren worden op aarde, verankerden we het in en door de aarde heen en ‘stolde’ als een prachtig veld om de aarde heen.

We waren The Era of Re-Merging back into Oneness binnen gegaan!

En waren inmiddels enorm benieuwd naar wat dat betekende want we hadden geen idee. Alleen, dat het gaaf was…

>> Daarna kwamen in 2020 The Diamond Codes naar aarde. Hier waren echt veel mensen bij betrokken. Een onderdeel ervan was, dat mensen hun Language of Light gingen herinneren. De Diamond Codes werden onder andere gebracht door The Dolphins (The Codes of Play), iets wat veel mensen zich zullen herinneren omdat je een tijdje lang overal waar je keek dolfijnen zag – over ‘erop meeresoneren’ gesproken.

>> De derde Wave van the Diamond Codes werd The Dragon Wave genoemd – ook dat weten veel mensen nog omdat je werkelijk overal draken zag verschijnen via onder andere posts op Social Media. Tijdens deze Wave herinnerden veel mensen zich ‘hun draak’ of kwam er een draak bij hen om mee te werken. En tijdens deze Wave is ook The Full Range of Possibilities van de aarde omhoog geschoven, waardoor er twee dingen gebeurden. Ten eerste viel er aan de onderkant als het ware een heleboel af, waardoor bepaalde frequenties niet meer kunnen worden ervaren. En ten tweede kwam er aan de bovenkant een heleboel bij, waardoor bepaalde frequenties nu ervaren kunnen worden. Dit laatste had als bijgevolg dat er nu Beings naar de aarde kunnen komen (en daar al hard mee bezig zijn!) die eerst niet konden komen omdat ze zeg maar ‘niet pasten’.

>> Toen, in het nieuwe jaar, 2021, kwamen The Giants. Ook dit zag je ineens overal terug: afbeeldingen met reuzen, verhalen, opgravingen, niet te missen eigenlijk. Tijdens het traject The Giant Arises is er een Giant Perspective op aarde gekomen wat beschikbaar is voor iedereen.

Trouwens, dat geldt voor alles wat is gebeurd: het is allemaal beschikbaar gekomen voor iedereen die wil, die dat als plan heeft, die ervoor kiest. Dit alles is voor iedereen, en tot stand gekomen door iedereen. We hebben hier allemaal kei en keihard aan gewerkt – soms misschien zonder dat je het zelf doorhad. Maar dat maakt niks uit. Jouw bijdrage was onmisbaar.

Ah ja maar ik wil toch echt nog meer weten, meer detail en meer puzzelstukjes!

Ja, snap ik! Dan kun je een paar dingen doen: lezen, kijken en luisteren.

Dit hele proces is sinds 2017 best goed gedocumenteerd. Zo heb ik van elk traject/stukje van het proces een ebook geschreven. En heb ik afleveringen gemaakt in Love and Light TV en -Audio die het hele verhaal vertellen. En zijn er ook nog wat blogs te vinden in Love and Light Blog.

Kortste route naar meer info: de eboeken. Van Unveiling The Goddes Within naar The Giant Arises, het proces lineair beschreven en uitgelegd. Ze lezen lekker weg en je vliegt er door heen!

Iets ruimer en met meer tijd nodig: de afleveringen in Love and Light TV en -Audio, aangevuld met de Blogs. Deze gaan van The Diamond Codes naar Re-Merging back into Oneness naar The Bigger Picture (alles vóór The Diamond Codes vind je alleen in de eboeken).

De Eboeken

Love and Light TV

Love and Light Podcast

Klik hier voor Love and Light Podcast+TV+Blog
https://mariekezwinkels.com/podcast-tv-blog/

Schrijf je in voor de eerste module van The Money Program – Veiligheid en Vertrouwen
https://mariekezwinkels.com/inschrijven/

Klik hier voor Webinars waaraan je gratis kunt deelnemen
https://mariekezwinkels.com/mijn-webinars/

Klik hier voor Facebook posts over uiteenlopende onderwerpen, acties en kadootjes
https://www.facebook.com/MariekeZwinkels.Pagina

Of kijk gewoon op de website en vind antwoord op al jouw vragen:
https://mariekezwinkels.com

#lovefreedomsafetypower
#thefreedomtofly

Let’s Walk with Clarity upon this Earth